|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
20.4.2014 23:55:07   
Zena Majka Kraljica
Verolina ja mislim isto sto i Dijana. Malo smo teze prihvatile ovu temu i tu se zapetljale sve mislimo da ne treba trpeti, dobro neke misle da mogu nešto oprostiti ali ne nasilje nego prevare (mada je to po meni neoprostivo). Ne mozemo znati kako je tim ženama, i da li imaju da prezive ali ja verujem da se svaka majka bori.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2226
20.4.2014 23:58:27   
Verolina
Prevara udara ponajvise na supruznika, a nasilje jednako i na decu i na supruznika, s toga je lakse oprostiti prevaru, nego nasilje, ako vec govorimo o nekom hipotetickom prastanju.
Ja se ponekad osecam kao da sam sa neke druge planete. user posted image O cemu ja to pricam???Kakvo prastanje i prevare, a kamoli samaranja. To je za mene neoprostivo.user posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 20.4.2014 23:59:58 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Zena Majka Kraljica)
Direktna veza do poruke: 2227
21.4.2014 0:01:11   
Zena Majka Kraljica
Nisi me izgleda razumela ne bih ja oprostila. Nego kazem da smo ovde raspravljale i o tome šta se moze oprostiti. Neke žene kazu da bi oprostile prevaru a nisam videla da bi neko oprostio nasilje. Ne znam ko je to pisao nisam videla, gde si našla?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2228
21.4.2014 0:01:50   
anci kv
većina smatra da je prevara manje zlo od nasilja, a opet trpi i jedno i drugo

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2229
21.4.2014 0:03:03   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Zena Majka Kraljica

Nego kazem da smo ovde raspravljale i o tome šta se moze oprostiti.

user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2230
21.4.2014 0:04:25   
Zena Majka Kraljica
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2231
21.4.2014 0:06:22   
Verolina
Nebitno. Ne mogu k'o Svaba tra la la..umorna sam, a verovatno i ti.

Direktna veza do poruke: 2232
21.4.2014 0:12:21   
Maslacak15
Ja mislim da je nasilje bas ekstremna stvar ni meni nije jasno kako neka zena moze to da trpi. Premda to je kompleksna psihologija. Ako ste naprimer navikli da vas roditelj premlacuje, a takvih slucajeva ima pa ga i dalje volite mozda uspete da napravite spagat i da je OK da vas partner prebije "iz ljubavi". To je samo od jedna hipoteza koja mi pada na pamet, ne znaci da sam u pravu : rekoh ne razumem i uvek bi savetovala svakoj zeni da ne treba da trpi nasilje ni jednog trenutka. Kad je u pitanju prevara stvari su malo drugacije, tu se skoro slazem sa Jovicom. Neke ce da tolerisu, jel i same imaju svoj "zivot" neke ce da oproste jel im je lakse, neke ce da racionalizuju itd. Neka moja procena je da se veliki broj zena snalaze tu pod parolom " sto ne znas ne moze te povrediti". Tj da prastaju prevaru precutno, jel kao ne znaju a u sustini ne zele da znaju. Sto svesno sto podsvesno, mislim da ima more zena koje biraju da ne vide. I time efektivno prastaju prevaru. Ja mislim da je prevara najcesce razlog za razlaz samo tad kad osoba koja vara zeli kraj. Retke su osobe poput Pandine, ima ih ali su retke- kapa dole!! koje smognu snage da odu, narocito kad ima i male dece u prici.

da ne bude zabune, ja ne pravdam prevaru i isto mislim da oprostila nebih. I mislim da tu srece nema, u takvom trulom braku. Ali znam mali milion primera, najcesce sa tim zajednickim imeniteljem , da je sve kristalno jasno ko beli dan ali umesane osobe i njihovi najblizi izbegavaju da vide istinu i imenuju je. Kao u prici carevo novo odelo. I ziveli su tako u ljubavi i slozi......

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 21.4.2014 0:21:09 >

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2233
21.4.2014 8:34:10   
zeksi
Moram vam reci da kod mene u braku nikada nije bilo nasilja, za prevaru nisam sigurna, mislim nisam imala dokaza, ali sam sumnjala. Medjutim moj bivsi je bio teska lencuga, nigde nije hteo da radi, a pritom je pusio 2 kutije cigareta, 10-ak kafa na dan, stalno je zivkao drustvo za koje je trebalo piva u potocima i stalno mislio o nekim druzenjima, citaj pijankama i kafanama. Bio je u stanju da potrosi zadnji dinar iz kuce, znaci nisam smela da ostavim pare u kuci, jer on sve pronadje i ode u kafanu. Gde god da sakrijem novac, on pronadje, Ljudi moje to je strasno ziveti sa nekim a nemati poverenja u njega. Posaljem ga u postu da plati racune, a sledeci mesec vidim na novim racunima da oni prethodnog meseca nisu placeni, znaci uzas. Pa onda kad vidim da mi nestane po koji komad zlata ....i tako da vas ne davim vise. A sve to je trajalo 6 godina, sve dok nije doslo dete, a njemu je bilo tesko da ga cuva dok ja radim, pa je poceo da ostavlja dete kod babe i dede, a on ode u kafanu. E tad sam presekla, i oterala ga. A zasto nisam to uradila ranije, e to se i ja pitam, ali Ljubav je slepa, a meni je trebalo puno da progledam.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2234
21.4.2014 9:01:00   
nanatz
hahaha,divna tema............e sada,imam 3 brata(sva tri mlada od mene)ovaj srednji brat,tukao je djevojke sa kojima je bio,konstantno......dok one nisu otisle od njega.dalje,ide ovako:prije 4 mj,se ozeni,fina snajka,draga sicusna,kontam jadna li si draga...e karma je cudo,ko bumerang,uvijek se vrati..............ona je njemu zabranila sve,al bukvalno sve,net-nemaju(iskljucila)tv ne(odsjekla zice)oduzela mob,on nesmije da pogleda zensko u polazu,na slici,goblenu.............a da ga TUCE,TO SADA ONA RADI
Kazem kama je cudo

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 2235
21.4.2014 9:02:09   
Verolina
Leleeeeeeeeeee...

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 2236
21.4.2014 9:29:50   
Leptiric123
Nantz svaka joj cast...stavice ga na mesto :-)

Verce znam za tvoju pricu iz komsiluka i to je problem sto okolina cuti....retko ko postupi kao ti

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2237
21.4.2014 9:31:45   
Verolina
Ja ne dam na zenu , na dete i na zivotinju! Ne dam. U stanju sam glavu nekome da rascopam. Zao mi je samo sto sam ja sa svojim stavom u manjini.

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2238
21.4.2014 9:33:01   
nanatz
user posted image da hoce to je 10000% siguno,vec je sada k'o bubica

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2239
21.4.2014 9:56:28   
mali_mis
Baksuz bio 7 dana. Prvih 5 je bio normalan, jeste da je spavao svo vreme i izlezavao se na krevetu sa sve 4 uvis, ali makar se ponasao normalno. A onda, u petak na subotu, mi nije dao da spavam, jer eto on se naspavao, a ja crknuta i nervozna od umora, pa taman da me psihicki slomi. Pa je krenulo sve sto je vec ispricano izmedju nas dvoje. I odjednom on spominje da hoce da se razvede, iako je pre samo par meseci rekao da se on nikada nece razvesti od mene. Cudo jedno, ovaj put nije pretio da ce mi uzeti dete, ali kontam da to tek sledi. I onda se naljutio na mene, sto ja nista ne govorim da li hocu da se razvedem ili ne. Da bi posle pola sata, izjavio kako on zeli da se vratim kod njega. Pa opet da je bolje da ja dodjem (u drugu drzavu) pa da se tamo razvedemo user posted image Tu prica prestaje. U subotu me je ignorisao. Sve mi je kontru radio. Ja kazem da skloni A. od stekera, on ga namerno kod stekera, kazem nemoj da mu das da vuce carsav sa stola, on mu namerno gura carsav u ruke user posted image Kad je A. zaspao, baksuz uzme da me provocira nesto, ja kuliram, i on uzme loptu (koja mu je bila najbliza) i iz sve snage je zafrljaci prema meni. Srecom bila je lopta, pa me nije bolelo, ali je moglo da bude bilo sta drugo teze. Sreca njegova pa nisam drzala dete u rukama, jer bi doticni na intenzivnoj zavrsio. Sledeci put kad bude dolazio, nek ide u hotel, pa nek tamo divlja i duri se. Juce je otisao, hvala bogu. Ja sam kontaktirala svog advokata.
Izvinjavam se ako je nepovezano, ali ovaj mali se mota oko mene, pa jedva stizem da kuckam.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2240
21.4.2014 10:00:13   
branki*
u,bre,misuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2241
21.4.2014 10:04:11   
nanatz
user posted image e jbg,al naj...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2242
27.4.2014 23:57:15   
Anoniman
A sta kad postane svejedno da li spava sa vama u krevetu ili u drugoj sobi ? Ka postane svejedno sto svako lezi na svojoj strani kreveta ? Kad ni poljupci i dodiri vise ne prijaju , nekad i smetaju ?

(odgovor članu nanatz)
  Direktna veza do poruke: 2243
28.4.2014 0:08:49   
anci kv
ništauser posted image
Nema pomoći

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2244
28.4.2014 7:49:15   
NadaR
Vrijeme da se produzi dalje. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2245
28.4.2014 11:33:58   
doktorkakristal

IZVORNA PORUKA: Anoniman

A sta kad postane svejedno da li spava sa vama u krevetu ili u drugoj sobi ? Ka postane svejedno sto svako lezi na svojoj strani kreveta ? Kad ni poljupci i dodiri vise ne prijaju , nekad i smetaju ?

mozda je prolazna faza,sta znam,valjda zavisi i koliko traje user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2246
28.4.2014 11:52:30   
Sanjica26 RR
Aninimna ja bih na tvom mestu porazgovarala sa njim, pa tek onda odlucila.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2247
28.4.2014 20:50:14   
Lu

Pa postavi sebi to pitanje, šta to TEBI znači?
Dobićeš desetke različitih odgovora, a i da su svi isti šta ti to znači...odgovor je u tebi!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2248
28.4.2014 20:56:42   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Lu

Pa postavi sebi to pitanje, šta to TEBI znači?
Dobićeš desetke različitih odgovora, a i da su svi isti šta ti to znači...odgovor je u tebi!

user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 2249
28.4.2014 21:10:38   
jovicaa
sigurno da postoje i takve faze i povratci iz njih. najlakse je okrenuti se i otici... ali sigurno da je u nekim vezama i znak kraja..
ja sam trenutno bas naelektrisana na mm-a i malo mi je onako pun k svega, sto bi rekli... ali znam da je prolazno.. nekad se jednostavno premoris, ma dodje ti da iskocis iz svoje koze, i onda shvatis da je to bila glupost, ali svi imamo bolje i losije faze.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here