Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:37:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
To mi jeste bio plan Salu na stranu, ja imam zelju da imam jos jedno dete, i posebno da V ima brata ili sestru jer sam ja jedinica (nije mi nikad nista falilo zbog toga ali eto, prosto bih volela da on ima tu dimenziju) nego me ubija kad pomislim da cu se kad-tad vratiti na posao i suociti sa tim da imam dva-tri sata dnevno za svoje dete (decu), da sam cesto preumorna i nervozna i da ne reagujem kako bih htela i ne posvecujem mu se koliko bih htela, a da ne pominjem finansije i tome slicno...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:38:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da ćeš se predomisliti otprilike sledeće godine u ovo vreme
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:38:54
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: lothroniell I ja bih volela troje! Kada bih mogla i pol da biram, bilo bi dva decaka i devojcica... Apsolutno isto! Dve trećine odrađeno.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:39:49
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Snelle, ti si trudna?? Sad mi je drago sto sam opet navratila na rr, da cujem tako lepu vest Ja se brinem jer sto vreme vise prolaazi ja sam sve dalje od odluke da imamo drugo dete Ajde da mi pravis drustvo u tromesecjima seledece godine?
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:40:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
A sad vidim da je i Shishica trudna - vidim da ste svasta radile dok me nije bilo
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:40:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mina, samo jos ti falis!! Ajd'' da se dogovorimo
< Poruku je uredio pepeljuga -- 2.9.2012 22:41:25 >
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:42:40
|
|
|
|
Snelle
|
Ali, onda će oni (tvoja deca) imati jedno drugo, i Vuk neće biti usamljen, iako si ti preumorna da mu (im) se potpuno posvetiš P.S. Dođi malo češće na RR, Minu smo obrlatili, sad ćemo očas posla i tebe
< Poruku je uredio Snelle -- 2.9.2012 22:43:59 >
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:43:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: pepeljuga Snelle, ti si trudna?? Sad mi je drago sto sam opet navratila na rr, da cujem tako lepu vest Ja se brinem jer sto vreme vise prolaazi ja sam sve dalje od odluke da imamo drugo dete Ajde da mi pravis drustvo u tromesecjima seledece godine? Možda se potrefimo
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:46:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ali, onda će oni (tvoja deca) imati jedno drugo, i Vuk neće biti usamljen, iako si ti preumorna da mu (im) se potpuno posvetiš P.S. Dođi malo češće na RR, Minu smo obrlatili, sad ćemo očas posla i tebe tesko zabu u vodu naterati Ma volela bih ja nego sve kao kako cu sa tolikim obavezama, a ja sam Devica, sve mora da bude na svom mestu, nokti namazani, frizura sredjena, siroti V slaze igracke skoro po azbucnom redu, sta ce dete kad mu je majka frik Nego, da otvorimo temu Kako se prave devojcice, posto bih ja seku, al' sta cu kad mi je muz fini, nije svaler
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:48:18
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Možda se potrefimo A možda te i ja bodrim.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:48:20
|
|
|
|
madre
|
mnogo se radilo, a vidim da ce se tek raditi
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:50:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Nedja RR Možda se potrefimo A možda te i ja bodrim. Ja sam donela odluku, čak i obavestila mm, dala mu predloge za imena, samo još da predvidim ovulacije dogodine i napravim neki raspored, a na njemu je samo da radi ono što najbolje ume i istrpi neke hormonske oluje, sve ostalo ću ja
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:50:32
|
|
|
|
lanajelena
|
Opa koji guzvanjac ovde u majku mu unisti lak
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:51:42
|
|
|
|
Snelle
|
ĐaSvi mi se šta sve ovde pročitah. Sve u svemu, nova ekipa od proleća Madre, ti ne navijaj, nego prioni na posao
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:53:30
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Nedja RR Možda se potrefimo A možda te i ja bodrim. Ja sam donela odluku, čak i obavestila mm, dala mu predloge za imena, samo još da predvidim ovulacije dogodine i napravim neki raspored, a na njemu je samo da radi ono što najbolje ume i istrpi neke hormonske oluje, sve ostalo ću ja Ja cak imam plan kako zensko da napravim Idite u persun, sad jedva cekam.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:56:01
|
|
|
|
MASHKA
|
opa Mina nam se predomislila, baš lepo!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:58:32
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Madre, ti ne navijaj, nego prioni na posao eto i mene, nadam se, ovde sledece godine u ovo vreme taman da tebe lepo ispratimo iz svih tromesecja
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 22:58:52
|
|
|
|
tijatija
|
a znsko se tesko pravi tako bi rekao mm
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:00:36
|
|
|
|
MASHKA
|
ja još ovo da rodim i smiriću se majke mi!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:00:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja cak imam plan kako zensko da napravimuser posted image Slusam
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:06:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga bih ja seku, al' sta cu kad mi je muz fini, nije svaler A u tom cucu grmi zec!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:07:08
|
|
|
|
minavb
|
Mm me odavno nagovara, ali sam ja tek skoro skontala da bi Vanji bilo mnogo lepo da ima seku ili batu. Jos kad vidim ove mamice u tromesecjima, prosto me obuzme milina.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:08:25
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja cak imam plan kako zensko da napravimuser posted image Slusam TO cemo na pp, javno tek kad zastitim patent.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:09:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Molim i ja tu pp
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:11:37
|
|
|
|
Snelle
|
Opšte poznata stvar je da se devojčice naprave ako dođe do nezaštićenog odnosa 2-3 dana pre ovulacije, a dečak na dan ovulacije.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?