mali_mis
|
Baksuz bio 7 dana. Prvih 5 je bio normalan, jeste da je spavao svo vreme i izlezavao se na krevetu sa sve 4 uvis, ali makar se ponasao normalno. A onda, u petak na subotu, mi nije dao da spavam, jer eto on se naspavao, a ja crknuta i nervozna od umora, pa taman da me psihicki slomi. Pa je krenulo sve sto je vec ispricano izmedju nas dvoje. I odjednom on spominje da hoce da se razvede, iako je pre samo par meseci rekao da se on nikada nece razvesti od mene. Cudo jedno, ovaj put nije pretio da ce mi uzeti dete, ali kontam da to tek sledi. I onda se naljutio na mene, sto ja nista ne govorim da li hocu da se razvedem ili ne. Da bi posle pola sata, izjavio kako on zeli da se vratim kod njega. Pa opet da je bolje da ja dodjem (u drugu drzavu) pa da se tamo razvedemo Tu prica prestaje. U subotu me je ignorisao. Sve mi je kontru radio. Ja kazem da skloni A. od stekera, on ga namerno kod stekera, kazem nemoj da mu das da vuce carsav sa stola, on mu namerno gura carsav u ruke Kad je A. zaspao, baksuz uzme da me provocira nesto, ja kuliram, i on uzme loptu (koja mu je bila najbliza) i iz sve snage je zafrljaci prema meni. Srecom bila je lopta, pa me nije bolelo, ali je moglo da bude bilo sta drugo teze. Sreca njegova pa nisam drzala dete u rukama, jer bi doticni na intenzivnoj zavrsio. Sledeci put kad bude dolazio, nek ide u hotel, pa nek tamo divlja i duri se. Juce je otisao, hvala bogu. Ja sam kontaktirala svog advokata. Izvinjavam se ako je nepovezano, ali ovaj mali se mota oko mene, pa jedva stizem da kuckam.
|