|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
28.10.2014 5:35:47   
mali_mis
free, bezi od te budale. Ako se ponasao kao skot dok si bila trudna, nakon porodjaja, pred detetom, uvek ce se tako ponasati, nece se taj promeniti.
I nije u tebi problem, on je taj koji ne zna da se ponasa.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2301
28.10.2014 6:15:34   
free3
Hvala na linkovima i sto se mucite da ih pronadjete . Zvala sam sos telefon oni su beskorisni. Sto se tice pravnih saveta cekam njihov odgovor.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2302
28.10.2014 6:18:12   
free3
On je vojni policajac. To sa prebijanjem nebi upalilo s obzirom da je fizicki spreman. Ja bih da izbegnem resavanje problema sa nasiljem.

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 2303
28.10.2014 6:22:57   
free3
U pravu je tvoj muz.
Ostala sam trudna slucajno posle 2meseca zabavljanja. Sve je bilo super covek skida zvezde sa neba. Kuva,pere,pegla... Nije u startu bio takav vec mesec dana posle mog doseljenja.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2304
28.10.2014 6:33:32   
free3
Zao mi je sto si prosla kroz sve to i sto mozes iz prve ruke da das savete.
Tvoji saveti mnogo znace.
Uzasno je sto nisi imala razumevanja od strane drzave. Izgleda da ova drzava jos uvek spava u srednjem veku.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2305
28.10.2014 6:46:49   
free3
Da li je tvoj bivsi muz nastavio sa pretnjama nakon sto si otisla? I nadam se da nije ostvario ni jednu.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2306
28.10.2014 7:27:42   
free3
Zahvalna sam vam na svakom odgovoru i svetu. Pomogle ste mi da shvatim da nisam luda.user posted image
Sto ga vise analiziram pocinjem da mislim da su njegove pretnje samo zastrasivanje jer sam jos uvek tu zbog njih. Ali da nece imati hrabrosti da ih ispuni jer bi se njegov ugled doveo u pitanje. A i neverujem da bi zeleo sam da brine o ovom malom lavu jer zahteva mnogo paznje a njegov posao je po smenama. A njegovi zive u drugom gradu i stariji su. Vrlo brzo mu dasadi nunanje i nosanje. Pokusacu mirno uz dogovor da odem ako ne onda silom. Iskreno njegov novac mi ne treba.

Hvala drage moje za vetar u ledja user posted image user posted image

(odgovor članu free3)
Direktna veza do poruke: 2307
28.10.2014 8:00:13   
Lu
A šta očekuješ od razgovora s njim ?
Meni je ovdje svaki komentar suvišan, čovjek me prebija a ja hoću "razgovarati"?
Tvoj život, razmisli zašto si još uvijek s njim, jer ti si svojom odlukom još uvijek tu gdje jesi.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu free3)
Direktna veza do poruke: 2308
28.10.2014 8:53:05   
free3
Htela bi bez suda,tuzenja.,policije.. da se dogovorimo oko vidjanja deteta.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 2309
28.10.2014 9:09:27   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: free3

To mozes u svakom slucaju zavrsiti bez policije.
Ako zelite usmeno da se dogovorite oko vidjanja deteta ne moras odmah i danas da se dogovoris. Odseli se negde, smesti se pa tek onda polako u hodu hladne glave razgovarajte i dogovarajte. Ovakva vrsta problema je mucan proces i ne moze se resiti preko noci.
Zao mi je sta ti se desava i kroz sta prolazis.
Zelim ti svu srecu !

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu free3)
Direktna veza do poruke: 2310
28.10.2014 9:10:57   
Sanjica26 RR
Moje misljenje da sa takvim covekom nema dogovora. Samo ce jos gore da bude ako pomenes razvod. Srecno u svakom slucaju. Nadam de da ces da se uzvuces iz pakla.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu free3)
Direktna veza do poruke: 2311
28.10.2014 9:13:53   
Modessty
Mislim da ništa nema od mirnog rešavanja ovakve situacije. Moja sestra i drugarica su imale maltene identičan problem i jedino rešenje je bilo - otišle sa decom, podnele tužbu za razvod, žalile se policiji za maltretiranje i to im je kasnije bio dokaz na sudu. Ne želim da te plašim ali mislim isto kao i Lu da tu nema razgovora.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2312
28.10.2014 9:18:54   
Lu

To je druga stvar, prva star bi trebala da bude da se pobrineš za sebe i svoje dijete.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu free3)
Direktna veza do poruke: 2313
28.10.2014 9:19:01   
dijana1*
Ako sam dobro shvatila oni nisu vencani.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2314
28.10.2014 9:22:35   
Modessty
ako nisu venčani onda će joj biti još lakše.
I opet ko što reče Lu - pobrini se ti prvo za sebe i dete, ostalo ćeš kasnije rešiti

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2315
28.10.2014 12:26:54   
Žapkić

Odmah da ti kazem-od toga nema ništa!
To je takav psihološki profil čoveka, koji će ti terati inat, pa makar se inatio i sam sebi! Samo da bi tebi kidao živce i pokušao da ti sj**e zivot!
Jedno moraž da znaš: Moraš biti jaka, previše jaka, naći snagu za koju niti ne znaš da je poseduješ.Jer, sve je jako mučno .
Neko reče da ti je lakše zato što nisi venčana. Nije tačno. Ni ja nisam bila venčana. Prolaziš sve isto kao oni koji su venčani, jedino što ne plaćaš razvod braka. u tome je jedina razlika.
Imaš sreću da je tvoje djete mlađe od 3 godine, pa automatski pripada majci, bez ikakve raspravke. On će djete moći da viđa samo 2-3 puta nedeljno , na po par sati, a moguće i da će to biti isključivo u tvom prisustvu, je ti je djete još beba. Kada navrši 3 godine, tek tada može da odlazi kod njega na spavanje.
Moj bivši muž je dobio zakonski minimum za viđanje deteta: vidja je utorkom i četvrtkom od 16-19h i ona odlazi kod njega svake druge subote od 17:30 do nedelje u 17:30. Dakle, on nije dobio čak ni jedan ceo vikend da djete boravi kd njega. Žalio se jeste Apelacionom sudu u KG, ja sada čekam odgovor, tj. da me pozovu otuda, ali koliko sam se raspitivala preko advokata i ravnika, Apelacioni sud će odbaciti zalbu kao neaosnovanu.Uglavnom tako rade. Sad-videćemo.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu free3)
Direktna veza do poruke: 2316
29.10.2014 1:17:01   
free3
Spakovala sam se i otisla.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2317
29.10.2014 8:35:41   
babby
Free bravo za tebe i bebu jako si hrabro i pametno postupila zelim ti svu srecu ovog svetauser posted image

(odgovor članu free3)
Direktna veza do poruke: 2318
29.10.2014 8:37:21   
Peace*
Javljaj se, da znamo da si ok. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2319
29.10.2014 9:37:31   
free3
Sad mi preti. Prijavice me policiji za kidnapovanje deteta. Dobila sa pola sat fore da se nacrtam u stanu sa detetom. Ufff sta ce biti videcemo.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 2320
29.10.2014 10:10:58   
choopa choops
Uh...sad zovi nekog stručnog da pitaš šta dalje?! Ja se zbilja bojim da ti bilo šta savjetujem, da ne pogriješim. Nemoj se vraćat sad! user posted image Čuvaj se!

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu free3)
Direktna veza do poruke: 2321
29.10.2014 10:11:29   
choopa choops
Zovi advokata nekog....

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 2322
29.10.2014 10:14:07   
branki*
ne moze da te optuzi za kidnapovanje deteta.ti nisi napustila zemlju,a dete je sa svojom majkom.lupeta.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 2323
29.10.2014 10:15:43   
Olga75

Sad mi preti. Prijavice me policiji za kidnapovanje deteta. Dobila sa pola sat fore da se nacrtam u stanu sa detetom. Ufff sta ce biti videcemo.

idi u policiju i prijavi ga za nasilje
nadam se da si ponela sve lekarske izvestaje
u svakom slucaju njima dete ne treba , jako malo njih posle placa i alimentaciju , zaboravljaju na susrete sa decom
njim je bitno da maltretiraju zenu - zrtvu
nadam se da si na sigurnom
moja prijateljica je otisla u sigurnu kucu , ne kod roditelja kad je bila u slicnoj situaciji
i on je odustao , sad imaju neku komunikaciju
ali moralo je da prodje neko vreme , dosta vremena
izvinjavam se na konfuznom postu ali nasilje u porodici mi prosto izaziva bes

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu free3)
Direktna veza do poruke: 2324
29.10.2014 10:31:40   
Buba Mira
Ne može ti ništa. On računa na to da se ti njega plašiš, on računa na tvoj strah, to mu je jedino što ima. Nemoj mu pokazivati da se plašiš, javi se u policiju i reci sve šta je i kako, da budu upućeni. I sedi na sigurnom, nemoj da poklekneš, posle te niko više neće shvatati ozbiljno.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here