Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:12:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam planirala jedno , pa dvoje , pa troje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:13:40
|
|
|
|
Anoniman
|
A joj, pa ne mogu ja tako, ovaj mm me samo vreba po kući znači moram malo da pauziram, pa potrefim taj period, pa opet pauza Može i dečak, nije frka meni
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:14:06
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Opšte poznata stvar je da se devojčice naprave ako dođe do nezaštićenog odnosa 2-3 dana pre ovulacije, a dečak na dan ovulacije. Da, X su spori ali duže izdržljivi, a Y brzi. Ja potvrđujem ovu teoriju.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:17:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pred drugu trudnocu mi je Guppy rekla da ja basizgledam kao mama decaka, ja se za malo naljutila mastajuci o devojcici. Elem, radujem se svojim decacima, i kada bih jednog dana radjala trece nisam sigurna sta bih zelela, za oba pola imam za i protiv (za pocetak imam dosta protiuv treceg pa je o polu smesno pricati). Elem, Nedjo, ti si meni muska keva. :)
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:20:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti si prva koja mi to kaže, svi kažu da će mi ukrasti neku devojčicu ako je ne rodim sebi, a ja...ja oću i dečake i devojčice, još nekoliko
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 2.9.2012 23:50:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
A joj, pa ne mogu ja tako, ovaj mm me samo vreba po kući ista stvar, dok ja izbrojim dane, gotova stvar
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 0:00:23
|
|
|
|
bojanica7
|
ja bih bar troje. kontam sad posle ove druge bebe napravim vecu pauzu, da se izodmaram i malo zaposlim a onda cemo videti jesmo li raspolozeni za cetvrto, peto... ja bih samo volela da me svaki put spopadne zelja da budem trudna i da imam bebu, a ne da mi se desi, pa da moram da se teshim
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 1:16:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Snelle Opšte poznata stvar je da se devojčice naprave ako dođe do nezaštićenog odnosa 2-3 dana pre ovulacije, a dečak na dan ovulacije. Da, X su spori ali duže izdržljivi, a Y brzi. Ja potvrđujem ovu teoriju. i kod nas je upalilo!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 10:27:21
|
|
|
|
cockic
|
e vidis ja sam lenu na dan ovulacije i par dana posle tj tri odnosa smo pravili bebu i sva su bila posle ovulacije a za peku ne znam ni kad sam tad smo pravili svaki dan
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 10:32:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Opšte poznata stvar je da se devojčice naprave ako dođe do nezaštićenog odnosa 2-3 dana pre ovulacije, a dečak na dan ovulacije. Jel? Pala bih na tom testu iz opšte kulture
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 10:36:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Opšte poznata stvar je da se devojčice naprave ako dođe do nezaštićenog odnosa 2-3 dana pre ovulacije, a dečak na dan ovulacije. Ema je zaceta na dan ovulacije, to nam je bila prva prva bracna noc i sutradan je mm otputovao u mesto gde smo pravili i svadbu 2 nedelje kasnije, tako da u medjuvremenu nismo nista radili (sve do druge prve bracne noci ) a posle par dana sam saznala da sam trudna. znaci zaceta je 16.10. i ispade devojcica iako sam bila ubedjena da cu roditi musko. a planiram najmanje dvoje a najvise troje dece, zavisi da li cemo se na vreme stambeno obezbediti ... meni je to mnogo bitan faktor...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 10:38:42
|
|
|
|
lesica
|
Ohohoho,ovde se opasno zahuktavaju stvari
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 11:04:51
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Snelle Opšte poznata stvar je da se devojčice naprave ako dođe do nezaštićenog odnosa 2-3 dana pre ovulacije, a dečak na dan ovulacije. Jel? Pala bih na tom testu iz opšte kulture Sram te bilo Bubulence, nije ovulacija bas uvek onda kad mi proracunamo.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 11:08:19
|
|
|
|
bubulence
|
pa dobro da, ima i toga, mada sam ja kao imala redovno i izracunala da taman tada mozemo da radimo na bebi... u svakom slucaju do kraja godine se bacamo na posao za drugo, nema veze sta ce ispasti na kraju, moze i jos jedna devojcica jer nemam pojma sta bih radila sa pisom...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 11:11:34
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: bubulence pa dobro da, ima i toga, mada sam ja kao imala redovno i izracunala da taman tada mozemo da radimo na bebi... u svakom slucaju do kraja godine se bacamo na posao za drugo, nema veze sta ce ispasti na kraju, moze i jos jedna devojcica jer nemam pojma sta bih radila sa pisom... samo je jos lakse
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 11:14:13
|
|
|
|
bubulence
|
lakse je tebi kada imas Bogdana , a i vec sam smislila ime za devojcicu... mada, znam da ce mi jedino biti bitno da bude zivo i zdravo posle svega sto sam cula i procitala...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 11:18:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi nemoj puno da citas Verovatno jos jedno dete za dve godine. Tako planiramo, pa cemo videti.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 11:25:21
|
|
|
|
cockic
|
ma ja reko kad smo resili da pravimo drugo posto ovulacije osecam bole me jajnici tj. vuce me stomak.ja reko e bas ce mo danas da vidimo da li ce mo uspeti i jos 2-3 dana posle ovulacije i to je to zance se lena moja dusa i eno je sam spava a Petra smo pravili godinu dana dusa se nesto neckala tek tacno godinu dana od kad smo poceli ja ostado .tako da u Petrovom slucaju nemam pojma kad sam ostala .namuci on mamu i tatu posteno kad budem trece pravila mada vec znam da je bata Lena stalno zove tatu a kazu kad kazu muski rod bata,zenski seka i u mom slucaju istina Petar rekao baba pa mama a tatu i dedu kasnije. ja stalno Lenu pitam sta ce ti toliki muski u okolini ima batu i od strica koji je mladji od peke 4 meseca jetrva trudna najverovatnije bata kazu,onda moj brat od ujaka ceka sina.samo muski oko nje reko ti ces ko mama ja ni jednu sestru nisam imala sve sami muski.najblizi od strica dva brata od ujaka jedan.rodjenog zaboravi i od tetke najblize imam brata samo sto su generacije malo pomesane on ima 5 godina a brat mi ja malo napisa moj porodicnu lozu izvinite ponese me prica o polu pa dodjo do moje familije izvinite moderatori
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 11:46:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Bubi nemoj puno da citas Verovatno jos jedno dete za dve godine. Tako planiramo, pa cemo videti. sanjice , za dve godine mozes vec trece roditi, ajde ti lepo odmah na posao, sta cekas??? cockic, ja bih volela da se oko drugog malo vise potrudimo, bar 2-3 meseca, cisto da se posteno bacimo na posao pa mozda usput skinem i jos koji kg... a moje dete je prvo pocelo da zove tatu pa babu ... mozda cu imati blizance
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 11:56:34
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: bubulence lakse je tebi kada imas Bogdana , nisam bas razumela, zasto tako mislis?
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 12:03:58
|
|
|
|
bubulence
|
pa mislim ti imas decaka pa si navikla na pisu, i tebi jelakse, meni je lakse kada nema pise... u svakom slucaju, to je bila sala
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 12:18:24
|
|
|
|
madre
|
pretpostavila sam da je to u pitanju
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.9.2012 12:23:21
|
|
|
|
MASHKA
|
ja pojma nemam da li smo ih pravili pre ili na dan ovulacije ali znam da mi je kineski kalendar polova pogodio oba puta!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.10.2012 22:51:53
|
|
|
|
gagilly
|
Planiram jos jedno, za godinu dana npr. Kod mene se potvrdila ova teorija o ovulaciji, tako da, boze zdravlja, kada budemo radiki na drugom, ciljacemo na curicu pa kako Bog da, samo da je zdravo
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 12.10.2012 22:56:53
|
|
|
|
madre
|
malopre mi prica prijateljica kako njena sestra, koja ima troje dece, planira jos dvoje! jedno da rodi sledece godine, a peto nisam bas razumela kad, zagubila sam se inace ima sina od 4godine, cerku od 2 i jos jednu cerku od par meseci
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?