Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.2.2010 14:39:58
|
|
|
|
Tara
|
Volela bih troje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.2.2010 14:57:17
|
|
|
|
lothroniell
|
I ja bih volela troje! Kada bih mogla i pol da biram, bilo bi dva decaka i devojcica...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.2.2010 13:21:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Minimum troje.... s tim da ja vise od tri nema sanse da rodim, ali svakako planiramo i da usvojimo barem jedno. Mada, jedva cekamo da nas krene s prvim... Jos pre dve i po godine kada smo uzimali kredit za stan, planirali smo troje (dvoje u vecu i jedno u manju sobu), ako bude cetvoro, morace mama i tata spavacu da presele u malu a oni da se rasporede u dve vece... Ma samo da se rodi prvo, pa cemo polako dalje. Jedva cekam da nastane opsti haos u kuci
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.2.2010 16:07:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi volela bih dvoje. ako bude još - super! IZVORNA PORUKA: 2002m IZVORNA PORUKA: kaliopi volela bih dvoje. ako bude još - super! ako bude jos,nece se baciti Lujko moja tek sam sada videla ovo.........
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.2.2010 16:09:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: Zille Gagi E Zille moj ja bi voljela ali se ne smijem usuditi da ostanem trudna.........prosle godine sam ostala i izgubila ga ............doktor mi je rekao da vise ne smijem ostajati trudna ,da ce svaka iduca trudnoca tako zavrsiti. draga nisam imala pojma o ovome....?
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.2.2010 16:43:15
|
|
|
|
liliana
|
ja sam uvek pričala da ču imati 5-oro dece. A posle svega što me snašlo-jedva rodih i ovo jedno!!! Mnogo sam što će moja ćerica-šećerica verovatno ostati jedinče, ali -hvala Bogu da i nju imam!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.2.2010 16:51:02
|
|
|
|
Panicarka
|
Volela bih dvoje, a mm zeli troje videcmo... Za sad da bude zivo i zdravo ovo malo cudo sto je u meni
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 4.3.2010 10:40:06
|
|
|
|
Cvorak
|
Ja prestala da planiram, biće šta Bog da. Sada je na putu prvo., trudnica sa 36 godina. Mislim samo da nema smisla rađati posle 40-te, pa koliko mi uspe do tada.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.3.2010 12:38:36
|
|
|
|
Maxin
|
Planovi su dvoje, al kako bude
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.3.2010 12:41:11
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell I ja bih volela troje! Kada bih mogla i pol da biram, bilo bi dva decaka i devojcica... Apsolutno isto!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 11.3.2010 23:03:57
|
|
|
|
pips
|
Dva komada
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 16.3.2010 13:02:45
|
|
|
|
janajana
|
najmanje dvoje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 16.3.2010 14:30:38
|
|
|
|
isidora88
|
mm i ja bismo voleli sto vise dece,njegova zelja je 5-oro i ja se slazem sa tim,hocu puno samo da nas bog pogleda i da za pocetak dobijemo prvo pa cemo lako za kasnije,svake godine po jedno
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.3.2010 12:27:29
|
|
|
|
Suncicabg
|
Volela bi troje, ali tesko ide...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.3.2010 12:38:32
|
|
|
|
liliana
|
Mi smo uvek želeli da imamo 5-oro, ali jedva dobismo i opvo jedno!!! Verovatno če tako i ostati...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.3.2010 12:38:57
|
|
|
|
Mari86
|
Sto vise...sada kada mi je ovako tesko da dodjem do bebe,zelela bih sto vise dece.... kozu bih sa ledja skinula za njih
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.3.2010 20:03:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih volela dvoje ili troje. Ne vise.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.3.2010 20:44:44
|
|
|
|
diamond
|
pa blizanci i jos jedno to bi bilo u redu
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 28.3.2010 21:53:09
|
|
|
|
eni26
|
prvo jedno za pocetak.. hehe a posleee...mmm..pa 3
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.3.2010 16:02:52
|
|
|
|
Anoniman
|
2-3.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 9.7.2010 21:47:36
|
|
|
|
1zvezdana1
|
TROJE
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 9.7.2010 21:55:19
|
|
|
|
Zoka81
|
Ima da radjam ako bog da dok ne dobijem i devojcicu. Ma neka ih bude koliko hoce.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 9.7.2010 22:15:29
|
|
|
|
Anoniman
|
2
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 9.7.2010 22:16:55
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja bih volela dvoje,rodila sam decaka,pa bih volela i jednu devojcicu
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 9.7.2010 22:18:00
|
|
|
|
Mishica 77
|
Volela bih dvoje ali se nešto u poslednje vreme plašim da ne bih umela da podelim ljubav pa se nešto nosim mišlju da se zadržim na jednom.... Malo glup osećaj ali me progoni već neko vreme....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?