|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
5.10.2011 13:13:19   
isidora88
dove mogu samo da te user posted image
svaka ti cast,ja bih davnh dana ocitala lekciju i mm i njegovim roditeljima,bratu,ma svima,ne bih tako nesto trpela nema sanse ali dobro ja i volim da se svadjamuser posted image ,pa mozda to svadjalica iz mene progovara,strasno mrzim kad je neka nepravda nacinjena meni ili meni dragim ljudima,onda ujedan i nemam dlake na jeziku pa makar izvukla deblji kraj,takva sam jednostavno,sto kaze moj tata idem glavom kroz zid.
i definitivno mu ne bih bila na rodjendanu niti bih prstom mrdnula oko ciscenja i spremanja.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1376
5.10.2011 13:26:17   
Inica
Haha, ovo kao da sam ja napisala. user posted image nije da sam neka svadjalica, ali kad su u pitanju takve i slicne stvari, prosto dobijem inspiraciju. Znam da je nama lako da pricamo kad nismo u tvojoj kozi, ali Dove, ako su takve situacije ceste, i ako tvoj m ne smatra da se i ti nesto pitas u toj kuci, to bi znacilo da te gleda kao na neku stvar, i nije ga briga za tvoja osecanja. ja bih ozbiljno razmislila kakva je moja buducnost u takvoj kuci i zajednici. Uvek idem na to- zivot je jedan. Ne kazem da treba da juris nesto nedostizno,itd, ali ne treba ni gaziti po sebi i trpeti ako ne moras. .

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1377
5.10.2011 13:43:12   
isidora88
inice kao da sam ja pisalauser posted image
slazem se sa tobom,ja bih mm zadavila da mi tako nesto kaze,i dewfinitivno bih rascistila neke stvari sa njim u takvoj situaciji,kod mene se sve odmah resava,ja nemam zivaca da nesto trpim sto mi smeta

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 1378
5.10.2011 14:31:11   
Inica
user posted image
koD nas nema oNo "sTrpLjen- spasen" user posted image

Direktna veza do poruke: 1379
5.10.2011 14:35:05   
Dove
E sad sam tek zeznula...Vodi se ista polemika na dve teme.Poslusala sam savete,iskopirala post ovde,ali vidim da se jos pise u temi kako se slazete sa svekrvom.Sad cu da iskopiram svoj poslednji post...Molim vas dajte neko pametno resenje.

S' neznoscu gledah stopa ti trag,
trag po snegu belom.
I znadoh da ces biti mi drag
drag u zivotu celom.

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 1380
5.10.2011 14:36:37   
Dove
Ja sam planirala da se u opste ne pojavim pred gostima,samo da bih ga dovela u nerijatnu sitaciju kad ga budu pitali gde ti je M....?Rekao mi je da ako ja narucim tortu da ce da je baci u sred dvorista.A pre par dana sam mu kazala da hocu da stvarnonapravimo lepo okupljanje,da pozovemo njegovo drustvo,kumove...
Ali sad nema sanse da pipnem nista,cak necu ni gostinsku sobu da cistim.Sad mi je sveki debelo zavukla k jer ne zna kako drugacije da mi doskoci.I uspela je.
Jedva cekam da je vidim u nedelju kako kuva kafice,sece tortu,a ja uzivam sa mojim RINGERAJKAMA!!!

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1381
5.10.2011 14:37:38   
Anoniman
Skloni se , nemoj da učestvuješ u rođendanu ali nemoj ni da ga izazivaš. Ako već preti da će da razmaže tvoju tortu po dvorištu, deluje mi spreman da razmaže još što-šta po dvorištu. Moje mišljenje, sorry na iskrenosti.

(odgovor članu Dove)
  Direktna veza do poruke: 1382
5.10.2011 14:38:52   
minavb
IZVORNA PORUKA: Dove

Rekao mi je da ako ja narucim tortu da ce da je baci u sred dvorista.
user posted image ja bih ga roknula

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1383
5.10.2011 14:40:05   
Dove
Obavezno se sklanjamAko vec nisam pozeljna da ucestvujem u pripremama zbog cega da se onda pravim da sam srecna zenica i domacica.Ima on mamu.
Cak sam i njegove stvari za pranje spremila da mu pere mama,a kad potrazi onu stvar e i tad cu da ga posaljem kod mame.

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1384
5.10.2011 14:41:02   
Inica
Upravo tako- bez neke rasprave, itd, samo ga iskuliraj. Samo mi nije jasno sto tako reaguje, kao da si htela mesto lose da uradis.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1385
5.10.2011 14:41:30   
Dove
Mina,koliko naplacujes i da li se placa po izvrsenoj usluzi...user posted image user posted image user posted image Oraspolozila si me,hvala...

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1386
5.10.2011 14:45:09   
isidora88
dove a jesi li ti pricala sa njim,mislim nije mi jasno zasto se tako ponasa prema tebi?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1387
5.10.2011 14:45:51   
bubulence

MM mi u poruci napise kako ja nemam prava da se mesam za njegov rodjendan.A da li ce mozda mama da mu trckara oko gostiju,ili ja.Ljudi ja ne mogu vise ovo da izdrzim.

user posted image , uh, prvo svaka ti cast sto jos uvek zivis u toj kuci i sa tim ljudima.
a slazem se sa svima, ako ti nemas prava da se mesas za njegov rodjendan znaci da mu nisi bitna, a ako mu nisi bitna zbog cega bi uopste bila sa njim taj dan... uzivaj, odmaraj, spavaj, caskaj sa nama...

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1388
5.10.2011 14:49:19   
Dove
Pa pitala sam ga ja jos pre par dana da se okupimo,napravimo lepo i intimno slavlje.Tad mi je cak rekao da ce da kupi tortu,i onda od jednom danas dolazi i kaze mi da je mama narucila tortu.Plakala sam kao kisa.Pa pozovem tu zenu sto pravi torte i narucim jos jednu ali sam morala da otkazem jer ne dozvaljava mi gospodin pod pretnjom da ce da je baci.Pa onda posaljem deveru poruku koji je inace narucio tortu po maminoj direktivi nama iz ledja,pa mu kazem da ne gura nos tamo gde mu nije mesto.
Onda me MM pozove i kaze mi da je ne smem da diram njegovog brata i da se ne mesam nista za njegov rodjendam.
I kako je njegova mam htela da naruci tortu za njeno dete???Mislim se koje dete,konjina ima 32 godine.
Mnogo sam danas plakala,ruke mi drhte i samo pusim,ne gasim,jednu za drugom.Mnogo sam povredjena.
A koj mu je djavo od jednom pojma nemam.

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

Direktna veza do poruke: 1389
5.10.2011 15:00:55   
Olga75
Dove , iskuliraj sada a posle rodjendana vidim da sledi jedan ozbiljan razgovor sa muzem oko organizacije vase porodice
jadno je familija , drugo je zajednicko domacinstvo a sasvim trece je porodica

< Poruku je uredio Olga RR -- 5.10.2011 15:07:39 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1390
5.10.2011 15:06:45   
isidora88
meni se on ponasa kao da ima 15 godina pa stalno trazi neku potvrdu mamice user posted image
ja imam srece sto su mm roditelji daleko a i znaju kakva sam tako da izbegavaju i da zovuuser posted image
ne volim da mi se neko petlja u zivot a mm da je takav davno bih ga poslala kod mamice pa nek ga ona neguje i pazi ako je vec tolika bebauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1391
5.10.2011 15:10:09   
Dove
nasi razgovori izgledaju tako sto ja klepecem kao kastanjeta,on samo cuti,a kad ga pitam je li tako,on klimne glavom....I to je to.Nema drugog resenja osim da pozovem Minuvb pa neka ga rokne.
Devojke hvala vam na svemu.Smorila sam vise.Poslusacu vas definitivno i iskuliraci ga maximalno tog dana.
Pa se cujemo da vam kazem kako je proslo.
Ima sveki da igra u nedelju sve sitno kaludjerski...user posted image user posted image user posted image a ja cu ovde sa vama dauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Dove -- 5.10.2011 15:15:55 >

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1392
5.10.2011 15:36:16   
Snelle
Dove, čitala sam sve od početka i mogu ti reći, čini mi se da kao da sve dublje i dublje padaš. Potpuno si u nezavidnoj poziciji, jer što te više sa strane napadaju, pri čemu mislim na tvog devera, jetrvu i svekrvu, ti više zvocaš mužu i samim tim se on sve više okreće upravo onima koji su krivi za sve vaše probleme. Nemoj da teraš inat, jer ti on sada nikakvo dobro neće doneti. Nemoj da vičeš, da se svađaš....ništa nećeš postići. Nisam sigurna da imam pametan savet, ali šta god sada da uradiš biće pogrešno, jer se on previše okrenuo majci. Možda je trenutno najbolja opcija da pokušaš da iskuliraš sve napore njegovih da vas posvadjaju, jer pretpostavljam da im je to namera. Verujem da je to jako teško, ali moraš da pokušaš zarad očuvanja svoje porodice, ako to naravno želiš. U tvojoj situaciji možeš nešto da postigneš samo nadmudrivanjem, što neko reče, u suprotnom ste u ozbiljnom problemu.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1393
5.10.2011 16:07:33   
iris_m
Onda me MM pozove i kaze mi da je ne smem da diram njegovog brata i da se ne mesam nista za njegov rodjendam.
I kako je njegova mam htela da naruci tortu za njeno dete???Mislim se koje dete,konjina ima 32 godine.
Rekao mi je da ako ja narucim tortu da ce da je baci u sred dvorista.A pre par dana sam mu kazala da hocu da stvarnonapravimo lepo okupljanje,da pozovemo njegovo drustvo,kumove...

dove..I feel sorry for himuser posted image ,deka zaboravil za kakva funkcija te donel domauser posted image ,ako e samo za izvrsuvanje na domasni raboti od tipot na perenje,peglanje mozel da si nabavi kukna pomosnicka..ako e za pokazuvanje na avtoritet toa moze i so nekoj na negova muska sila da se proba,sto na zena sila i avtoritet ke pokazuvauser posted image ..a ako te donel za sekoja isfrustrirana 'domasna' budala da se istresuva na tebe ko kanta za gubre,za da mislejki im raste egoto na frustracii i si gi polnat bateriite za ponatamu da im trgne denot na ubavo...mozel slobodno da se rasprasa naokolu deka sepak postojat strucni lica za takov tip na luge,pa so toa automatski nema da zagrozuvaat tugi zivoti...golem grev e koga nekoj si igra so tugi emocii...a uste pogolem grev e koga so sila se pravi covek" debil" 
Ja da sum na tvoe mesto ne bi se pojavila cel bozji den na negoviot rodenden...ke ja ispocituvam negovata zelba"nemam pravo da se mesam vo negoviot rodenden"...a koga ke se vratam vecerta, izgovorot e: ne dobiv pokana od tebeuser posted image ...nepokanet gostin pozadi vrata stoiuser posted image

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1394
5.10.2011 16:09:56   
Lilla
Ne bih voljela da me se shvati pogresno, ali zaista ne mogu da precutim. Meni mm da kaze da se ne mijesam za njegov rodjendan i da sa tim nemam nista, ozbiljno bih preispitala nas odnos, kako trenutni tako i buduci. 

< Poruku je uredio Lilla -- 5.10.2011 16:10:16 >

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu iris_m)
Direktna veza do poruke: 1395
5.10.2011 17:22:22   
Dove
Snelle,tu i jeste srz problema.Nisi ti nista pogresno shvatila i daleko od toga da ti je savet na pogresnom mestu.
Ja MM ne mogu da ispratim.Jos koliko juce je rekao svom ocu da ako me jos jednom nahrani gouser posted image da ce da ostane i bez njega i bez Nikole,a danas se vec evo okrenuo njima i njihovim zeljama,pri tom mene gurajuci pod tepih.
Ja sam vrlo emotivna osoba,lako me je povrediti a pri tom ne znam da sakrijem da sam povredjena.I onda u tim trenucima stvarno ne umem da budem ni mudra ni pametna nego reagujem onako kako mi srce kaze.Koliko sam samo puta pozelela da sam malo drugacija.Ne da bih se sa nekim nadmudrivala nego da samoj sebi pomognem i da budem jaca,ali ne mogu.Takva sam kakva sam.Sad sam mnogo povredjena,slobodno mogu da kazem da me je ujeo za srce.Ako ja nemam prava da se mesam za njegov rodjus i da odlucujem o tim nekim stvarima,onda ko ima?Mislim da sam danas isplakala ono sto nisam celoga zivota.Ne znam da li ovde na RR postoji tema gde mogu da sednem i da napisem neke detalje svog zivota,mozda bi tada svima bilo lakse da me shvate.I sama vidim da su mi postovi konfuzni,ma koliko se ja trudila da budem jasna.

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1396
5.10.2011 17:46:47   
Inica
Dove user posted image
U braku uvek ima svadja i svadjica, ali po meni- preko nekih stvari se ne moze preci.. Bar ja ne bih mogla. Ponizenja i uvrede ne bih trpela, i u svakom slucaju tu osobu ne bih vise gledala istim ocima. A brak sa takvom osobom ne bi nadalje bio moguc. Mozda ce neko reci da sam sebicna, ali bez obzira na decu, zavrsila bih sa tom pricom.

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1397
5.10.2011 20:29:10   
Lu

MM je u nedelju rodjendan.Par dana u nazad ga molim da odemo da narucimo tortu,i on kaze u fazonu necu pa necu.Da bi mi jutros saopstio kako mu je mama narucila tortu.I nemate pojma kako sam plakala.I jos placem...

Kad su slave i okupljanja ja znam samo da cistim kao pepeljuga,za sve ostalo se pita jetrva.Koja torta,kakve case,kakvi stolnjaci...A sad i za njegov rodjendan ne mogu da budem zena nego me guraju pod tepih.J apozovem tu zenu sto pravi torte,pa je pitam ko narucio i kad,i ni manje ni vise nego moj dever...Zamislite.A da li se njemu nekad neko mesao??
MM mi u poruci napise kako ja nemam prava da se mesam za njegov rodjendan.A da li ce mozda mama da mu trckara oko gostiju,ili ja.Ljudi ja ne mogu vise ovo da izdrzim.

Ja ti ne mogu reći svaka čast što izdržiš sve to, nego, bježi iz tog cirkusa!user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1398
5.10.2011 23:51:21   
mikica sa
draga Dove, uzasno mi je zao sto se tako osjecas i prolazis kroz sve to. nikad necu shvatiti muskarce koji su odrasli i (trebali bi makar biti) zreli po godinama a ponasaju se kao djecaci koji se kriju iza mamine suknje.
i ja sam imala dosta problema u braku, kao i svi, ali kad bi tako nesto rekao ne znam sta bih uradila jer sam i ja kao i ti jako emotivna i upravo tako se ponasam kako si gore napisala, zbunjeno i slomljeno totalno nesposobna da uzvratim udarac na pametan nacin. ipak sam vremenom naucila da se u nekim situacijama klin klinom izbija jer nema druge. takvim ponasanjem sam dovela neke stvari u red, naravno i uz mnogo razgovora i strikanja zivaca. ali, ne razumijem kako moze i doci na ideju da kaze da se ne mijesas u njegov rodjendan. pa, sta si ti njemu onda? neko ko odrzava kucu, radja i odgaja djecu i obavlja bracne duznosti? nevjerovatno! on je ili totalni egoista ili hladnokrvan.
pametan savjet nemam ali znam da bih ja taj dan (ili mozda cijeli vikend) otisla kod rodbine ili prijateljice, posvetila sebi i djetetu to vrijeme. naravno da ces razmisljati i pitati se kako je sve ispalo i vjerovatno ces misliti i o posljedicama tog svog cina, ali je cinjenica da si dosla u fazu gdje zaista moras povuci radikalan potez i presjeci neke stvari. mislim da je ova situacija dovela tvoj brak pred veliki ispit koji ce jedno od vas poloziti ili pasti na njemu, a taj neko je tm.

saljem ti veliki pozdrav, zelju da budes jaka i user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1399
6.10.2011 8:32:22   
minavb
Da sad uhvatim zlatnu ribicu, ili sretnem dobru vilu i imam pravo na jednu želju, tražila bih da, ako već nepravde moraju da se dešavaju, budem neka superheroina koja se sveti gadovima muževima i očevima, i svima onima koji povređuju žene i decu, slabije od njih. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here