|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
10.10.2011 14:49:54   
Anoniman
To je tacno ali si u pravu kad kazes da je kao u bajci.Nemam nesto srece dosad u zivotu i jako sam veliki pesimista pa se i nenadam nekom cudu.Uzgred imam 30 godina i mogu jos uvek naci posao ali sam iz sela pa svi kad to cuju odmah odustaju jer su karte jako skupe.A i ponudio mi drugar da radim u top shopu ali se nesto mislim da nisam za taj posao.Kad god sam takve stvari radila nisam se pronalazila.Ali ako bude potrebe radicu i na njivi za moje dve najvece ljubavi.

(odgovor članu Leki 77)
  Direktna veza do poruke: 1426
10.10.2011 15:14:05   
Anoniman
Moram jos neke stvari dodati da ne ispadnem kucka koja misli samo ruzno o muzu.user posted image
To ne znaci da imam drugacije misljenje ali ono sto me takodje i zadrzava sa njim je da neke stvari koje sam ja izgovorila mislim da samo on moze da precuti i niko drugi.Tu su i lepe uspomene na to da kad sam bila porodjena carskim on je uglavnom bio uz mene kuvao i prao ves presvlacio drugo dete jer je to sa prvim radila njegova mama .Pa i sad mada sve redje zna da skuva rucak ili opere sudje i da me masiraaa.
Ali sad je vise masaze po mozgu nego po ledjima tako da ostajem pri svome.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1427
10.10.2011 16:03:57   
Dove
Jeste,upravu si...Vidim ja to svetlo na kraju tunela,ali nemoj da zaboravis da sam i ja jos uvek duboko u tom istom tunelu.Sto kazu stari,ne smici gace dok ne vidis vodu.Ali mnogo mi to znaci sto imam bar cemu da se nadam.Da nemam ne znam ni sama gde bih bila.Samo ja znam sta sam sve prosla i kakva ponizenja dozivela ovde od muzevljevih.
MM i ja se slabo svadjamo zbog nas samih nego u glavnom zbog njegovih.I on je malo tunjav kad su roditelji u pitanju.Dovoljno je da otac podvikne i on odmah ucuti.Koliko smo noci proveli pricajuci,koliko sam suza isplakala...To se jako tesko menja kad su od deteta tako vaspitani.Ako sam te ja naucila kao majka da je nebo belo,niko nikad u zivotu nece moci da ti objasni da je plavo.Pogotovo muska deca.
Nisam pobornik razvoda,uvek mislim da postoji razlog boriti se,jer udale smo se iz ljubavi.Ali ako si ti u tom braku sama kao sto jesi,onda ti nema druge.

S' neznoscu gledah stopa ti trag,
trag po snegu belom.
I znadoh da ces biti mi drag
drag u zivotu celom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1428
10.10.2011 16:10:06   
Anoniman
hvala na podrsci .
Vi ako se uzajamno volite ice ti puno lakse da predjes preko svega tj,ako i on tebe voli kao i ti njega.
Ja imam drugaciji problem a to je da on tvrdi da me voli ali nicim nije to pokazao a ja ne mislim da su ljubav i seks slicne stvari.Cini mi se da oseca samo zelju a ne i potrebu da me vidi srecnom.Mada je to uslovno da li bih vise i mogla biti srecna snjim i ako bismo resili novcanu situaciju.

(odgovor članu Dove)
  Direktna veza do poruke: 1429
10.10.2011 17:53:32   
Dove
Ali ako si ti u tom braku sama

U ovom delu recenice sam mislila na uzajamna osecanja,jer napisala si da ga vise ne volis.Moje licno misljenje je da bez ljubavi ne moze da opstane ni prijateljstvo a kamo li brak.Kad u braku nema ljubavi to najpre deca osete.I ja sam dete razvedenih roditelja.Imam sestricu koja je udata ima sincica,ja sam udata i iz dva braka imam dvoje dece...
Ne mora da znaci da ce sve ici naopako sa decom.
Na kraju,ja mozda i nisam adekvatna da nekom solim pamet i udeljujem savete,jer ni svoje probleme nisam resila a imam ih o ho ho...
Zao mi je samo sto mnogo ispastas a kad sa zivcima odes u aut,kao sto sam ja flipnula,onda ni sebi nisi dobra.

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1430
10.10.2011 18:11:54   
nina26
Devojke,mozda nije prikladno za ovu temu,ali evo i smesne strane bracnih problemauser posted image Ja sam se slatko ismejala, pa sam resila da podelim sa vamauser posted image :

Ne zamerite mi na ovome:
Poštovani,

Sindikalna organizacija samostalnih sindikata organizira besplatan i brojno neograničen

TEČAJ ZA MUSKARCE

Modul 1.:
1. Naučiti živjeti bez mame (2 000 sati)
2. Moja žena nije moja mama (350 sati)
3. Kako shvatiti da je nogomet samo sport (500 sati)

Modul 2.:
1. Ne biti ljubomoran na svoju djecu (50 sati)
2. Ne pričati gluposti kada moja zena ima posjetu (500 sati)
3. Kako prevladati sindrom daljinskog upravljača (550 sati)
+ BONUS:
4. Ne urinirati oko WC školjke (100 sati + praktičan rad)
5. Kako preživjeti prehladu bez drame (100 sati)

Modul 3.:
1. Kako ispeglati majicu za manje od 2 sata ( praktičan rad )
2. Probavljati hranu bez podrigivanja, dok ona pere suđe (praktičan rad)

Modul 4.:
1. Početnicki stupanj: kućanski aparati (prikaz sa dijapozitivima)
- ON.........upali
- OFF........ugasi
i za nadarene: Moja prva Maggi-juha bez da iskipi (praktičan rad)

TEME ZA DISKUSIJU:

S obzirom na kompleksnost tema, sudjelovati može najviše 8 kandidata.
Tema 1:

Peglanje - od veš mašine do ormara... taj misteriozan proces.
Tema 2:

Opasnost pri punjenju i pražnjenju posudice za led
(demonstracija i dijapozitivi).
Tema 3:

Ti i elektrika - ekonomske prednosti kada se zove majstor.
Tema 4:

Posljednja naučna otkrića - kuhanje i odnošenje smeća NE izaziva impotenciju .
Tema 5:

Iako si u braku s njom, smijes joj kupiti cvijece (razgovor s psihijatrom).
Tema 6:

Papir za WC - da li papir sam izraste na držacu za papir?
Tema 7:

Kako spustiti poklopac WC školjke - korak po korak (video konferencija s Harvarda).
Tema 8:

Deterdženti - doziranje, upotreba (praktičan rad se izvodi na otvorenom).
Tema 9:

Osnovna razlika između kante za prljavi veš i poda (laboratorijski eksperiment).
Tema 10:

Muskarac kao suvozač - da li je genetski moguće da ne komentira kad ona parkira?
Tema 11:

Komunikacija: mentalne vježbe za razumijevanje, ako je nešto u ladici, da se ne pita "a u kojoj?" nego da se pokuša pronaći.
Tema 12:
Da li šalica za kavu može sama preletjeti do sudopera?
(praktičan dio vodi David Copperfield).

Tema 13
Kako zapamtiti da treba ugasiti svjetlo u predsoblju ili kupaonici.

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1431
10.10.2011 18:44:40   
bebać
Iako si u braku s njom, smijes joj kupiti cvijece (razgovor s psihijatrom).

user posted image user posted image ovo je bingouser posted image

< Poruku je uredio bebać -- 10.10.2011 18:45:02 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1432
10.10.2011 18:46:27   
degu
Nina svaka čast za tečaj user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1433
10.10.2011 18:50:41   
nina26
Ja bi mog prvo na ovo poslala :
Ne pričati gluposti kada moja zena ima posjetu (500 sati)

A onda i na ovaj:
Komunikacija: mentalne vježbe za razumijevanje, ako je nešto u ladici, da se ne pita "a u kojoj?" nego da se pokuša pronaći.

Degu ma svaka ce se u necemu pronaci sigurno! I dalje umirem od smehauser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1434
10.10.2011 18:55:03   
degu
Muskarac kao suvozač - da li je genetski moguće da ne komentira kad ona parkira?

Ja mogu da izdvojim ovo, iako nisam vozač, ali ludim i na mestu suvozača user posted image

Kako preživjeti prehladu bez drame (100 sati)

I ovo definitivno, ali ostale module i teme je prošao user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1435
10.10.2011 19:10:25   
nina26
Kako preživjeti prehladu bez drame (100 sati)

I ovo definitivno, ali ostale module i teme je prošao

Ooo, da ovo sam zaboravilauser posted image Nista moracu ovo da odstampam sve module poredjane po prioritetuuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1436
10.10.2011 19:15:28   
GRGA
hahhaaahhahah odmah upisujem muza na tecaj user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1437
10.10.2011 19:57:04   
zoća

5. Kako preživjeti prehladu bez drame (100 sati)

odnošenje smeća NE izaziva impotenciju .

Tema 9:

Osnovna razlika između kante za prljavi veš i poda (laboratorijski eksperiment).

rezervisem mesto za svaki slucaj ,mislim da bez obzira sto nije ogranicen broj bice prebukirano

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1438
10.10.2011 19:58:36   
nina26
rezervisem mesto za svaki slucaj ,mislim da bez obzira sto nije ogranicen broj bice prebukirano

Upisano!Ja mislim da ce se traziti jedno mesto vise user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1439
10.10.2011 21:41:12   
Dove
Hvala na ovoj porciji smeha,bas mi je to bilo potrebno...user posted image user posted image user posted image

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1440
10.10.2011 21:54:03   
boba 11
ne skodi da se malo nasmejemo bravo za savete za njih(muski rod)
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1441
10.10.2011 22:06:06   
nina26
E bas mi je drago da vam se svidelo, i da ste se nasmejale kao i jauser posted image

user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1442
11.10.2011 6:35:13   
Lu
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Izvinite nisam mislila doslovno za svako dete sve je individualno.Ali ako uzmete u obzir da cu morati raditi duplo vise da bih bila samohrana majka kako da se posvetim deci.Premda bih imala pomoc sigurno od mojih

Nije bitan kvantitet nego kvalitet, neke majke su po cijeli dan sa djecom i jedva da progovore par rečenica sa njimauser posted image
To isto važi i za vrijeme provedeno s mužem!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1443
11.10.2011 6:43:32   
Lu
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja sam od onih koji su odrasli bez suvisne rzmene neznosti a nesto se nesecam da su moji koristili reci volim te i ljubavi moja pa se trudim da koliko mi raspolozenje dozvoli deci nadoknadim to da im ne fali u zivotu bar ta sitnica.Jednostavno nisam navikla na to i nikad mi nije bilo lako da kazem muskarcu da ga volim niti sam sigurna da znam sta je ljubav.

To nije sitnica, to je emotivni razvoj djeteta, nešto što će ga odrediti kao osobu za cijeli život, utjecat će na njegov odnos prema ljudima ali i drugih ljudi prema njemu!
Pokazivanje ljubavi djetetu je pored brige o njegovom zdravlju,   NAJBITNIJA stvar!
Ja sam puno emotivna kad su djeca u pitanju i moram da ti kažem, pročitaj ovaj svoj post i zapitaj se kako je na tebe utjecalo to što ti roditelji nisu iskazivali ljubav? Jel želiš svom djetetu isto?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1444
11.10.2011 16:10:02   
Anoniman
Meni treba savet. Retko kad da dodjem ovde na forum ali sada moramjer sam stvarno jako razocarana. Moj muz je prosle nedelje sa moje kreditne kartice podigao skoro10 hiljada dinara a nije meni to ni rekao niti me pitao. Ja sam to saznala danas slucajno kad sam proveravala racun a te pare ne diramo nikako sem ako je hitno. I tako je on te pare uzeo i ja ga nazvala i pitala za to, poludela sam , pitala sam gde su pare i sto je dizao, on kaze NE ZNAAAA. kAO hteo je meni da kupi neki poklon pa ga neki decko zeznuo za pareee! Poludela sam i svasta sam mu rekla jer stvarno smo u teskoj finansijkoj krizi a on je to tako uradio neprosmisljeno a iskreno sumnjam da je i taj poklon u pitanju vec mi deluje da nesto drugo petlja. Najveci problem je sto ja ne znam kako da se postavim ma vikala sma na njega svasta mu rekla telefonom a ne znam kako da ga zaista kaznim ma ne znam ni sta d aradim oterala bi ga naradije jaaako sa razocarana. Ne znam sta se desava sa njim i ne znam kako da mi ISTRESEM GACE  sto kazu babe. posavetujte.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1445
11.10.2011 16:49:55   
bebać
Pa uzmi i ti sa njegove, ili sa svoje i gotovouser posted image

Kad on sebi pravi ćeifa ili šta već radi, učini i ti.

Vjerovatno si tražila obrazloženje, on te iskulirao i klasikauser posted image
Il mu sledeći put ne daj pristup kartici!
Reci nema više para,ukinuli mi je,smisli nešto,to nek ti bude za naukuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1446
11.10.2011 17:00:53   
boba 11
Ja sam takve situacije resila jednostavno.
Nakon drugog puta premda mi je rekao kad je uzeo pare i za cega je uzeo posto nije pitao prethodno ukinula sam mu punomoc i nemam vise takvih problema.Naravno ja imam punomoc na njegov racun ali mi nista neznaci jer je uvek prazanuser posted image user posted image user posted image .
A nema ni problema jer nisam od onih koji uzimaju bez pitanja pare.
Probaj ovako bez svadje jer ne vredi.Kad mu bude opet trebalo uradice to jer je svadja najgore sto ga ceka ,a ovako ce ga cekati samo neprijatno iznenadjenje.user posted image
I da napravi novi kod za kreditne

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1447
11.10.2011 17:02:20   
maslackic
Tema 12:
Da li šalica za kavu može sama preletjeti do sudopera?
(praktičan dio vodi David Copperfield).

ahhh,prijavljujem mm za ovaj !!! izgleda da misli da se snagom volje soljica prenese do sudipere...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1448
11.10.2011 17:06:11   
peca
Moj jedini bracni "problem" je sto nisam u braku, a sve je isto kao da jesam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1449
12.10.2011 23:16:16   
tina37
Mm i ja smo u vezi bili 9 g. toliko smo u braku,a meni se cini da se sve manje razumemo.Nije vise onaj od pre godinu-dve,nervozniji je,nema strpljenja za mene,i stalno bi da me nesto nervira.Prag tolerancije mi je visok,a za njega pogotovo,al moracu da ga spustim.On je stvarno radisa,dok ja izigravam domacicu,ne brani mi lovu,al zato ima stvari koje ga nerviraju s moje strane,al najgore sto nece da kaze.Ja bi to popravila.A kad ja skrenem paznju na neke njegove propuste,onda sam "nezadovoljna".

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here