|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
6.10.2011 8:52:15   
Anoniman
Mina čitala sam i Negativu... user posted image Nažalost toga je mnogo više nego što smo i svesni... Ali evo počni slobodno od mog oca, pa nastavi dalje HeroMina user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1401
6.10.2011 9:00:08   
GRGA
Doveeeeeeeeeeee draga user posted image samo jedno ne mogu razumeti,,da se muskarac--glava pordice....tako ponasa i brani mammau.................

On je stvorio porodicu sa tobom,a ne sa mamom.To za tortu mi nije jasno.ok iznenadila ga je tortom mama,,pa majkumu imas pravo valjda i ti!!!!!!!

................Cekaj da prodje rodjendan i ozzzzzzbiiljan razgovor..........Ja ti ne mogu reci ja ne mogu preci preko toga i toga,,svi smo mi razliciti,,neko nema gde da zivi pa cuti i trpi svasat,nego je prozvljavao i gore stvari....Ozbiljan razgovor!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1402
6.10.2011 10:50:45   
Dove
Divne ste...Nemam reci da vam opisem koliko mi znaci ova vasa podrska.U ostalom to je jedina koju imam,jer ovde gde sam nemam nikog svog.Moji ne dolaze jer ih je svekar izvredjao,daleko su...Bitno je to sto sam prevazisla fazu da sazaljevam samu sebe,i uspela da smognem snage da se borim.
Sve ostalo ce doci samo po sebi.Pa ako ne mozemo zajedno,Boze moj,nismo ni prvi ni poslednji koji su pukli.
Ljubim vas puno i hvala vam na svemu.

S' neznoscu gledah stopa ti trag,
trag po snegu belom.
I znadoh da ces biti mi drag
drag u zivotu celom.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1403
7.10.2011 19:04:10   
Dove
Novi momenti neposredno pred famozni rodjendan...user posted image user posted image user posted image
I nakon moje poruke da nema prava da gura nos gde mu nije mesto moj dever se drznuo i oisao on da kupi prase i ako sam ja planirala rostilj...I posle mi MM kaze da on to nije uradio za inat.Pitam se kako bi MM bilo da smo kod mojih a da se desavaju ovakve stvari.Da moja sestra strci ispred njega,da moj otac donosi odluke u vezi mene mimo njegovog znanja,da moj zet njemu iza ledja pravi planove za moj rodjendan...
Mnogo sam tuzna.Strasno je da kada u kuci u kojoj zivis odecas da si visak.

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1404
9.10.2011 19:33:51   
Dove
I tako...Gosti dolaze,ja sam za compom,cekam da mi se javite.Sa PE ucim da pravim lep link,i trudim se da desavanje odozdo izbacim iz glave.Snaci ce se mamica vec...
Kidam se u sebi,dodje mi da vristim ali ne popustam.Ovoga puta jednom za svagda hocu doticnu da naucim da ne gura nos gde mu nije mesto!!!
Dosta je M...plakala i tresla se.Ja imam RR i ne treba mi nista drugo.
Ovo je treci post,i to za redom,pa sad ako me najure nek me najure...
Sta cu kad sam svuda trinaesto prase....

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1405
9.10.2011 19:35:55   
Lu
Doveuser posted image
Svrati na rakijicu u ringeRRakiju, ima da te oraspoložimouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 1406
9.10.2011 19:50:17   
bebać
I meni je jako žao zbog Dove, još mi se čini jako ok osobauser posted image

Draga ne daj se, idi i pusti sebi film u spavaćoj sobi i odmori. Možda m,u dodje iz guz..e u glavuuser posted image

ebo ih ćaća, svi su istiuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1407
10.10.2011 12:51:56   
Anoniman
Citam sve pricice i vase savete i podrsku pa sad shvatam da nisam jedina sa ovakvim problemom.Normalno je da nam se cini da je bas nas problem najveci ali uvek ima i gore i za svaku stvar postoji resenje.Cini mi se da upravo ovde od mnostva ljudi mozemo naci pravo resenje za problem.Naime imam slican problem kao doticna Dove ali ja vec razmisljam nekoliko godina o razvodu,samo me nesto koci da napravim haos a to su dvoje dece .Znam da nisam prva ni poslednja koja ima decu i razvela se ali se jako bojim posledica najvise zbog dece.Obicno su iz razorenih brakova deca problematicna pa tako da trpim mnostvo stvari koje inace sigurna sam da ne bih ni dana razmisljala.prvo da vam objasnim kakva je situacija od pocetka.Dolazim iz veoma stroge porodice u kojoj je tata glava kuce i niko nema prava da mu protivureci a ponajmanje deca.Malo sa godinama popusta ali i sad zna da se uvredi kad mu kazemo nesto sto mu ne odgovara.user posted image A najveci problem je sto radi po ceo dan i niko nesme da odmara u njegovom prisustvu jer uvek ima sta da se radi.Posto zivim bez njih vec duze vreme navikla sam da kad mi se radi radim kad mi se ne radi odmaram.To mi tamo ne bi bilo dozvoljeno a zna da bude jako gadno ako nije po njegovom.user posted image
Elem udadoh se na drugoj god.faxa pa pretpostavljate da ga nisam zavrsila tako da imam jadno i bednmo zvanje hemiskog tehnicara i kurs za racunovodju.
U pocetku veze sam jako bila zaljubljena u mm i jako ljubomorna.Pre svadbe koju nisam zelela vec nesto skromno, na sta mi je svekrva rekla da su pravili cerki svadbu pa sad moraju i sinu,dogovor je bio da trazimo lovu za slatku kako bismo napravili prozore za nasu kucu i sto pre se preselili od njegovih.Naime oni imaju porodicnu firmu (mama tata mm i sestra)pa su 90-tih poceli gradnju dok je posao isao i stalo je na izgradnji tj. unutrasnjost nije odradjena.
Izvinite sto je dugacko ali mi je bitno da shvatite sustinu kako bi mi pomogli.
Svekrva i ja smo se u pocetku veze slagale a svekar je uvekm bio cutljiv pa i danas samo se izjasnjava kad mu se nesto nesvidja.
Dan pre svadbe mi je mm saopstio kako nemozemo da kupimo prozore vec da se jedan deo da njima a drugo za svadbu.
Predjoh nekako preko toga i zadrzali smo neku sicu za pokustvo a ostatak je rasporedio njekov tata.
Ja sam naravno pocela da radim kod njih ali nema reci o parama i za svaku glupost sam morala da trazimod njega pa on od njih jer ni on nema platu.O osiguranju ni govora.Probala sam da razgovaram sa njima ali se to zavrsilo svadjom i nakon svega izrecenog morala sam da se jos i izvinim jer se gospoda uvredila.user posted image
Prvo dete sam rodila nakon godinu dana i tad je postalo strasno jer nismo imali para nizasta i jedva se izvukosmo.Posle jedne navrsene godine nakon silnih problema sa parama mm i njegov otac se posvadjaju oko neke gluposti i ja sve cujem.Resimo da idemo kod mojih.A da imali su vikendicu u hrvatskoj koju su prodali i lovu spiuser posted image ali na gluposti dali nam nesto pa posle uzeli.A najveci crnjek od svega je bio sto su nam uzeli pare da bi se ponovili kolima.Nama to netreba sa bebom, trebaju deduskari i babuskari nova kolica.Sestra mu je posebna prica kao da je ona glavna izmislila ameriku pa komanduje svima kako i sta treba da se radi a tamo je uglavnom provodila vreme krijuci se i puseci i ispijati kafe.Slabo sta je radila i oko podne je odlazila kuci jer je udata pa mora da kuva rucak .
Ja sam naravno provodila vreme radeci dokasno dok malo ne siznem pa prestanem Pa kad oladim opet radim.Probala sam da nadjem posao na sta je odhgovor bio da ako cu ici da radim moram deo troskova da placam u kuci, samo neznam za cega im sin radi, valda za sir user posted image .
Posle odlaska iz kuce kod mojih je mm proveo par dana i vrati se njegovima Kaoprobao je da nadje posao pa mu nesto nije islo.Ko hoce da radi nadje posao.
Ja sam naravno ostala kuci sa detetom nasla posao i vidjali smo se svaki drugi dan.Bili smo skoro na pomolu razvoda ali smo se dogovorili da cekam da zavrsi jedan deo kuce posto za kirijiju nismo imali para.
Moji nisu bili srecni resenjem ali su trpeli dok je mali stalno uvece trazio svoga taju.Bio je jako mali da bi shvatio godinu ipo.user posted image
Promenila sam par poslova za to vreme i nasla posao u blizini kuce , anisam napomenula da je nasa sadasnja kuca udaljena od njihove 50-tak metara.
I tako smo se vratili ja radila on i dalje kod njegovih bez icega sem neke crkavice ni za leka dosta nije.Prakticno sam ja bila ta koja je izdrzavala porodicu.I dok mu je sestra kupovala novu belu tehniku mi smo se uselili sa polovnim stvarima nersto od mih nesto od njegovih a nesto kupljeno polovno.No nije ni to bilo bitno vec da smo u nasoj kuci.
Ali vec tada sam osecala da nema vise ljubavi sa moje strane ali sam mislila da ce me proci.
Poceo je onda da se zali kako on mora da cuva decu a ja idem na posao i nemislim ni ocemu,na sta je moj odgovor bio da on radi a ja cu cuvati moju decu ,cerku sam rodila posle godinu dana.Sad shvatam da on nije ni zakakav posao osim da cuti i radi sta mu se zada a toboze je neki nazovi biznismen.Njegovi su otisli u penziju i on i sestra nasledili firme koje nezna se do kad ce opstati jer opomene samo stizu.
Jedno je vreme uzimao platu minimalac ali sad nema ni za to.Pre nekih pola godine pre bozica doju njegovi na veceru i moji su bili tu i svekar posle dva spricera razveze jezik i kaze kako on mora da kaze pred mojima kako stoje stvari.
Ja sam od njegovog sina koji je divan decko vredan i koji je bio biznismen napravila dadilju i da ce mu za rodjendan kupiti kecelju.KAo mene bas briga sto se oni prebise pazeci na decu ja se samo napirlitam i odem na posao.A da vam kazem kad god odem kod njih njegov otac je ili u fotelji ili na dvosedu jer ima covek problema sa kicmom al bitno je da se oni prebise oko dece.Ja sam na to odgovorila da mi nemamo od cega da zivimo i da moram da radim jer mm nicim ne doprinosi i to nije dovoljno za zivot sto on zaradi.Otisli su a moji su ostali bez teksta .Posle dva dana su moji dosli i rekli mm da ih vise ne zove na porodicna okupljnja jer nisu duzni da slusaju takve budalastine o meni.Pomirili smo se na bozic(ja i njegovi)ali je to sve samo privid jer ih mrzim .
Posle nekih problema na poslu za sta je kriv mm jer me je nagovarao stalno da uzmem bolovanje bunila sam se da radim u nedelju posle bozica i premestena sam.Nakon toga mi je fizicki posao bio tezak jer imam bruh na pupku i napustila sam to.Sad jako zalim sto sam se uopste bunila i sto sam zbog budala izgubila posao.Sad sve vise osecam da sam pogresila jer on divan biznismen i dan danas nema platu ceka penziju da nesto dobije i od sitnih poslica ucari koji dinar da prezivimo.A dugovi se gomilaju a deca rastu i traze svoje.Sta da kazem vise kad nisam platila gas od pre dve godine i drva od prosle sezone grejanja .
Zaboravila sam da napomenem da se moj biznismen i ja grejemo zimi na drva u smederevcu a njegovi imaju centralno jer oni ne mogu da prljaju kucu i da posle toliko godina rada spadnu na taj nivo da loze.Pa ko mene pita na kom sam nivou ,i sta ja zelim. Tako se zimi preselimo iz spavace u dnevnu i tu jedemo radimo i spavamo.Nije mi to problem da nemislite da sam neki burzuj odrasla sam skromno ali nemoj mi pricati bajke drugima a zivim kao u proslom veku.
JA i mm ne spavamo vec neko vreme jer ne osecam nikakvu potrebu i zelju a i kad to obavimo to je bukvalno samo da odradim pa da sam mirna do iduceg meseca.
Juce mi je trazio a ja mu kazem da kad on ne cuje moje potrebe ni ja necu njegove u tom smislu nesto.
Vec dugo mislim o razvodu i mislim da mi je to jedini spas ali bih volela da sam samostalna i da nbezavisim ni od mojih sto u danasnje vreme bas i nije moguce sobzirom na plate.Imam gde otici ali sve treba platiti tom jadnom paltom.CAk mi je i moj bata govorio da nas dvoje odemo u babinu kucu da zivimo kad se razvedem ali ja to nikako da resim da uradim.
MM zavisi od njegovih i njihove dozvole da bilo sta uradi a oni samo kupuju razne masine i ulazu u posao koji stoji tj.klacka jer nemaju ni oni dosta za sebe a kamoli nas cetvoro i njihova cerka koja je sad rodiLA BLIZANCE i sad mi se tek gadno pise.
Nisam pametna da donesem odluku sta cu sa zivotom pa se nadam da ce neko bar malo da mi pomogne oko toga.
Imam jos jednu stvar da vam kazem i pitam vas a to je posto mislim da cu puci i zbog ogromne nervoze zbog nedostatka para cesto se istresem na deci volela bih da posetim psihologa ali neznam da li treba meni ili mmuser posted image
Da li zna neko ima li besplatno savetovanje za takve probleme i gde .JA sam iz Novog Sada pa ako znate javite.
IZvinite sto je bilo dugacko ali morala sam da se izjadamuser posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 1408
10.10.2011 13:04:55   
Dove
I ja zavisim od tatinih para(svekrovih)da se ne bih ponavljala ima sve u temi Zajednicki novac u braku.I MM radi kako mu kazu,sam cini mi se ne bi umeo ni mogao...
Gadno je do zla Boga ali ako mene pitas BOLJE DOBAR RAZVOD NEGO LOS BRAk.
Ja sam stalno razmisljala o razvodu,znaju to zene na RR,ali jedino sto me je zadrzalo nisu deca,nego ogromna ljubav koju osecam prema MM,i sto sam dovoljno kukavica da ne smem ni da pomislim da budem bez njega.
Sad nam kupuju neku kucici,i to mi daje dodatnu snagu.A kod tebe vidim nema ni ljubavi.Pa je samim tim situacija jos gora.Niko ovde nece da ti kaze RAZVEDI SE,nema sanse.Ali dobro preispitaj sebe sta zelis ti i sta zelis za svoju decu.Vreme je uzasno tesko sa samohranu majku sa dvoje dece.Od mene
user posted image user posted image user posted image

trag po snegu belom.
drag u zivotu celom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1409
10.10.2011 13:07:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Obicno su iz razorenih brakova deca problematicna pa tako da trpim mnostvo stvari koje inace sigurna sam da ne bih ni dana razmisljala

Ja bih ti preporučila da pročitaš i temu Razvod braka. Možda tu nađeš i reči ohrabrenja user posted image

P.S. moji roditelji su se razveli u mom i bratovljevom pubertetu i najveći porok koji nas je snašao je što moj brat puši! user posted image Završili fakultete, skućeni, sa svojim porodicama.... Moja mama nijednom nije crvenela zbog nas, a u ovoj temi sam i ja pisala koliko smo joj svaki dan zahvalni što je to uradila user posted image Srećno!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1410
10.10.2011 13:22:09   
*Alexx*
Anonimna, ako je jedina stvar koja te od razvoda deli tamo neko uverenje da će ti deca postati problematična zbog toga - ne brini. Neće. Postaće problematična gledajući oca neradnika i isfrustriranu i tužnu majku. Postaće problematična jer će ih odgajati otac neradnik i baba i deda idioti. Izvini, malo sam direktna user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1411
10.10.2011 13:47:59   
Anoniman
Nemoj da se ljutiš, anonimna, ali ja ne vidim nijedan jedini razlog koji te još drži u braku. Da si zaljubljena...da te izdržava...da zavisiš od njega...da te njegovi ohrabruju i vole...ma bilo šta, za šta možeš da se uhvatiš...ali ovako kako si opisala deluje kao da ste vi potpuni stranci, dve osobe koje nesrećnim spletom okolnosti moraju da imaju neki zajednički krov nad glavom.
Deca osete sve! Teže je kad oseteda im je majka nesrećna i tužna, a otac nervozan, nego da oca viđaju svakih par dana, a oboje budete vedri i nasmejani.
Želim ti puno sreće,ma šta da odlučiš, i dobro razmisliuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1412
10.10.2011 13:49:21   
marija32
Dove i Anonimna user posted image razgovor, razgovor, sve sto ovde napisete kazete njima, ali smireno u pravom momentu, bez pljuvanja po familiji.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1413
10.10.2011 13:50:16   
Anoniman
Hvala vam na podrsci sve ja to kao znam nisam mala ali jos me nesto drzi taj strah a i nadam se da ce da promeni jednog dana ponasanje i pocne da zivi za porodicu a ne za mamu i tatu ali polako mi ta nada jenjava proslo je osam godina kako smo zajedno .Vise ne pomazu ni razgovori ni vika apsolutni kao da mu nije bitni moje misljenje ni deca vec samo da on nemora da slusa nekoga i radi zaista .Znam da mu je tesko posle 34 godine da okrene zivot naopako ali nije ni prvi ni poslednji.Imam jos malo zivaca pa pokusavam da nam promenim zivot nabolje ako je moguce ziveti bez ljubavi.Ali mislim da je moj problem dublji jer mi majka zivi sa vec znate kakvim muzem i iako ga volim jer drugog nemam ne odobravam sve njegove postupke.I on je bio mamina maza i stalno se okretao njima pa mi je jako zao a i mojoj mami sto ponovo prozivljavam slican zivot njenom.Oni mi daju podrsku za razvod i rekao mi je otac da uvek imam gde otici ako odlucim ali se ne usudjujem dok jops mogu da trpim ovog mog.Volim vas puno sto mi dajete odgovor kakav sam htela jer cak i nasi vencani kumovi (kum i muz se znaju odmalena)daju meni podrsku i njega kritikuju Ali ne pomaze.Nece da progleda svojim ocima 

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1414
10.10.2011 13:55:01   
Anoniman

Oni mi daju podrsku za razvod i rekao mi je otac da uvek imam gde otici ako odlucim ali se ne usudjujem dok jops mogu da trpim ovog mog.

Ovim si sve sama rekla user posted image ....

E da, i što se psihologa tiče, trebalo bi da postoji Savetovalište pri Domu zdravlja-raspitaj se. Ima i porodično i bračno savetovalište

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1415
10.10.2011 13:55:14   
Anoniman
A zašto bi se trudila da stvoriš život bez ljubavi? nemoj da se ljutiš, ali zar misliš da je ijedna žena, ili muškarac, zaslužio da provede život bez ljubavi? Koliko god otrcano zvučalo, život je samo jedan, Nema reprize, nikad više, nikada više nećemo proživeti dvadesete, srednju školu, prvu ljubva...vreme odmiče, i ako ga ne ispunim nečim lepim, ljubavlju i razumevanjem, čemu onda trud uopšte? Svako je vredan ljubavi, i svako može da je nađe, i mora da je nađe.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1416
10.10.2011 13:56:32   
Anoniman
Znam da se razgovorom resavaju problemi ali nista ne pomaze .Koliko noci smo proveli pricajuci na temu posla i novca ali on nemoze da otkaci svoje jer to nezeli.A porodicu mu nekad pljujem ali uglavnom kazem da sam svesna da su oni njegovi i da je normalno da ih voli kao i ja svoje ali nije u redu sda mi ispastamo zbog njih.
Dove drago mi je zbog tebe ipak postoji svetlo na kraju tunela.
Bar za nekeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1417
10.10.2011 14:05:14   
Anoniman
Ja sam od onih koji su odrasli bez suvisne rzmene neznosti a nesto se nesecam da su moji koristili reci volim te i ljubavi moja pa se trudim da koliko mi raspolozenje dozvoli deci nadoknadim to da im ne fali u zivotu bar ta sitnica.Jednostavno nisam navikla na to i nikad mi nije bilo lako da kazem muskarcu da ga volim niti sam sigurna da znam sta je ljubav.DAleko od toga da ne osecam nista prema muzu ali sve sto nam je bilo lepo zatrpano je ruznim stvarima i problemima.Mozda i neznam da volim ili jos nisam nasla pravu osobu.Mozda zvucim glupo ali znam da sam bila zaljubljena i to dosta puta ali dok sam radila uvek je bilo muskaraca oko mene koji su se muvali nesto dobacivali i pokusavali.Jednostavno nisam mogla da ga prevarim zbog zaveta datog pred bogom ali sigurno bih se opet zaljubila da sam sama.Sto i ne mora da znaci da bih zasnovala porodicu sa nekim jer sam takvog misljenja da niko nemoze da voli tudju decu kao svoju ma koloko to tvrdili.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1418
10.10.2011 14:16:26   
Anoniman
MM mi je juce u toku razgovora rekao da "ja nisam nikad zadovoljna pa cak i kad ima neki dinar meni ni tad nije dobro",ali neznam kako da bude kad mi je puna kutija neplacenih racuna kod njegovih isto a njegova sestra stalno u nekim kreditima a i nezanima me ona.Stalno kuka kako nema para za hleb i predamnom salje muza da joj kupi cigare od 150 din a i muz jos dzami.Ja sam fala bogu prestala kad sam nosila prvo dete.I tako mogu samo da kukam i kukam ili da nadjem neko resenje sa prihologom ili advokatom .Treceg nema

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1419
10.10.2011 14:16:58   
Leki 77

Obicno su iz razorenih brakova deca problematicna

To nije tačno. Problematična su deca kojoj se roditelji ne posvete u dovoljnoj meri. Bračno stanje roditelja nema veze sa tim. Najbolja osoba koju ja znam je dečko koji nije imao oca, već samo majku.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1420
10.10.2011 14:24:16   
Anoniman
Izvinite nisam mislila doslovno za svako dete sve je individualno.Ali ako uzmete u obzir da cu morati raditi duplo vise da bih bila samohrana majka kako da se posvetim deci.Premda bih imala pomoc sigurno od mojih

(odgovor članu Leki 77)
  Direktna veza do poruke: 1421
10.10.2011 14:31:26   
Leki 77
Nema nikakve potrebe da se izvinjavaš. To sam napisala da znaš da to stvarno nije tako. Da je teško, teško je. Ali uz pomoć i podršku roditelja-izvodljivo. Ono o čemu treba da razmišljaš je šta TI želiš. Šta god da odlučiš, deci je najbitnija ljubav, a to im ti svakako možeš pružiti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1422
10.10.2011 14:35:20   
IVA 11
IZVORNA PORUKA: Leki 77

Obicno su iz razorenih brakova deca problematicna

To nije tačno. Problematična su deca kojoj se roditelji ne posvete u dovoljnoj meri. Bračno stanje roditelja nema veze sa tim. Najbolja osoba koju ja znam je dečko koji nije imao oca, već samo majku.

Potpisujem Leki user posted image

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 1423
10.10.2011 14:36:39   
Inica
Anonimna, ti si vec sve rekla- i kao sto su neke clanice vec napisale- izmedju vas ne postoji nista vise sto bi se cinilo vredno da ostanete zajedno. U ovo ne "racunam" decu- meni bi bilo glupo ostajati u braku samo zbog njih, a pritom "pucati po savovima", biti neraspolozen,itd- to svejedno utice lose na njih. Da, naravno da ti necemo reci razvedi se, ali mislim da je ovo vec gotova stvar. Strah prebrodi- ne znam koliko godina imas- ali imas vremena da stvoris za sebe i decu neki bolji i lepsi zivot. Tvoj muz se nebe nikada promeniti (kad nije do sad) a kapiram da i kad bi se nekim cudom promenio, izmedju vas to vise ne bi bilo tô. .

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 1424
10.10.2011 14:39:39   
Leki 77
A evo i jedne istinite priče koja zvuči kao bajka.
Devojka ostane trudna po završetku srednje škole, uda se, rodi dete. Brak nije funkcionisao, pa se posle 2god razvede i vrati kod svojih. Zaposli se u jednoj firmi kao sekretarica. Vremenom, napreduje, plata raste, svi su oduševljeni njom. Onda odluči da upiše prava. Studira, radi i odgaja dete. Diplomira prava, napusti posao koji je radila 10god i zaposli se kao pripravnik (sa 32god) u advokatskoj kancelariji za duplo manju platu. Sada je polozila pravosudni i zaradjuje tek sada koliko je u prethodnoj firmi. Maestralno. Možda nije za ovu temu, ali hoću da kažem da ništa nije lako, ali uz upornost i pravi cilj-sve je moguće.

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here