Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.2.2010 14:39:58
|
|
|
|
Tara
|
Volela bih troje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.2.2010 14:57:17
|
|
|
|
lothroniell
|
I ja bih volela troje! Kada bih mogla i pol da biram, bilo bi dva decaka i devojcica...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.2.2010 13:21:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Minimum troje.... s tim da ja vise od tri nema sanse da rodim, ali svakako planiramo i da usvojimo barem jedno. Mada, jedva cekamo da nas krene s prvim... Jos pre dve i po godine kada smo uzimali kredit za stan, planirali smo troje (dvoje u vecu i jedno u manju sobu), ako bude cetvoro, morace mama i tata spavacu da presele u malu a oni da se rasporede u dve vece... Ma samo da se rodi prvo, pa cemo polako dalje. Jedva cekam da nastane opsti haos u kuci
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.2.2010 16:07:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi volela bih dvoje. ako bude još - super! IZVORNA PORUKA: 2002m IZVORNA PORUKA: kaliopi volela bih dvoje. ako bude još - super! ako bude jos,nece se baciti Lujko moja tek sam sada videla ovo.........
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.2.2010 16:09:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: Zille Gagi E Zille moj ja bi voljela ali se ne smijem usuditi da ostanem trudna.........prosle godine sam ostala i izgubila ga ............doktor mi je rekao da vise ne smijem ostajati trudna ,da ce svaka iduca trudnoca tako zavrsiti. draga nisam imala pojma o ovome....?
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.2.2010 16:43:15
|
|
|
|
liliana
|
ja sam uvek pričala da ču imati 5-oro dece. A posle svega što me snašlo-jedva rodih i ovo jedno!!! Mnogo sam što će moja ćerica-šećerica verovatno ostati jedinče, ali -hvala Bogu da i nju imam!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.2.2010 16:51:02
|
|
|
|
Panicarka
|
Volela bih dvoje, a mm zeli troje videcmo... Za sad da bude zivo i zdravo ovo malo cudo sto je u meni
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 4.3.2010 10:40:06
|
|
|
|
Cvorak
|
Ja prestala da planiram, biće šta Bog da. Sada je na putu prvo., trudnica sa 36 godina. Mislim samo da nema smisla rađati posle 40-te, pa koliko mi uspe do tada.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.3.2010 12:38:36
|
|
|
|
Maxin
|
Planovi su dvoje, al kako bude
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.3.2010 12:41:11
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell I ja bih volela troje! Kada bih mogla i pol da biram, bilo bi dva decaka i devojcica... Apsolutno isto!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.3.2010 23:03:57
|
|
|
|
pips
|
Dva komada
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 16.3.2010 13:02:45
|
|
|
|
janajana
|
najmanje dvoje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 16.3.2010 14:30:38
|
|
|
|
isidora88
|
mm i ja bismo voleli sto vise dece,njegova zelja je 5-oro i ja se slazem sa tim,hocu puno samo da nas bog pogleda i da za pocetak dobijemo prvo pa cemo lako za kasnije,svake godine po jedno
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.3.2010 12:27:29
|
|
|
|
Suncicabg
|
Volela bi troje, ali tesko ide...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.3.2010 12:38:32
|
|
|
|
liliana
|
Mi smo uvek želeli da imamo 5-oro, ali jedva dobismo i opvo jedno!!! Verovatno če tako i ostati...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.3.2010 12:38:57
|
|
|
|
Mari86
|
Sto vise...sada kada mi je ovako tesko da dodjem do bebe,zelela bih sto vise dece.... kozu bih sa ledja skinula za njih
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.3.2010 20:03:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih volela dvoje ili troje. Ne vise.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.3.2010 20:44:44
|
|
|
|
diamond
|
pa blizanci i jos jedno to bi bilo u redu
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.3.2010 21:53:09
|
|
|
|
eni26
|
prvo jedno za pocetak.. hehe a posleee...mmm..pa 3
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.3.2010 16:02:52
|
|
|
|
Anoniman
|
2-3.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 9.7.2010 21:47:36
|
|
|
|
1zvezdana1
|
TROJE
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 9.7.2010 21:55:19
|
|
|
|
Zoka81
|
Ima da radjam ako bog da dok ne dobijem i devojcicu. Ma neka ih bude koliko hoce.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 9.7.2010 22:15:29
|
|
|
|
Anoniman
|
2
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 9.7.2010 22:16:55
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja bih volela dvoje,rodila sam decaka,pa bih volela i jednu devojcicu
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 9.7.2010 22:18:00
|
|
|
|
Mishica 77
|
Volela bih dvoje ali se nešto u poslednje vreme plašim da ne bih umela da podelim ljubav pa se nešto nosim mišlju da se zadržim na jednom.... Malo glup osećaj ali me progoni već neko vreme....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?