|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
19.8.2011 21:03:33   
ivaj
jovana j,ovo gore sto si me citirala i sto je podebljano izvuceno je iz konteksta i reci cu ponovo da se radi o muskarcima koji rade po ceo dan.Uvek sam na strani zena,ali ponovicu da mi nije normalno da muz koji dodje uvece u devet sati brise prasinu.I tu kraj moje price o tome.

Jer magde ima mnogo veci problemuser posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1301
19.8.2011 21:28:59   
jovicaa
mm radi do 2  i ne radi subotom i nedeljom. cisto posto ste pitale ko su ti muzeviuser posted image radi kao tehnolog u vodovodu.
i ne mislim da su muzevi koji pomazu zenama seka perse. zene 21. je vek nemojte da dozvoljavate muzevima da vaas izrabljuju i potcenuju, i ne daj boze udaraju!

don't shit where you eat :))

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1302
22.8.2011 12:24:07   
Iwana87
Ne znam gde da pocnem da pisem,tema je opsirna,ako neko resi ovo da  brise ili prebacuje sve mi je jedno,ja jednostvno vise ne mogu da izdrzim i cutim.Sa mm nema teorije da razgovaram ,tj ja pricam ali on ne konta ni polovinu,sa starim drugaricama sam se videla na 5 dana,i to sve u nekoj zurbi.Onda skontam neki psiholog ili psihijatar.Razmisljala sam i da vas pitam ima li ovde neko u toj struci cisto malo da porazgovarmo.
Retrtospektiva dogadjaja.Mm god dana ide na teren kako bi zaradili veci novac,na kraju ne dobije ni 10 deo od tih para.Racuni se skupljau,tenzije rastu.Ja pricam probam da prevazidjemo to sve ali ne vredi kad druga strana cuti i pada u ocaj.5,juna moj rodjendan,znala sam da ce da zaboravi.Cutala se i pravila luda celog dana a u sebi pucam,place mi se.Onda izigravam sluzavku njegovom bratu a on ni da bekne,dan odmice mi se raspravljamo a on i dalje ne kapira zasto se ja tako ponasam.Krivo mi je bre,ako nisi imao para da mi kupis nesto imamo ruze u basti uberi jednu i bar mi pozeli srecan rodjendan.Ja ovde nemam nikog ko bi mi dosao u goste,a najbolje od svega tog dana nam iskljuce tel i net.Zaplet veceri,toliko se posvadjamo da on pocne da prica o samoubistvu,ja se tresem,idem sve za njim od straha,da bih ga na kraju podkacila kako je najveca kukavica kad misli samo na sebe a ne pomislja na to dete koje bi ne daj boze ostalo bez oca.Sutra dan dolazi kuci bez namere da nesto ispravi,drema na dvosedu,ja osecam da mi je lose,pocinjem da se tresem,vozi me u hitnu 180/100 kp,daju infuzije inekcije  i moram da prestanem da dojim.Sve se redja jedno za drugim,Mihajlo naucen da se uspavljuje sisanjem,drugo vece ga nekako u autu uspavamo.Sreda prolazi delimicno normalno sve do veceri,odlazimo u goste,sve mi je teze,prvo ne mogu da ustanem,tresem se opet,nemam ni lekove ni aparat da bar proverim pritisak,odjednom mi se koci cela leva strana,hvata me panika,noga kao da mi se grci,opet u hitnu,opet sve isto,ekg normalan.Opet kuci do petka uvece,ista prica.U medjuvremenu zakljucili da imam otoke na nogama,radili ks,urino kulturu sve ok,exo bubrega isto.Petak vece ja vise nemam snage,u dz od vrata sestra vice dokle vise da dolazis sto te ne smeste negde,ja ne mogu da otvorim usta tesko mi je,a hocu da je osamarim.Odlazimo na kardiologiju,odatle me salju na nevrologiju,snimaju glavu,mozdanog udara nema,ja na noge ne mogu.Voze me u kolica.Vikend je pa se dogovorimo od ponedeljka da se javim na bolnicko lecenje.Rade sva moguca ispitivanja i nista.Pritisak normalan,sve drugo ok.Posle dve nedelje me pustaju iz bolnice.Kuci sve po starom,posto nema ko sveki mora da cuva dete i pocinje da se ponasao kao da ga je rodila.Tri dana za redom mu jedno te isto daje za rucak,vise me niko ne pita nista,ja opet cutim,cekam nesto ne znam ni ja sta.Par dana mi je ok,onda kad mi se sve skupi osecam kao da cu da se srusim,ali idemo dalje.Pisala bih jos toliko toga.Ne znam gde da se okrenem,sta da preduzmem.Ne mogu ni da placem.Evo sad mi krecu suze,mislim  bilo i mi lakse da se isplacem,ali opet ne znam.Hocu da vristim,da udaram da polupam sve oko sebe,hocu da pobegnem iz svoje kozeSve mislim nesto ce se promeniti ali tesko.
29 jula nasa godisnjica,lije kisa ja dete u kolica pod kisobran da mu kupim nesto,neku sitnicu da mu stavim do znanja da mislim  na njega,On tog dana podize kredit iz banke i naravno da se ne seti da mi kupi bilo sta.Nisam ja neko ko trazi poklone,zna on da se ja obradujem krasovoj bombonjeri kao malo dete,ali treba malo da misli na mene,izgleda da mu je to tesko

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1303
22.8.2011 12:31:31   
magde
JAOOOOOOOOOOOOOOOO IWANA i ti od Makedonija...c c c...i reci ti meni zasto se tvoj muz tako ponasa nisam shvatila zasto se tako tebi ljuti i da kazem da i mm ide na teren mislim bio je sad je izasao iz ARM...eh imam ja da pricam tu jos kako sam prosla za vikend mislim da si vidjela gore moj problemi...inace vidim da ti je jakkooooo teskooo pretesko nego moja situacija

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 1304
22.8.2011 12:37:23   
Verus
iwana moja, ne stizem vise nista sada da napisem osim da ti dam veliki zagrljaj, i da mi je zao sto ti je sve to uticalo na zdravlje, a sigurno je sve od stresa...iskreno, tesko mi je da verujem da on ne moze da vidi da je tebe to dovelo maltene do srcanog udara, pa da onda bar sedne i razgovara, i naravno da poklon nije bitan, morao se setiti da ti bar cestita i rodjendan i godisnjicu...

Imas li mogucnost da odes kod tvojih sa M malo na koju nedelju da jednostavn oodmoris dusu?  Da tamo nadjes makar i psihologa sa kim bi porazgovarala?  Pisacu vise kasnije, moram da idem jer vec kasnim, puno te ljubim i drzi se!

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 1305
   [Obrisana poruka]
22.8.2011 12:38:50   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 1306
   [Obrisana poruka]
22.8.2011 12:41:06   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 1307
22.8.2011 12:47:13   
Anoniman
Ivana, ti nemas fizicki problem, vec psihicki...Normalno je sto ti je onda pritisak skocio, jer sui se iznervirala...Sve sto pises su klasicni simptomi anksioznosti i to tezeg oblika....Maco, ti moraas kod psihologa, da ti da neke lekice i da za pola godine do godine resis stvar...Nazalost, problem nece nestati, ako ti ne resis ono sto je do anksioznosti dovelo, a to je ponasanje tvoga muza...
Dakle, prvo, shvati, ako ti na skeneru nista nisu nasli, ako ti je ekg uredan, ti nemas zdravstvaeni problem...Ako te sledeci put uhvati kocenje vilice ( sto se meni desavala po nekoliko puta dnevno, posle one krize od pobacaja), sedi i pusti...Videces da ce za par sekundi taj osecaj proci..Problem je u tome, sto ti umislis....ja sam umisljala da mi ruke plave, da sam se slogirala...Ma uzas...Jako te dobro razumem...
Nisi sama...Mnoge zene kroz to prodju...Samo, MOLIM TE, idi psihologu...On ce ti pomoci da se postavis u ovoj situaciji koja te toliko pogadja....
Verovatno ti se tresu ruke, imas ubrzan rad srca, nocu ne mozes da spavas jer se bojis da ces umreti???To su sve stvari koje prate anksioznost.
Ja te grlim i OBECAVAM  da ce se sve resiti...Viodeces!!! Evo za par meseci cemo razgovarati o ovome i sve ce biti ok....user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 1308
22.8.2011 13:07:01   
Iwana87
Hvala na podrsci.Verususer posted image vides da siuser posted image i cestitam od sveg srca.Nemam kad da sedim ovde na zalost,jer Mihajlo ne hoda vec trci i pentra se gde stigne,vise ni sekund ne sme sam da ostaje,a uredio dnevno spavanje.Nekad mi je i ovo pomagalo,bar se negde ispraznis.
Mm je dusa od coveka,ali ima neke mane koje uticu na nas odnos.U teskim situacijama on ceka mene da nesto kazem ili preduzmem,a ja ponekad zelim da budem zena,da mene neko stiti i "vodi'.Postao je strasno  neodgovoran,sto tek uzrukuje  probleme.Trebali smo da upisemo dete u vrtic maja da bi imao mesta sad.Ali zaboga majka sta ce drugo da radi,pa sto da placamo vrtic,pa da li cu ja naci posao i td.Verujte da je jako ruzno sto cu sad da kazem meni je bolnica toliko prijala,opet sam bila ona stara ja.Svi su me gledali sa odusevljenjem koliko sam puna pozitivne energije.Razmisljala kako cu da prestanem da se opterecujem glupostima,ustajala ujutru i uzivala u svitanju,jednostavno sam se osecala kao da sam ponovo pocela da zivim.I bum,posle dva dana kuci sve to nestane.Ja se ne dam,idem dalje.Trazim posao,bilo sta,da cistim,cuvam dete,jer niko nece ne prijavljenu da me primi,da ne poverujes.Dala oglas,zovu sa svih strana,nalazim posao,pa jos jedan,pristajem na sve samo da krenem nesto da menjam.Od septembra krecem da radim,znam bice bolje,u svakom pogledu.U medjuvremenu idem da cistim dva dana neke kancelarije,Mihajlo ostaje sa njegovom majkom.Ja mu spremim rucak,ona sa obrazlozenjem nije hteo to dva dana daje jedno te isto i za dorucak i za rucak.Vracam se kuci,sudovi i sve propratno,hvatam se za sudoperu,sve puna elana bice sve ok uhodacemo se.Juce mi komsika kaze kako se moje 15-to mesecno dete popelo na stepenice,ne ogradjene na drugi sprat njene kuce,samo.Ne infarkt ili slog ne znam sta me je tog trenutka strefilo.I donela sam odluku,sutra idem da ga upisem u vrtic makar molila i platila samo da ga prime.Kad je jedan problem to se nekako i resi kad krenu da se skupljaju jedan po jedan cini mi se da nikad kraja nema.
Magde draga nisam davno bila ovde sad cu da procitam sta si pisala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1309
22.8.2011 13:16:44   
Anoniman
ivana user posted image  ja kontam da se ti i tm volite jer sto se vaseg odnosa tice problem je "samo" u tome sto on nije u stanju da odvoji svoje nezadovoljstvo poslom od kuce. ne znam kakav vam je odnos bio pre toga.
najveci problem je tvoje zdravlje. iste simptome kao tvoje je imala jedna moja drugarica (izazvane takodje pre svega svekijevcima sa kojima su ziveli, bolescu muza koji zbog toga nije mogao da radi pa su samim tim imali i finansijskih problema) i isla je kod psihologa koji joj je mnogo pomogao (razgovor + malo lekica za smirenje).
cuvaj se!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1310
22.8.2011 13:21:12   
Iwana87
Iscitala sam magde sad.Nije kod mene takva situacija,kod mene sve tiho,tinja.Muzevi su nam koliko vidim bas razliciti,moj jedino sto stiti svoju majku,kad se raspravljamo inace nikad nije pravio takve scene.Niti bih dozvolila.Tesko je to prozivljavati verujem,ja i sad razmisljam da odem a ne u tvojoj situaciji.

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 1311
22.8.2011 13:29:27   
Iwana87
Hvala ksena.Vecina ovde zna koliko sam se zalila na "ukucane",taman nekako to resimo,onda krenu finansiski problemi.Tu smo mi mnogo razliciti,sto on ceka da dobije taj novac pa da pocne da zivi,a ja bih zivela sad u trenutku,od cekanja nema nista.Nemamo para ok,ne mozemo nigde da idemo,sami smo sa mihajlom,ajmo da ukljucimo karaoke i da se zezamo,ili da skacamo po krevetu,ili da setamo jurimo se i slicno.On radi kao konj,onda ne dobije pare za to,smori se,ne ume da se trgne iz svega toga,to prenosi na mene i tako u krug.Ne pamtim kad smo se zadnji put od srca smejali.Ma procici se sve ja znam.Kod psihologa obavezno idem,a volela bih i zajedno da odemo.

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 1312
22.8.2011 13:33:39   
Anoniman
ja se secam samo zalbi na sveki, ako se ne varam ona ima problem i sa alkoholom.
dobra stvar u svemu tome jeste sto znas da problemi ne dolaze konkretno iz vaseg odnosa nego iz okoline i cinjenice da on ne ume da odvoji te stvari. bilo bi super kad bi nagovorila i njega da krene kod psihologa jer ako bi on nasao nacin da kanalise to svoje nezadovoljstvo mislim da bi odmah i tebi bilo lakse.

(odgovor članu Iwana87)
  Direktna veza do poruke: 1313
22.8.2011 13:39:06   
Iwana87
Ja se nadam da ce se stvari sad stabilizovati kad krenem da radim,a dete krene u vrtic,manje cu biti kuci pa cu manje i obracati paznju na gluposti.Nadam se.Resenje postoji,ali on na to ne pristaje,ako se nista ne promeni ja cu sama da odem.Ovo je sebicno sa moje strane ali on nece pod kiriju,a kad bi otisli sami da zivimo makar par meseci stvari bi se stabilizovale,a posto on nece otici cu ja,cisto da vidi da sam odlucna u tome.Koliko ga ja poznajem to je jedino resenje.Ali se nadam da ce psiholog pre svega toga pomoci.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1314
22.8.2011 13:48:14   
Anoniman
nije sebicno! bolje otici nego dozvoliti da ti psiholoski pritisak izazove ozbiljne probleme sa zdravljem jer u tom slucaju mozda neces biti sposobna ni da budes majka ni zena. a ti imas pre svega odgovornost prema sebi i svom detetu. muz je ipak jedna odrasla osoba koja mora samostalno da donosi svoje odluke.

(odgovor članu Iwana87)
  Direktna veza do poruke: 1315
22.8.2011 14:06:37   
MarijaBg
ivana, ja ti savetujem da sto pre odes sa detetom malo kod tvojih ili gde vec mozes da odmoris mozak od svega, pa onda trazi posao. Bolesnu te niko nece zaposliti a da ne pricam da detetu treba zdrava i prava majka

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1316
22.8.2011 14:11:59   
*Alexx*
Iwana user posted image Moja mama je završavala vise puta u dusevnoj bolnici baš zbog simptoma o kojima pišeš, i svaki put joj je doktor rekao: vama ovde nije mesto, ti koji su vas smestili ovde treba da dođu (tj. njena sveki, moja baba). Ne daj na sebe!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1317
22.8.2011 14:24:28   
IVA 11
Ivana, ne cuti i ne trpi, i ne dovodi sebe u ovakve situacije zarad "ukucana". Moje misljenje je da ako samoj sebi ne pomognes, ne moze ni psiholog! Gledaj sebe i dijete, pa sve drugo! Oni su kakvi jesu, ne obraci paznju. Sitnica je sve to naspram tog malog zlata koje si rodila! user posted image Mlada si, zivot je tek pred vama. Bice i uspona, i padova, i dobrog i loseg, to je zivot... Otvoreno pricajte, planirajte zajedno, odlucujte zajedno. Nekad mora biti bolje! Zelim vam da prevazidjete sve probleme! user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1318
22.8.2011 15:05:30   
Iwana87
Kseno,ne nameravam ja da ga ostavim,smesno je igrati takve igre ali ako se nista ne bude promenilo otisla bih cisto da shvati da mora i on da se promeni.Marija,kod mojih sam bila vise puta sama,i kao resim sad cu da se odmorim,nakupim pozitivnu energiju i opet isto,ne mogu samo ja da se menjam,mora i druga strana.Alexuser posted image
Iva,nismo svi isti.Verujem da vecina vas kupuje na pijaci ,ja sam pisala negde vec,ove godine sadila svoju prvu bastu,tih dana kad sam imala problema sa pritiskom ubrala sam prvi krastavac iz moje baste,vece srece nije bilo,pa sargarepa i krompir moji,koje skuvam svom detetu,srce mi je puno.Razlicitih smo shvatanja,razlicite stvari nas uveseljavaju i na razlicite stvari obracamo paznju.Ja sa sobom razgovaram,trudim se sto realnije,da sagledam sve moje mane,vrline,veliki sam samokriticar.Ja pokrecem sve,da nisam ja spomenula analni s** nikad ga nebi ni bilo jer je mm takav,zatvoren,tako naucen da su njegovi(brat)pametniji i on tako sve misli bolje da cuti.Mnogo je snage i nerava trebalo da dodjemo do ovde gde smo sad.Nekad mi se cini da su ti nasi razgovori bezvezni dosadna sam i sama sebi,ali izgleda tako mora.
Navodim glupe primere za s**  cisto da objasnim malo nas odnos,sve mi kao otvoreno pricamo,ali ne dolazimo do nekog resenja.Zato i hocu kod psihologa.
Sve u svemu hvala vam sto ste me saslusale,makar mi je za nijansu lakse.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1319
22.8.2011 18:30:13   
jovana j
Apsolutno Ivaj user posted image
Odlicno sam ja tebe shvatila, a u citiranju sam i rekla ako se secas da ''naravno sad je drugacije, jer moj m radi po ceo dan, pa sam ja preuzela vecinu kucnih poslova, naravno da necu njega da smaram s tim, ako sam ja sada kod kuce, dok on za nas radi'' i to da ''dogovor kucu gradi'' u smislu da se sve moze dogovoriti.
Magde svakako ima mnogo veci problem nego sto je to... user posted image da.

IZVORNA PORUKA: ivaj

jovana j,ovo gore sto si me citirala i sto je podebljano izvuceno je iz konteksta i reci cu ponovo da se radi o muskarcima koji rade po ceo dan.Uvek sam na strani zena,ali ponovicu da mi nije normalno da muz koji dodje uvece u devet sati brise prasinu.I tu kraj moje price o tome.

Jer magde ima mnogo veci problemuser posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1320
22.8.2011 18:56:19   
bebać
Ivana jako mi je žao, donekle te razumijem. Imala sam i ja sličnih problema(nezainteresovanost muža i kuliranje po pitanju odnosa mene i njega). Nešto sam od toga riješila, nešto sam pustila kraju, nešto nisam riješila...E sad, meni je pomoglo, i tako sebi pomažem i dan danas, što sam se okrenula više sebi. Izdejstvovala sam da dijete upišem u vrtić, počela tražit posao, imam sreću da živimo sami i imamo svoj stan, pa sam počela to uredjivat, ovog proljeća posadila cvijeće koje 'pazim' svaki dan, dosta se družim, svako veče odem na piće negdje(iskorištavam lijepo vrijeme', počela sam čitat knjige...radim na sebi.Jedan period sam radila, sad očekujem nešto drugo...Kao što vidiš u svemu tome njega nema, prije sam se žalila i plakala radi toga(zna mi se otet i dana danas) ali ne tako često. Uživam u onome dobru koje imamo, a kad vidim ' da je on okrenuo ledja' okrenem ih i ja po pitanju nekog problema mene-njega. Bio je period kad sam i ja šizila i propitivala samu sebe, mučila se...pa išla kod psihologa, pa ksalol za smirenje...pustila sam dosta toga kraju. Nekako sam sama sebe uvjerila da nisam ja za te romantične fazone muško-ženskih odnosa, tipa, da je on tu za mene sa detaljima da me pazi i mazi riječima. Skontala sam da on nije taj tip muškarca, mogu se na glavu nasadit, ali nije...Kako godine braka prolaze, dosta toga nadolazi i sazrijeva. Ne znam koliko si u braku, nama će sad 5 godina. Posveti se sebi, sigurno ima stvari koje bi te usrećile i ispunile da ne bi toliko srcu primila ' što ti je zaboravio rodjendan'. Naravno ne bi ti bilo svejedno, ali...radi na sebi i bori se za sebe, naravno, i za svoje dijete.

Ljubim te, možda ti moj post šta pomogneuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1321
22.8.2011 19:07:28   
Iwana87
Bebac,hvala ti puno,hvala svim zenama.Nadam se da cu kad pocnem da radim sresti nekog sa kim cu moci da pricam.Ovde nemam svoju drugaricu,sve su to zajednicki prijatelji,sa kojima se zajedno vidjamo,par zena sa kojima pijem kafu iz komsiluka mislim da ne bi razumele ni prvu rec neke slozene recenice mog dusevnog stanja.Zato i zelim kod psihologa.Cini mi se da je to najteze,kad nemas sa kim ni da razgovaras.Bukvalno sam sa sobom pricas,sam se tesis,sam se bodris.Trgnucu se ja.user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1322
22.8.2011 20:01:49   
bebać
Žao mi je što nemaš nekoga, meni razgovor puno znači pa makar da se samo iskukam nekome kad mi dodje, ja živim ovdje već 10 godina, tako da sam imala ovdje život i prije m, tako da su neka prijateljstva ostala( tačnije 2), snjima pričam i popijem kaficu. Nedavno sam počela posjećivati neku organizaciju koja pomaže u pronalasku posla, savjeti, razgovori, tu dodje puno i cura i žena, čak imamo i jednog magistrauser posted image pa i tu nadjem nekakav odušak. Ubiti sam tip koji može sa svakim pa nadjem ja sebiuser posted image hoću ti reći, ko će ako nećeš sam sebi i bori se za sebe. M potisni malo u drugi plan, vidjećeš u neka doba da on nije centar svijeta, naravno, da je bitan i sa njim živiš, ali organizuj svoj život i bez njega, možda se i zapita šta se desilo??? Obično im dodje iz guzice u glavu nekad posleuser posted image

Iskoristi svoje okolnosti i nadji sebi još neki smisao života, sigurno ima neštouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 1323
22.8.2011 20:10:31   
jelena038
Bas me potresao tvoj post, Ivana..
Nasi ti saveti mogu dati samo lepezu izbora, ali nije to ni tako lose, kad ne znas sta bi..
Moje misljenje je da nema tih para, ni tog deteta, ni te bracene srece, zbog kog bih gledala kako svi oko mene gledaju kako se razboljevam i niko ne mrda duuser posted image tom. Sebi i detetu trebas ti, niko i nista drugo. Molim te nadji nacin da se sacuvas.
Ljubim te puno.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1324
22.8.2011 23:36:02   
magde
tata mi je danas reko ...Magde ako se volite bice sve OK ali nikad nemoj reci sebe ostacu sabo zbog dece NE moras se boriti prvo za vasu ljubav koju ste u vezi bili 10 god i u brak plus 3 a nakon to sve ce doci samo po sebi....ja tebe kazem da ti je vrata naravnootvorena ali sta tad...??....neko mora da bude fleksibilniji ali da mora da postoji tolerancije takav je kakav sto je ...ali i tisi takva...u braku je vec drugo nije kako u vezu...morate da se prilagodite jedno drugome ti si postala inat od njegove gordosti....DA tacno je i tacno je da ne cenim njegove roditelje radi njega i to je tacno ...i stala sam i razmislila DA ipak ga volim ali tako je jak na vilici razgovarale smo da evoovaj vikend bili smo na planinik supeer smo se provodili ja dece on zaova zet svekar svekrva super je bilo....popustila sam opet ja rekla sam OK on je reko ipak ja sam glava ova familija ne kazem da necu da te saslusam DA saslusacute ali ja odlucujem sto i kako to takomora da bude TACKA i kraj price

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here