Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.10.2012 22:58:26
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Ja sam planirala jedno , pa dvoje , pa troje a sada koliko ih planiras?
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 13.10.2012 10:05:57
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: madre malopre mi prica prijateljica kako njena sestra, koja ima troje dece, planira jos dvoje! jedno da rodi sledece godine, a peto nisam bas razumela kad, zagubila sam se inace ima sina od 4godine, cerku od 2 i jos jednu cerku od par meseci
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 13.10.2012 11:38:45
|
|
|
|
gagilly
|
Svaka joj cast, e to je zena celik! meni je ovo jedno vec 50 posto nerava pokidalo jos jedno plafon kad on malo poraste i tu ce biti kraj sigurno, a divim se zenama koje imaju troje i vise, bravo!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 13.10.2012 11:46:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko ima i može, zašto da ne?! Ja sam uvek maštala o troje, ali ne znam baš hoću li realizovati taj plan....Niti imam, a teško i nosim trudnoće.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 13.10.2012 11:52:35
|
|
|
|
Janncica
|
Sto se mene tice...za sada ce nam ovo dvoje biti dosta. Mlada sam,ima vremena ako se predomislim...mozda nekad i bude trece...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 13.10.2012 12:11:12
|
|
|
|
M.mama
|
Jedno Finansije su i sada uzas ali zasto bismo cekali za ovo jedno kad nema izgleda da ce stanje u drzavi da se popravi. Za njega ce da ima
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 13.10.2012 14:24:34
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Snelle Opšte poznata stvar je da se devojčice naprave ako dođe do nezaštićenog odnosa 2-3 dana pre ovulacije, a dečak na dan ovulacije. Jel? Pala bih na tom testu iz opšte kulture I ja isto. Nije me bas nikad zanimalo kad mi je tacno ovulacija, nemam blage veze. Znam kad su otprilike ti plodni dani i kad da bezim od muskog sveta. A sto se tice koliko planiram, nisam planirala nijedno. A od mene dosta i toliko.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 13.10.2012 14:27:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: ribizla Ja sam planirala jedno , pa dvoje , pa troje a sada koliko ih planiras? jos racunam
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 13.10.2012 14:35:13
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Ko ima i može, zašto da ne?! Ja sam uvek maštala o troje, ali ne znam baš hoću li realizovati taj plan....Niti imam, a teško i nosim trudnoće. I ja maštala o troje. Zamalo i da mi se ostvari! Sad više ništa ne planiram i ne maštam. Dopala mi se ideja o blizancima nakon Danila, a onda kad se to izjalovilo pomislila sam kako više nikad neću biti trudna. Sad sam rešila. Probaću još jednom. Pa kad se desi i ako se desi.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.1.2013 23:12:48
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
dvoje ako bog da
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.1.2013 23:18:06
|
|
|
|
17 joka
|
jedno za pocetak ako bude srece zelim troje
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.1.2013 23:20:25
|
|
|
|
jovana13
|
zbog finansijske situacije, ne planiram vise. Ako se nesto promeni volela bih i treceg bekca
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.1.2013 23:35:40
|
|
|
|
pocahontas
|
jaaaako bih volela troje...verovatno zato sto sam ja jedinica. inace sam vec dva meseca opsednuta idejom da odmah pravimo drugo, ali, na zalost, finansije to trenutno ne dopustaju.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.1.2013 23:49:13
|
|
|
|
bojanica7
|
i ja troje. do petoro videcu. uglavnom skontali smo, kad krene da me puca zelja da budem trudna i da nosim dete, ne moze nista da me spreci pocahontas, izgleda da jedino meni na svetu ne ulazi u glavu zasto su potrebni finansijski uslovi... mislim, sve imas od starijeg deteta, ono sisa, posle jede malo nesto, samo kolicinski veci rucak... jedino te pelene, al to eto kontam da je jedini trosak, a roditeljski pokriva te pelene. meni je nekako to drugo skroz brsplatno (doduse, tripujem da mi je i prvo besplatno, psoto sam svu garerobu nasledila). ja mislim da je potreban novac kad krenu u skolu, a dotad imamo pet-sest godina se smislimo. nemoj pogresno me razumes, verovatno si ti zrelija u razmisljanju: ne zelim da rodim dete jer nisam sugurna da li mogu da mu pruzim odredjene stvari i mozemo li d aizadjemo s tim u kraj, nego ja koja sma u fazonu: snaci cemo se (i mm i ja radimo honorarno, ja slabo otkad sam se porodila s galom, a on nekad bas ima posla, a nekad ne...)
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.1.2013 23:52:16
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja mislim da toj eci treba i stvoriti nesto za dalji zivot,pogotovo ako su decaci,zato i ja ne bih vise od dvoje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.1.2013 23:56:53
|
|
|
|
Meisje
|
Jedno mi je u stomaku,jedno zamrznuto,i jedno bih onako ako moze spontano
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.1.2013 23:58:40
|
|
|
|
pocahontas
|
ja nemam nikakav posao, cv mi je prepun volonterskog rada, ali od pravog posla nista :P mm ima bas malu platu, tako da nam pomazu moji roditelji i da nema njih mislim da bi i bukvalno bili gladni, nadam se da cu uskoro naci bilo kakav posao i skinuti im se sa grbace. da imam bilo kakav posao ne bih razmisljala ni sekund, ali ovako je bas nezgodno. ne mislim da trebaju idealni uslovi niti neko veliko bogatstvo, ali ne mogu bas ni u ovakvoj situaciji.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 15.1.2013 0:01:07
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
POca u pravu si ,mnogo nezgodna situacija,nadam se da ces se sto pre izvuci iz nje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 15.1.2013 0:04:12
|
|
|
|
Meisje
|
Takodje,i ja drugo tek kad nadjem posao,i to stalni
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 15.1.2013 0:05:14
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Ja mislim da toj eci treba i stvoriti nesto za dalji zivot,pogotovo ako su decaci decaci ili devojcice potpuno svejedno, ne mislim da treba da im obezbedim kule i gradove, ako ikada budem to i imala decu cu vaspitavati da budu vredna i sama sebi stvore, a ne da cekaju da im ja serviram, ali opet, neke stvari svakako roditelji treba da obezbede.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 15.1.2013 0:07:07
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Nisam mislila na novac i ne znam ti ja sta materijalno,vec to osnovno krov nad glavom prvenstveno
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 15.1.2013 0:12:47
|
|
|
|
pocahontas
|
pa to.. ali posto znam koliko je grozno nemati ni brata ni sestru, makar se mm i ja satirali od posla i makar radila posao koji je miljama daleko od moje struke, obezbedicu taj neophodni minimum da moja gomboca sutra ima bar jednog batu ili seku
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 15.1.2013 9:40:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bojanica7 pocahontas, izgleda da jedino meni na svetu ne ulazi u glavu zasto su potrebni finansijski uslovi... mislim, sve imas od starijeg deteta, ono sisa, posle jede malo nesto, samo kolicinski veci rucak... jedino te pelene, al to eto kontam da je jedini trosak, a roditeljski pokriva te pelene. meni je nekako to drugo skroz brsplatno (doduse, tripujem da mi je i prvo besplatno, psoto sam svu garerobu nasledila). moje dete nije sisalo i dali smo bogatstvo na mleko jer je ovde mala kutija hipp-a 15 e. koje su sanse da ce drugo sisati? na pelene dajemo oko 50 - 60 e mesecno. jedna poseta lekaru 40 e, vakcine nam pokriva osiguranje. odecicu mozda moze naslediti, ali recimo svi su M kupovali roze i ljubicasto, ako drugo bude decak? ali moji razlozi sto planiram da ostanem na jednom detetu su druge prirode
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 15.1.2013 10:20:21
|
|
|
|
jovana13
|
bojanice, kad su mali nije trosak pa ajde i osnovna. Ajd da prodje i srednja izdrzali bi. Al zamisli 3 studenta da finansiras. To su 3 skolarine, 3 kirije za stan i 3 poveca dzeparca.. Retko ko to u danasnje vreme moze da priusti. A ne bih da dodjem u situaciju da nemam za sve za fakultet a da svi hoce da studiraju. Tj,do tada ce i fakultet biti ko osnovna skola, moranje.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 15.1.2013 10:32:16
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas jaaaako bih volela troje...verovatno zato sto sam ja jedinica. inace sam vec dva meseca opsednuta idejom da odmah pravimo drugo, ali, na zalost, finansije to trenutno ne dopustaju. Ja imam već troje avolela bih još jedno,ali se više ne usudjujem jer ipak finansijski to sve treba izdržati...mada kada bi znala 100% da bi dobila devojčicu ostala bih opet trudna Imam moja tri andjela i to mi je dovoljno volim ih beskonačno
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?