|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
3.6.2014 9:23:53   
Vanda
Deca su sretnija sa jednim roditeljem nego u nezdravoj bracnoj zajednici. Kamo srece da su se moji na vreme razveli. Situacija je bila veoma slicna navedenoj.......user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2276
3.6.2014 11:03:22   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: branki

anonimna,mnogo mi je zao sto prolazis kroz sve to i to bas sad kad si trudna i kad treba da si okruzena mirom,ljubavlju i spokjem.i sama sam imala krize i krizice u braku,ali mi ostadosmo zajedno..je li uvek bila takva situacija izmedju tebe i tvog m?izvini sto pitam,ali da li je bilo nekih osnovanih sumnji za njegovu ljubomoru?
zapkic,ja sam mislila da si se ti pomirila sa tvojim muzemuser posted image ?

Da, Branki, ti se verovatno sećaš moje priče. Bili smo se pomirili. Ja sam preko svega prešla zarad mog deteta, tj. zarad oga da moje dete raste u porodici, uz oba roditelja. I tada sam napravila veliku grešku. Najveću. Jer ništa se nije promenilo, čakštaviše, postalo je i gore.
On i sad hoće da se pomiri, ali meni više ne pada na pamet.
Znam da će mi biti teško, jako teško, jer je jako teško sam gajiti dete. Svesna sam ja svega toga. Ali, prosto, neke stvari se ne praštaju. Nikada.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2277
3.6.2014 11:07:51   
lanajelena
Lili user posted image ,ti znas sta je najbolje za tebe i Tinu

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2278
3.6.2014 11:11:18   
Torbica

IZVORNA PORUKA: branki
Znam da će mi biti teško, jako teško, jer je jako teško sam gajiti dete. Svesna sam ja svega toga. Ali, prosto, neke stvari se ne praštaju. Nikada.

Mene je odgajila majka, i uvek je govorila - bolje jedan normalan nego dva nenormalna roditelja.. Jako je bila u pravu. Mada, nas je otac ostavio, prezenio se dok sam bila beba, ne secam ga se, a kasnije nije zeleo kontakt sa nama, ni ne poznajem ga, u drugom je gradu.

< Poruku je uredio Torbica -- 3.6.2014 11:12:02 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2279
3.6.2014 13:03:25   
Ivanka 75
Kad su se moji razveli, moj otac je govorio kako cemo sestra i ja pobeci od nje i doci kod njega zato sto je ona "luda zena" (ne znam sta je tacno mislio pod tim, ali 30 godina je zalio sto se razveo od moje mame).
Moja mama mu je rekla sledece
"Sudije ti rastu!"
Kad sam odrasla shvatila sam sta to znaci, i bila je u pravu.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2280
3.6.2014 14:47:08   
Žapkić
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kad su se moji razveli, moj otac je govorio kako cemo sestra i ja pobeci od nje i doci kod njega zato sto je ona "luda zena" (ne znam sta je tacno mislio pod tim, ali 30 godina je zalio sto se razveo od moje mame).
Moja mama mu je rekla sledece
"Sudije ti rastu!"
Kad sam odrasla shvatila sam sta to znaci, i bila je u pravu.

Ivanka, i ja ovo često pomislim... Neka mi Bog oprosti, ali tako iskreno zelim... A savetnici mu izumiru, tj. tek će...
Ma...user posted image
A, i ja sam, inače, "luda zena" kojoj će on da oduzme dete! Samo ne znam na konto čega i kojiće to sud da mu je dodeli!user posted image

< Poruku je uredio Žapkić -- 3.6.2014 14:48:27 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2281
3.6.2014 15:06:19   
Nensy85
Uvek je bolji razvod nego los brak! Neko moje misljenje, jer tu samo trpe deca. Mi smo zene jake,uvek isplovimo na povrsinu a posebno kad je pored nas neko ko nam daje snagu, tj nase dete ili deca!

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2282
4.6.2014 1:50:33   
vikiveki
E Ivanka ovo potpisujem ,, Sudije ti rastu" da se prosto naježim koliko ima istine u toj prostoj rečenici

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Nensy85)
Direktna veza do poruke: 2283
4.6.2014 10:23:33   
Torbica
Ja sam mom davno sve oprostila... Nista to njemu ne znaci, ali znaci meni, da imam mir u sebi.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2284
27.10.2014 12:51:40   
branki*
IZVORNA PORUKA: free3

Pozdrav svima user posted image
Trenutno sam u dilemi i potreban mi je savet.
Zivim u vanbracnoj zajednici 9 meseci. Dobili smo dete trenutno ima 3 meseca. Mm ima propali brak iza sebe. Zivim u njegovom stanu koji je opremljen skupim lepim stvarima ali nema nista moje i ne dozvoljava mi da promenim ni presvlake na trosedu,dvosedu i fotelji a kamoli nesto radikalnije. Odkako sam se porodila retko izlazim jer on uvek napravi problem. Bez njega ne idem nigde. Smeta mu sto koristim facebook i misli da se dopisujem sa potencijalnim svalerima. Otisla sam ocu na rodjendan i naravno sredila se. Sve vreme su mi stizale poruke od njega kako sam se zbog zeta sredila. I naravno da sam kurva koja flertuje sa svima. Maltretirao me u trudnoci psihicki i fizicki. To je razlog prevremenog porodjaja. Umesto poklona sto sam mu rodila dete tri dana posle porodjaja opet maltretiranje. Sve sam pokusala. Smirivala situaciju pravdala se ali on zeli da cuje samo ono sto je u njegovoj glavi. Pokusala sam i silom na silu i bude jos gore po mene. Sad sm na izmaku snage i samo cutim. Maltretira me i u prisustvu bebe i u tom trenutku ga nije briga za dete. A kada je sve po njegovom onda je divan otac i muz. Ali dovoljno je da kazem pogresnu rec i nastaje haos. Ne smem imati drugove. A sve drugarice su olos kao i ja. Htela bi da ga napustim ali mi preti da ce mi uzetu dete u napraviti haos od zivota. Ne znam sta da radim pretvaram se u zombija. Ne smejem se,ne jedem... ovo nije zivot.

IZVORNA PORUKA: babby

free draga to je cisto maltretiranje kada se sada tako ponasa kada traba da je najpazljiviji zamisli sta te ceka kasnije ...neznam u kakvoj si materijalnoj situaciji ali ako mozes da priustis sebi da se sama brines o bebi i sebi ostavi ga imas samo jedan zivot i niko mnema prava da te maltretira ni psihicki a kamoli fizickiuser posted image

IZVORNA PORUKA: wivern

Free niko ne zasluzuje da bude tako ponizavan i maltretiran. Zato je dozvolio sebi da pravi dete sa k**vom, ako te vec tako naziva. Mislim da treba da nadjes nacina da odes od njega i da zivis svoj zivot, prvenstveno zbog sebe a onda i zbog tog deteta. Ono je sada jos uvek malo i sva sreca ne razume nista ali kad bude odraslo sta ce dete moci da nauci iz vaseg odnosa...
Odluka je tvoja, kakva god bila..

Hvala na odgovorima user posted image
Pocela sam da preispitujem sebe. Mozda sam ipak ja kriva i ne znam kako da se ponasam u braku (reci mog muza).
Izgleda da ipak on ne zna sta je brak.
Zaposlena sam i mogu da brinem o detetu. Al me brine dal moze da mi uzme dete.

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ne razumijem se baš u zakone i porodično pravo, ali da sam na tvom mjestu, ja bih:
- ispričala nekom bližnjem cijelu situaciju, koga bi mogla da pozovem ukoliko bi se još jednom ponovilo fizičko maltretiranje, a ko bi mogao da me povede u MUP da to prijavimo. Jedna moja drugarica je imala taj slučaj, muž joj je bio veoma uticajan, ali taj papir o povredama joj je kasnije mnogo značio.
- ako se raziđete, mislim da dijete bez obzira na sve ima pravo na neko izdržavanje od strane oca...
- nadam se da imaš kod koga da odeš i spasiš sebe i dijete maltretiranja, jer danas si ti u pitanju, a sutra možda to dijete? Da li bi mogla to da podneseš? Radi čega? Straha? Komfora? Materijalne sigurnosti koju zapravo ni nemaš? Ne razumijem baš najbolje...
- oprezno da on ne sazna, javila se u neko savjetovalište ako ima u tvom gradu ili neki SOS telefon...

U svakom slučaju srećno, nadam se da češ donijet ispravnu odluku a po meni je to jedino razlaz.

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Ja cu samo da ti kažem da niko nije dužan da trpi bilo kakav teroor u braku, ili vanbračnoj zajednici nebitno, i niko nema pravo da drugog maltretira i teroriše

A ako te brine to oko starateljstva sa djetetom moj ti je savjet raspitaj se kod Centra za socijalni rad ( ne znam da li se i u Srbiji to tako zove) - kod nas u Bosni oni su nadležni da majkama dadnu sva uputstva i pravne savjete oko zaštite najboljeg interesa djeteta.

Ne dozvoli da sumnjaš u sebe i svoje sposobnosti zbog njegovih rijeci cija je ocita namjena da te povrjede i ponize.

Sretno.

IZVORNA PORUKA: emicaa

Posavjetuj se i sa nekim advokatom da li ti može uzeti dijete.

IZVORNA PORUKA: Štetica

Dete nemoze da ti oduzme jer je jos uvek beba koja zavisi od tebe. U 99% slucajeva razlaza vanbracnih supruznika dete pripada majci,u onih 1% je ako majka nije psiho-fizicki sposobna da brine o detetu.

Pocela sam da preispitujem sebe. Mozda sam ipak ja kriva i ne znam kako da se ponasam u braku (reci mog muza).

Ovo je dobar znak da si u ozbiljnom problemu i da te lomi psihicki. Mene rodjena majka nikada nije fizicki maltretirala pa to ne bih dozvolila drugome. Ako ne znas da se ponasas sta on trazi sa tobom, on ce te prevaspitati ili nauciti? Ne, po meni on je samo primitivac koji svoju slabost iskaljuje na nekome ko je slabiji od njega.
A Choopa ti je dala odlicne savete.

I ovaj moj je uticajan. Jedini dokaz njegovog maltretiranja koji imam je snimak njegovih pretnji i omalovazavanja na telefonu.
Zvala sam i sos telefon oni mi savetuju da idemo zajedno na bracno savetovaliste.
A iskrena da budem ne znam ni sama sta cekam. user posted image

IZVORNA PORUKA: jess021

Ovo je prilicno komplikovana situacija i moj savet ti je da se dobro raspitas o svemu, ali naravno da on ne sazna. Ne vidim nikakve prepreke da odes, pogotovo jer niste ni vencani, pa neces imati taj problem oko razvoda. Imas li podrsku roditelja, nekog bliznjeg...?

Imaš snimak prijetnji na telefionu!! Pa to je jako čvrst dokaz pravog stanja.

Slažem se sa choops za savjete koje ti je dala, a i sa Šteticom.

I naravno da ce on biti dužan da dopsrinosi izdržavanju djeteta u iznosu koji zavisi od njegovog finansijskog stanja.

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Te snimke sačuvaj, iskopiraj kod nekoga u koga imaš povjerenja. Ne drži ih u kući. Uticajan ili ne, policija mora da zabilježi prijavu. Nisam sigurna, mislim da je ona prvo išla u hitnu, pa u MUP. Kako god, budi oprezna, ne daj mu da vidi o čemu razmišljaš da ti ne bi napravio haos. Svašta se dešava user posted image

Što se tiče bračnog savjetovališta...zavisi koji je tvoj stav po tom pitanju. Ja nikada, ali nikada ne bih mogla ostati u braku sa nekim ko me maltretira, bez obzira na savjetovališe ili ne. Može se on kasnije prikazat kao pravi anđeo, ali za mene to nikad na bi bila opcija. Moja kuma je oprostila mužu batine (višestruke) i psihičko maltretiranje i sada je sve kao sve OK, ali ona je taj tip. I dalje tu ima neke trpnje sa njene strane, ali njezina odluka-njezina stvar. Pravo da ti kažem, ni ne pitam je ništa o tome, se kod njih situacija stalno ponavljala. On se ponaša kao kreten, ona se žali, pa oprosti. I tako 15 godina. Za razliku od nje, ona prva prijateljica nije oprostila, razišlli su se, djeca su pripala njoj, ponekad odu kod tate (za vikend), on je prema njima dobar. Čak sada i njih dvoje izgrađuju taj neki normalan odnos ljudi koji dijele nešto zajedničko - djecu. Po meni je to mnogo zdraviji odnos nego ovaj od kume. ALi to je sve tvoja odluka šta ćeš i kako.

Imam podrsku mojih. Njima ne smem reci za fizicko maltretitranje vec samo za ljubomoru inace bi bilo krvi do kolena. Pocela sam se raspitivati sta i kako.
Dok sam bila trudna napustila sam ga ali sam se vratila misleci da ce se promeniti. Sad mi je jasno da ce se promeniti kad ja budem igrala kako on svira. A ja to ne mogu fali mi sloboda kretanja i komunikacije.
Mozda sam dosadna ima jedan primer koji on smatra ne normalnim a ja ne vidim nista lose.
Kad su mu dosli drugovi sa posla jedan je seo na dvosed jedan na trosed a muz na fotelju. Ja sam sela na trosed sto je mm posle prokomentarisao kao bezobrazluk i da sam odma mogla u krilo da mu sednem. Dal je to normalno ili ne?

Sto se tice savetovalista on je siguran da ne radi nista pogresno i da je u pravu za njega bi to bilo ponizenje. Ni ja ne zelim savetovaliste jer je ubio ljubav.

Ne, to nije normalno ponašanje sa njegove strane da diže toliku frku oko takve gluposti kao što je cinjenioca gdje si ti sjela kada su mu došli gosti.

Ali ne trebamo ti mi da ti kažemo šta je normalno ili nije, jer svacija veza je drugacija ( što je nekme normala, drugima je ludost), nego mislim da ti to treba sama sa sobom da rascistiš. Razmisli šta ti želiš, kakvu vezu, kakav brak, kako si ti zamislila život sa voljenom osobom i znat ces da li je to baš to ili treba da bježiš odatle.

Kažeš da imaš posao, podršku svoje porodice i to je super.
Pocni da se boriš za sebe i za svoje dijete jer takvi kao on- koji misle da je sve to uredu nece se promjeniti tek tako.

IZVORNA PORUKA: Peace*

Nije normalno da ne možeš sesti pored njegovog druga na trosed, ali je on verovatno želeo da sedneš na naslon fotelje i da ga mazuljiš po glavi, kako bi njegovi drugari videli da je obožavan. Mada, tada bi ti verovatno virila noga iz haljine pa bi to bio problem.

Kad budeš gasila komp, obriši Ringeraju iz istorije.

Dok sam bila trudna napustila sam ga ali sam se vratila misleci da ce se promeniti. Sad mi je jasno da ce se promeniti kad ja budem igrala kako on svira.

To se nazalost nikada nece desiti jer ne zavisi od tvog igranja, nego od njegove zelje da svoj bes iskali na drugome.
Sjajno je sto imas podrsku svojih, na zalost znam dosta zena koje prolaze kroz nesto slicno ali nemaju podrsku svojih roditelja jer je, boze me sacuvaj, sramota da se razvede u 21 veku.

user posted image u pravu si za brisanje istorije na kompu user posted image

IZVORNA PORUKA: nata11

Imas podrsku, imas dokaze, bebu ti sigurno nece oduzeti jer ima 3 meseca... neznam zasto cekas. Dok ti ne budes resila da sama sebi pomognes nista ne vredi tudja pomoc. Srecno.

IZVORNA PORUKA: jovicaa

kako je uticajan? ja sumjam da moze dete da ti oduzme tek tako, koliko god da je uticajan. mislim da su zene sada mnogo vise zasticene zakonom.

iskreno ja bih otisla zbog mnogo manjih stvari, spakuj se zeno i sto pre kod tvojih, pusti budalu, takvi se nikad ne menjaju.

spakuj se zeno i sto pre kod tvojih, pusti budalu,

Ja imam problem sa ovakvim stvarima.

Naime, da, i ja mislim da bi ga trebala ostaviti, da me ne shvatite krivo, ALI!
Pusti budalu... pustiće ona njega, no hoće li on nju?
Hoće li ona mirno pustiti dete jednog dana na ulicu samo?
Hoće li ona i njeni roditelji spokojno spavati?
Hoće li mirno šetati ulicom?

Ona ne spava mirno ni sada. I neće ni tada.

Meni su ovakve situacije jako tužne. Ja ne vidim izlaz i ovakvih situacija.

Naravno da treba nešto da preduzme, jer ovo ovako nije ok. Ali kada bih ja bila u toj situaciji - nemam pojma šta bih.

Ne znam dal ste razumelal šta sam htela da kažem.

Iskreno nisam ni sanjala da mogu da se nadjem u ovakvoj situaciji.
Od samostalne,sposobne devojke ptetvorila sam se u zrtvu nasilja.
Za nedelju dana zivot postane pakao.

Zaista mi je jako žao.
Recimo, mislim da ja ne bih otišla kod roditelja niti u sigurne kuće. Otišla bih u neku zabit, iz koje se nikome ne bih javljala.

Ne znam tacno koliko je država efikasna ali evo sad nađoh član 198 Porodičnog zakona R Srbije gdje su propisan zaštitne mjere koje se mogu izreci, između ostalog i zabrana prilaska. evo klik

< Poruku je uredio branki RR -- 27.10.2014 12:59:03 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2285
27.10.2014 13:01:19   
Mala Elena
Ne znam sta bih rekla jer u svakom komentaru nalazim nesto ispravno. Peace , delim misljenje ali mislim Free da trebas da mu pridjes (poznajes njegove reakcije) i otvoreno pitas zasto ??? na sve ono- kur**, ne mozes nikuda bez mene, ne znas da se ponasas u braku. ..
Samo obrazlozenje trazi bez provokacije. Nadam se da cete naci kompromis pa i razici se ali civilizovano i bez pretnji.
Izvini sto pitam, kako te je fizicki maltretirao? Ne moras da odgovoris.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2286
27.10.2014 13:01:47   
jovicaa
naravno uz ono pusti budalu i skloni se negde gde mozes, ide i deo idi u policiju ispricaj celu pricu i td. ne samo pobegni pa sta bude...
ne vidim ni jedan bolji izlaz od sklanjanja iz ovakve situacije i prijavljivanja policiji.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2287
27.10.2014 13:13:50   
free3
Probala sam smireno da ga pitam zasto sam k*** i u cemu je problem.
Problem je sto je svaka moja komunikacija sa muskarcima flert. Ne smem da se javim poznanicima (uglavnom muskarcima) na ulici
kad sam sa njim.
Fizicki kontakt hmmm stiskanje ruku kod ne izadju masnice,podizanje za vrat, samari, stiskanje obraza,odgurivanje,bacanje...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2288
27.10.2014 13:14:26   
Bibilib
free ako imas podrsku tvojih (jer u mnogim slucajevima zene je nemaju) ,onda idi kod njih a dete ti ne moze uzeti sigurno,jer niko od vlasti ne bih dozvolio da beba od 3 meseca bude sa takvom osobom i jos uz to imas njegove pretnje na tel.Nemoj dozvoljavati da te maltretira i izivljava se nad tobom,zamisli kad vam dete poraste zar treba i ono to nedaj Boze da dozivljava i da gleda kako mu otac maltretira majku...a takve osobe se ne mogu promeniti kako kazu VUK DLAKU MENJA AL NE I CUD...user posted image user posted image user posted image Stvarno mi je zao...

< Poruku je uredio Bibilib -- 27.10.2014 13:15:19 >

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2289
27.10.2014 13:16:32   
free3
Zalosno je bilo sto sam u porodilistu imala veliku masnicu na butini od udarca nogom.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2290
27.10.2014 13:16:34   
lanajelena
Jako je nezahvalno pricati kad nisi bio u takvoj situaciji,meni bi bilo jako tesko da moram za sve da se pravdam,da nemam prijatelje,da ne mogu da se nasalim sa nekim njegovim drugom a kamoli da ne mogu da sednem do njega(pri tom mislim na neke bliske drugare),da moram da pazim na svakom koraku sta ce mu se svideti a sta ne,najgore je sto je to tek pocetak,kasnije ce sve vise stvari zahtevati od tebe ,ne znam kakva je osoba da li ti uopste mozes sa njim normalno da pricas user posted image

Sad citam ostatak,bezi sto pre,nemoj da trpis nasilje user posted image (uz podrsku je sve lakse)

< Poruku je uredio lanajelena -- 27.10.2014 13:17:55 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2291
27.10.2014 13:18:08   
zece
Free bezi od toga coveka bjezi od nega air nema skuplaj stvari I odma kod tvojih zeno razmisli sta ce biti kad dete porasne pokraj takvog otca

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2292
27.10.2014 13:18:40   
branki*
free,sto se tice deteta,nema osnove po kojoj ce ti ga uzeti,pogotovo sto je u pitanju jako malo dete,tu ne moze niko da mu pomogne.
a,sad sto se tice svega drugog.....ne znam.volis li ga,mozes li da zamislis zivot sa njim u narednom periodu,ima li on osobine neke koje cenis?ako nema ljubavi sa tvoje strane,onda nemas sta vise da trazis,ni pokusavas.ako ga jos volis...
uh,sad procitah i ovo za fizicko zlostavljanjeuser posted image ..mnogo mi je zao sto prolazis kroz sve to.on je tiranin.

< Poruku je uredio branki RR -- 27.10.2014 13:21:27 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2293
27.10.2014 13:41:05   
babby
oo kolko nas ovde muku muci da ostane trudno a on te u porodiste salje sa masnicom user posted image ma nezasluzujes takvo ponizavanje ...nikako nevolim takve ljude ..izvini sto cu da kazem ali bas je kr....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2294
27.10.2014 13:59:59   
choopa choops
Ne znam koliko će ovi linkovi biti od pomoći, ali nađoh nešto:

SOS telefon

Sigurna kuća

Besplatna pravna pomoć

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2295
27.10.2014 17:09:31   
Buba Mira
Sad ću da ispadnem najgora, ali rizikovaću: kakvo bre bračno savetovalište sa čovekom koji ubija Boga u njoj? Ja se, sestro, ne bi savetovala ni dva minuta.
Drugo, moj drug, pandur, rekao mi je da muškarci ukapiraju šta rade jek kad prođu kroz isto, što se nasilja tiče (čitaj - tek kad u SUP-u dobiju blago, suptilno pendrečenje, e tek onda se opasulje, i da, znam kako ovo zvuči).
Treće - ima divnih, ljupkih mladića koji za 50 € lome koskice, ne pitaju user posted image . Ja bi mu poslala te dečkiće, da popričaju malo, ali ne slušaj mene, ja sam radikalna što se nasilja tiče, ja bih mu odavno klince pod nokte iznabadala. user posted image
I četvrto, BEŽI ODATLE!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2296
27.10.2014 17:22:06   
Ivanka 75
Sad sam htela da,napisem isto sto i Buba. Bezi od njega!
Ni ti ni tvoje dete ne treba da,trpite budalu ma koliko sladak bio kad mu titras!
Ti njemu treba da ugadjas! A koliko on ugadja tebi? Detetu? Ti njenu titras on na tebe dize ruku. Poslala bi mu ja iste takve kao on da ga malo propuste kroz sake da vidi kako to izgleda na sopstvenoj kozi.
Jednom nasilnik uvek nasilnik.
IDI!

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 2297
27.10.2014 17:51:41   
jovicaa
Sad ću da ispadnem najgora, ali rizikovaću: kakvo bre bračno savetovalište sa čovekom koji ubija Boga u njoj? Ja se, sestro, ne bi savetovala ni dva minuta.

user posted image slazem se, takav nasilnik ne moze da se promeni.
bezi dok se niste jos dublje upetljali.

< Poruku je uredio jovicaa -- 27.10.2014 17:52:20 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2298
27.10.2014 18:35:25   
Torbica
Mm ima jednu uzrecicu - tri put meri, jednom seci. Zivite zajedno 9 meseci a beba je 3 meseca. Znaci, tek od 3-eg meseca trudnoce zivite zajedno. Koliko pre toga tj pre trudnoce ga poznajes? Da ne kazem, koliko dugo ste se zabavljali pre trudnoce? Planirali dete?
Ja tesko mogu da poverujem da neko moze biti med i mleko i onda se odjednom povampiri. Uglavnom tu od starta nije sve ok. Mislim, i dok ste se zabavljali bez deteta pridikovao je za drugarice, drugove? I ostala si sa njim? Ne znam, pitam.
Nisam za trpljenje nasilja, ali sam za to da stvari koje ne stimaju treba seci u korenu. Svu srecu ti zelim i mislim da treba da trazis izlaz odatle.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2299
28.10.2014 2:50:48   
Žapkić
Draga Free, čitajući tvoje postove, samo ti mogu reći-ja sam bila u sličnoj, da ne kazem u gotovo istoj situaciji kao ti. S tim što si ti u boljoj poziciji-imaš posao. Ja ne. Pa sam ipak rešila i presekla.
To što ti imaš snimke njegovog vređanja-to , draga , možeš da okačiš mačku o rep. I još nešto- ako pokušaš da to upotrebiš kao dokaz-moze da bude samo kontraproduktivno po tebe, jer u ovoj "divnoj" zemlji Srbijici-Zakonom je zabranjeno snimanje bilo kakve vrste nekoga bez njegove dozvole. Osetila na svojoj koži.
To da zoveš SOS telefon-uvek će ti reći da ideš u Bračno savetovalište. (Znala-pa nisam ni zvala, a nisam ni mislila da bi imalo svrhe).
Centar za socijalni rad , draga, funkcioniše kako treba samo u BG, NS i nigde više! Kod nas, u provinciji- tamo sedi skup onih koji samo čekaju da im istekne radno vreme i da odu kući.Kada sam ja u Centru za soc. rad rekla da j moj bivši muz izvajavio da bi me najradije zaklao, isekao i spakovao u zamrzivač, soc . radnik i psiholog su se smejali, a psiholog me je pitao:"I-jell uradio to? Da je hteo on bi to i uradio!" Šta-da li sam ja trebala da čekam da on to uradi?
Što se tiče dela koji je neko pomenuo o zabrani prilaska na XXX metara tebi-piši -propalo-to u zemlji Srbiji ne postoji! U teoriji da-u praksi-ne, nikako! I ni jedan sudija ti to neće dosuditi.
Što se tiče toga da on tebi preti da ti oduzme dete-e, brajko moj-pokušaj!!! Pusti ga-neka laje-zaj***va samog sebe-dete se , čak i kod nas, majci oduzima samo i isključivo u ovim slučajevima: Kada je majka psihijatrijski bolesnik, narkoman i alkoholičar! Čak i to što te naziva kurvom i time ti preti da ti osduzme dete-kurvama se de ca ne oduzimaju. Čak ni prostitutkama.
Što se tiče policijske zaštite-moj ti je savet samo prijavljuj. Svaki put prijavljuj. Ja sam se grdno zaj****a što nisam. Po novom Zakonu-svaki vid nasilja koji se prijavi, policija je duzna da , po službenoj duznosti, preda Sudu i tako poktreće krivični postupak protiv nasilnika, bez obzira da li onaj nad kim je nasilje izvršeno zeli da ga krivično goni po privatnoj tuzbi ili ne.
Ne mogu svega da se setim što bih trebala da ti napišem. Kasno je i spava mi se. Pisaću sutra još.
Dakle, ovu su ti, draga moja, informacije iz prve ruke od nekoga ko je upravo prošao kroz sve to i ko zna kako to funkcioniše u praksi. Pusti teorije-od teorije nema ništa!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here