|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
23.8.2011 8:43:07   
minavb
Joj Ivana... secam se problema sa Mihajlom, sa svekrvom, sad i sve ovo, bas mi je zao.  user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 1326
24.8.2011 14:08:54   
Iwana87
I kako ostati posle normalan.Upisujes dete 24 avgusta,i imas srece da u vrticu ima mesta(jos nije 100%sigurno),ako do petka odnesemo bris i prijavu od 1 septembra bi trebao da krene.Mm dragi,umesto da pojuri danas i sutra da zavrsimo to kad vec imamo sansu,on kao da nije njegovo dete,da zove svog (neodgovornog)brata da dovede Mihajla kod lekara,jer on mora na posao.Pa j**** ti ja privatnjaka kad na ceo svet od njega zavisi.Cela procedura je da ujutru odnesemo dete kod maticnog da popuni listu,da na uput,uradimo  briseve,rezultati posle 12 koje on treba da uzme i sve to odnese do vrtica,ali kako sad on da napusti posao,pa cime cemo ici,pored dva auta.Znaci nemam pojma da li da ga ubijem ili sta da mu radim.Prosle god je uzeo neku zastavu za posao,i nju lepo ne registrovanu vozimo tu po okolini gde "smemo" a kazna veca nego registracija sto i treba za takve budale.Sad uzmemo kredit,kupimo auto normalan,bratu ostavi pare da reg zastavu koje on naravno potrosi,a ova moja gluperda ne ume da trazi nazad,i imamo 2 ne registrovana auta,pa sad on mene tera ja busom po ovoj vrucini da cimam dete do grada i nazad,+ guzva po ambulantiuser posted image .Nije meni problem da ga vodim,ali dok sve uradimo bice 12 h sigurno i na +50 treba da ga vodim gradskim gde siba promaja.Nema teorije!Na stranu to sto ja da mogu da ga upisem sama davno bi to resila,ali jbg ja sam strana,treba tata sa njihovom lk da podnese zahtev.
Ok sto on ne zna da treba bris za upis,ali ja znam,i da je sinoc bio budan i razgovarao samnom kad je dosao kuci mozda bi se nesto i dogovorili a ne ovako da piz**** sad.Uhuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1327
24.8.2011 14:17:03   
MarijaBg
Ivana draga, meni se sve cini da je tvoj muz malo depresivan... Depresivni ljudi nemaju volje...
Bilo bi divno da ubedis njega da ide kod nekog terapeuta ili da idete zajedno, nista ti ne vredi da ides ti sama. Ili idi sama, pa ti mozda i pomegne da njega malo razdrmas user posted image
Bas mi je zao sto se toliko mucis, ali jaka si ti, a oboje ste mladi, mozete vi tu mnogo toga da promenite, samo ako se potrudite. Nadji posao, to ce biti veliki pomak user posted image

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 1328
24.8.2011 14:26:07   
Iwana87
Ma posao sam nasla,od 1 treba da pocnem da radi,ajd' pisala sam vec sveki draga kao se malo urazumila,kao,folirala par dana a ja budala poverovala dok mi komsika nije rekla kako se ispenjao na njene ne ogradjene stepenice.I to je sad frka da ga upisemo u vrtic.On je depresivan zadnjih god dana.Ma ne tice me se,i ja sam bila pa sam se sama cupala iz depresije,a ne stalno kuku lele nemamo.Pa znam da nemamo.Dala sam oglas cistim,cuvam decu,ma sve radim,isla sam par puta vec da cistim neke kancelarije,dobre pare za kratko vreme,i nadam se bice jos.Ali ne moze ja radim,on igrom slucaja kuci,sedi u komsiluku,dete kuci kao spava sa njegovom majkom,sudovi stoje,sve stoji,pa majku mu.Ja od vrata ne znam gde pre,da li dete da gledam ili lom da rasciscavam.Ja hocu sve i boricu se ali pomogni malo i ti

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1329
24.8.2011 15:21:26   
Brand new mama
Iwanauser posted image sigurna sam da ti je strasno tesko,boriti se sama,a ne vidis da se ista mjenja. Ali i ja mislim da je tvoj dragi depresivan(ne mora znaciti da je neophodno da ide kod psihologa-najvjerojatnije i nece pristati).I moj dragi je bio u ocajnoj fazi-visio mi je posao o koncu,ja trudna sa drugom bebom,keva mu bolesna-a on spava.Ako ga tad nisam ubila nikad necuuser posted image (sad mi je kao smjesno). Oni se tad osjecaju kao totalni gubitnici i nije im bas najneophodnije da ih jos mi uvjeravamo da to i jesu. Nasmijavaj ga(koliko god glupo zvucalo) probaj da budes pozitivna i zbog sebe i vaseg malisana...sa ostatkom familije ne znam sta da radis,ali mislim da je i njemu jako tesko ako ga oni tako iskoristavaju i unizavaju.I on je toga svjestan i mislim da ga i to ubija u pojam(sta ces-porodicu ne biramo)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 1330
9.9.2011 23:39:04   
Anoniman
Jesam li ja caknuta sto ponekad jako zelim da sam singl mom? Ja volim muza ali brate mili ponekad mi je tako dosadno s njim. A on je ko cimer koji je uvek tu. Nikad da negde ode ili da zivi zivot bez mene. Nekako je statican i smoran i dosadan ponekad a ne svidja mi se sto je to nastupilo jako rano jer smo kratko u braku. Kad god treba da se desava nesto ja stalno organizujem inace on bi doveka sedeo kuci njemu je super i sve moze sto god ja zelim.. On nema potrebe da nesto menja jer je njemu super. Zenica, bebica su tu kod kuce, toplo mu a meni postaje dooo-saaaa-dnooo. Kazem mu ja da mi to smeta a on mi kaze -ok sta zelis da uradim?- Pa ne zelim da uradis ono sto ti ja nacrtam, nego da sam smislis i da shvatis da nije sve samo u zajednickom brojanju dana do kraja zivota. Volim ga, dobar je jako ali sta cu kad mi je dosadan ponekad. Jesu i vama muzevi dosadni?

(odgovor članu Brand new mama)
  Direktna veza do poruke: 1331
9.9.2011 23:46:54   
Olga75
ooooo , daaaa
ne da je dosadan nego je mislim etalon

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1332
9.9.2011 23:51:29   
Anoniman
I kako resavas taj problem valjda imas neko resenje kad se jos nisi razvela user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1333
9.9.2011 23:53:48   
Olga75
vidis koji je dan ,koliko je sati i sta sad radim user posted image
a mogli bi svasta samo da ga ne mrzi user posted image
eno ga sapava vec dva sata , pre toga je vecerao a pre toga sedeo u dvoristu i meditirao
kazem ti etalon

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1334
9.9.2011 23:59:28   
Anoniman
Pa znam. Eto i meni moj stalno zvoca da se okanem racunara kao zapostavljam ga. Stalno negoduje sto sam za racunarom i ja mu kazem ok ajde ostavicu racunar evo ajde reci mi sta cemo da radimo. A on onda kaze -pa neeee znam.- Ja kazem e kad saznas javi. Dosadan si. I on se naljuti.
Dobro ima tu dosta toga sto mi radimo zajedno ali opet osecam da mi je nekako nezanimljiv postao i to me brine. Statika me ubi.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1335
12.9.2011 23:54:53   
Anoniman
Jako bi volela da mi neko da savet. Ne znam vise sta da radim. Mozda ja i nemam neki problem ali ipak me muci. O cemu se zapravo radi, ja sam u braku 3 godine, imam decicu, muz mi je dobar, vredan postuje me ali ja nekako osecam da mi nesto fali. Kad ode na put pa ga nema par nedelja meni on uopste ne nedostaje, tako mi nekako bude lepo sama sa decom. Kad je tu ok nam je, onako nam je monotono nema nekih razgovora i sta ti ja znam ali nema ni trzavica. Ipak mi je svaki dan nekako tezak jer je on jako negativan covek stalno nesto jadikuje. Propao mu je jedan posao i malo sa parama nas unazadio i on po cele dane kuka i pun je neke mrznje a meni vise muka da ga slusam. Nemamo para dobro ajde ali me nervira i sto je on navikao da nam moj otac stalno daje para i nekako mu to postalo kao podrazumeva se. Njegovi roditelji su zivo zlo cak ih i on ne voli i nikad nam pomogli nisu samo problemi s njima i sve mi to vise preko glave. Ponekad tako zelim da uzmem decu i odem jer kad se okrenem iza sebe uopste ne vidim srecne dane sve neke protracene. Nista da u srce bitno ostane samo dosada i neka teskoba. On mi jetse dobar covek ali jako se osecam prazno i ne ispunjeno s njim i nece biti bolje jjer je tako i gotovo. Eto nek mi kaze neko iskreno sta misli a ja cu isto odgovoriti, kod drugarice sam sela za komp pa mogu da pisem opusteno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1336
12.9.2011 23:59:48   
Capa
Da li si probala da razgovaraš sa njim i kažeš mu kako se osećaš ?
Ne znam, možda su vas problemi malo pojeli, možda imate samo težak period.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1337
13.9.2011 0:07:30   
Anoniman
Stalno smo mi u teskom periodu i veruj muka mi je vise. Imamo stvarno dosta stvari kojima bi trebali da se radujemo ali ne on stalno kuka. Ubija me ta neka njegova kuknjava, on sve crno vidi. A i iskreno nista mi priustio nije dan danas mi tata daje pare da kupim sebi sta mi treba jer on nema a kad mu kazem da od njegovih trazi on samo kaze 'nemam sta od njih da trazim znas da oni nemaju'. A moji imaju, aha. Onda poludim jer shvatim da bi ja mogla onda super i sama da zivim sa decom, imam posao i roditelje koji svakako meni daju pa sto onda njega da trpim kad nemam nikakve koristi ni bracne ni finansijske. Ipak da pomenem volim ga na neki nacin jos uvek ali me ubija sve to.

(odgovor članu Capa)
  Direktna veza do poruke: 1338
13.9.2011 0:15:39   
Alexis79
Malo ste izgubili jedno drugo u vrtlogu obaveza.
Nekog konkretnog problema kako kazes nema,mada smo mi zene sklone da "probleme" napravimo kad ih zaista i nema.(bez ljutnje)

Tebe je vidim uhvatila dosada i monotonija ,a on je udario u "kuknjavu".
Ako ga jos uvek volis kao sto kazes onda vredi da se tu malo potrudis i da ga izvuces iz tog njegovog crnila.

Ja barem mislim da se iskrenim razgovorom puno toga moze resiti.
Kazi mu sta te muci jer verovatno i njega nesto muci cim je takav.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1339
13.9.2011 0:18:57   
Capa
Budi, pre svega, iskrena prema sebi. Jedino ćeš tako znati da (šta god uradila) si pravilno postupila.

Npr. Da li ga stvarno voliš i dalje ? Šta voliš na njemu, da li samo to što si navikla na njega ili su to zaista i dalje emocije ?
Definitivno se slažem sa Alexis, ako ga stvarno voliš- razgovarajte, potrudite se oko toga.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1340
13.9.2011 0:33:35   
ikacc
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Jako bi volela da mi neko da savet. Ne znam vise sta da radim. Mozda ja i nemam neki problem ali ipak me muci. O cemu se zapravo radi, ja sam u braku 3 godine, imam decicu, muz mi je dobar, vredan postuje me ali ja nekako osecam da mi nesto fali. Kad ode na put pa ga nema par nedelja meni on uopste ne nedostaje, tako mi nekako bude lepo sama sa decom. Kad je tu ok nam je, onako nam je monotono nema nekih razgovora i sta ti ja znam ali nema ni trzavica. Ipak mi je svaki dan nekako tezak jer je on jako negativan covek stalno nesto jadikuje. Propao mu je jedan posao i malo sa parama nas unazadio i on po cele dane kuka i pun je neke mrznje a meni vise muka da ga slusam. Nemamo para dobro ajde ali me nervira i sto je on navikao da nam moj otac stalno daje para i nekako mu to postalo kao podrazumeva se. Njegovi roditelji su zivo zlo cak ih i on ne voli i nikad nam pomogli nisu samo problemi s njima i sve mi to vise preko glave. Ponekad tako zelim da uzmem decu i odem jer kad se okrenem iza sebe uopste ne vidim srecne dane sve neke protracene. Nista da u srce bitno ostane samo dosada i neka teskoba. On mi jetse dobar covek ali jako se osecam prazno i ne ispunjeno s njim i nece biti bolje jjer je tako i gotovo. Eto nek mi kaze neko iskreno sta misli a ja cu isto odgovoriti, kod drugarice sam sela za komp pa mogu da pisem opusteno.
Ako ti ne nedostaje dok je na putu , pritom iza sebe ne vidis srecne dane, i sve je dosadno i monotono , mislim da se nema sta mnogo polemisati.... Neznam, ja sam u barku 2god, a zajedno smo  od 2004.god.. i nije mi sve jedno kada smo razdvojeni na samo jedno vece, nekako mi nedostaje... A i pruzio mi je dosta lepih trenutaka... A osetim i ja nekad takve krize, samo , kada bi ih cesto osecala i bile kao tvoje, mislim da ne bih oklevala.. Opet neznam, kolika je ljubav i vezanost medju vama?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1341
13.9.2011 0:47:17   
jovicaa
sedi lepo i popricaj sa njim, potrudite se na sve moguce nacine da prevazidjete krizu, idite kod bracnog savetnika i sl... pa ako bas nista ne upali, razvod. mislim da se ipak treba potruditi i dati sve od sebe, a ako bas ne ide, ne ide... bolje dobar razvod nego los brak.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1342
13.9.2011 0:48:40   
jovicaa
da li je on od pocetka tako apatican ili je postao takav? 

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1343
13.9.2011 10:09:46   
Anoniman

Ja volim muza ali brate mili ponekad mi je tako dosadno s njim. A on je ko cimer koji je uvek tu. Nikad da negde ode ili da zivi zivot bez mene. Nekako je statican i smoran i dosadan ponekad a ne svidja mi se sto je to nastupilo jako rano jer smo kratko u braku.

da ne citiram sve - i meni je smor sto smo postali monotoni totalno. imam utisak da ga ja vucem da se vidimo cak i sa njegovim prijateljima (jednom u par meseci), ja ga nagovaram da ide u teretanu cisto da ima nesto van posla i kuce (a znam da voli teretanu) jer ja ipak odem sa drugaricama na kafu, a on nigde bez mene, na more idemo samo zato sto ja insistiram... ali sa druge strane, znam da mi je bolje ovako nego da je neko ko bi stalno bio van kuce, sa drugarima, na utakmicama i sta ti ja znam, dok ja camim sama kod kuce.user posted image  da, da, danas si me nasla u dobrom raspolozenju prema mm.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1344
13.9.2011 10:13:55   
maliska
Kod mene je obrnuto,mislim da sam ja mm-u dosadila.Stalno sam kuci,prvo celu trudnocu,sad sa Tamarom.Dosadila sam sama sebi.Svi razgovori nam se vrte oko deteta ili problemi sa mojima,narocito sa bratom i snajom posto po nekoj njihovoj logici oni  i njihova deca imaju vise prava od nas ali to je druga prica.Jedva cekam da odemo malo kod njegovih,svekrva je super sa Tamarom,njih dve se igraju po ceo dan tako da mm i ja mozemo malo da pobegnemo,ipak je drugacije.Nadam se da je ovo samo faza i da ce se sve vratiti na staro kad se vratim na posao.Da se vise posvetim sebi ,ne svidja mi se sto sam mu stalno dostupna a cinimi se ni njemu.Postajem mu ne zanimljiva i monotona a on je tip muskarca kome treba dinamicna zena,ponekad se pitam sta uopste radi samnom,pocinjem da gubim samopouzdanje.Uvek sam sebe videla kao zanimljivu i zabavnu osobu a sad,evo i vama sam dosadilauser posted image

< Poruku je uredio maliska -- 13.9.2011 10:30:29 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1345
13.9.2011 10:37:05   
MarijaBg
Maliska, tebi luduju hormoni, sta trazis u ovoj temi user posted image

A ostali - depresija je cudo, cetvrtina populacije boluje od nje a nisu svesni. Tako je ocigledno: bio/la je super, zanimljiva osoba, sve je bilo super, a sad je mrzi da zivi, nigde joj se ne ide...
Iscupajte kako znate i umete voljene osobe iz depresije i sve ce biti ok user posted image

(odgovor članu maliska)
Direktna veza do poruke: 1346
13.9.2011 10:44:35   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: Olga RR

vidis koji je dan ,koliko je sati i sta sad radim user posted image
a mogli bi svasta samo da ga ne mrzi user posted image
eno ga sapava vec dva sata , pre toga je vecerao a pre toga sedeo u dvoristu i meditirao
kazem ti etalon

Jao Olga carice user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1347
13.9.2011 10:52:34   
Dora

Stalno smo mi u teskom periodu i veruj muka mi je vise. Imamo stvarno dosta stvari kojima bi trebali da se radujemo ali ne on stalno kuka. Ubija me ta neka njegova kuknjava, on sve crno vidi. A i iskreno nista mi priustio nije dan danas mi tata daje pare da kupim sebi sta mi treba jer on nema a kad mu kazem da od njegovih trazi on samo kaze 'nemam sta od njih da trazim znas da oni nemaju'. A moji imaju, aha. Onda poludim jer shvatim da bi ja mogla onda super i sama da zivim sa decom, imam posao i roditelje koji svakako meni daju pa sto onda njega da trpim kad nemam nikakve koristi ni bracne ni finansijske. Ipak da pomenem volim ga na neki nacin jos uvek ali me ubija sve to.

Voliš ga na koji način?
I to što kažeš, kad bi bila bez njega, bio bi ti samo jedna briga manje, jedna osoba manje na platnom spisku tvojih roditelja. Ne volim takve muškarce, u stvari, ne volim ljude koji imaju svoje porodice a misle da je neko drugi dužan da ih izdržava...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1348
13.9.2011 12:48:39   
maliska
Lepo si ti mene liferovala iz ove teme ali to su ozbiljni bracni problemiuser posted image mada nadam se da si u pravu,da su to samo hormoniuser posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1349
13.9.2011 12:55:10   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: maliska

.Uvek sam sebe videla kao zanimljivu i zabavnu osobu a sad,evo i vama sam dosadilauser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu maliska)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here