Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 12:06:54
|
|
|
|
viking
|
Blago vama mladim mamama kad možete ovako da razmišljate Ja imam 33 godine i još uvek ništa, tako da ću biti presrećna i sa jednim (mada mi je po horoskopu da ću imati dvoje). Brat moga muža ima troje i stvarno nema veće sreće nego videti ih tako "na gomili" IZVORNA PORUKA: Nedja Ja idem do devojcice, i do tridesete godine. Kol'ko rodim, rodicu, zavisi od mogucnosti, ali mislim da se necu zaustaviti dok ne rodim devojcicu, ili dok ne napunim 30 godina.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 12:24:52
|
|
|
|
Anastazija
|
Troje... Jedno za drugim... Jedno drugom do uveta... Nemam vremena da pravim velike razlike u godinama, kasno sam počela.. Prvo u januaru 2010., drugo čim uspemo da ga napravimo, treće za drugim... Taman da budem trudna narednih 5 godina
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 12:33:37
|
|
|
|
buhla
|
Ja bi volela troje dece, mada mm bi samo jedno. Tako da je dogovor pao da se nadjemo na sredini, dvoje da ih bude! Mada to nikada ne mozes da planiras!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 13:21:45
|
|
|
|
Kleopatra
|
Meni je zelja da imam troje,mm se lomi izmedju dvoje i troje ali sto kaze daj prvo da dobijemo jedno pa cemo onda lako
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 13:46:35
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: viking Blago vama mladim mamama kad možete ovako da razmišljate Ja imam 33 godine i još uvek ništa, tako da ću biti presrećna i sa jednim (mada mi je po horoskopu da ću imati dvoje). Brat moga muža ima troje i stvarno nema veće sreće nego videti ih tako "na gomili" Da ti dam recept pošto ti već u horoskopu stoji dvoje. Da rešiš to odjednom!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 13:48:20
|
|
|
|
sephora
|
e sanji i ja bih recept ako može-da sledeći put skuvam dva , pa da ispunim kvotu od 4
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 13:52:03
|
|
|
|
viking
|
Sanji, pa ja to čekam sve vreme, a ti ništa! Ja OBOŽAVAM blizance, daj recept brzo!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.10.2009 19:03:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam nekako potajno htela blizance - zavrsis sve odjednom. Ovako... cisto sumnjam da cu hteti jos jedno, ali ko zna - tek sam se porodila
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.10.2009 19:10:17
|
|
|
|
engimengi
|
Jedva cekam ova moja dva da se rode,a mastala sam da imam troje!!Pa nikad se nezna!!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.10.2009 19:22:06
|
|
|
|
nina83
|
Kad sam se porodila i dok sam lezala jos u sali, rekla sam sebi hvala lepo, ali nikad vise! Ali sad odkako imamo bebirona u kuci i u glavi blede uspomene sa porodjaja, ja sve zamisljam da imam jos jedno, jednog dana, da ima Mila drustvo, posto sam ja jedinica. A volela bih da sledeceg puta bude decak
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.10.2009 20:37:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Oduvek sam zelela troje, a sad posle drugog mislim da necu vise. Osim ako mi se slucajno desi. Ma kako god bude, ja cu se prilagoditi
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.11.2009 15:45:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Po meni je nekako idealno dvoje. Mm se za sada slaže, a videćemo. Nikad se ne zna, što reče buhla, to nikad ne možeš da planiraš.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.11.2009 15:48:45
|
|
|
|
oliveradj
|
Posle svih iskustava u životu ništa ne planiramo volela bih dvoje, imamo za sada jedno kako će biti videćemo.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:00:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nevolim ovakve stvari da planiram ...ali bih se izrazila bolje... Volela bih troje .... naravno ako sve bude ok ..mozda i vise! Po zelji mog dragog! Nikad nisam bila za to da se ostane na jednom detetu...NIkaaad ... bolje je i za dete a iza vas sto da ne da minimum bude dvoje.... i uvek sto vise to bolje!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:01:19
|
|
|
|
minavb
|
Volela bih dvoje, ali to zavisi iskljucivo od promene stana a za to su male sanse.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:06:28
|
|
|
|
Magi
|
Ja bih zeljela puuunooo djece (minimalno troje), ali zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Nadam se da cu se, za pocetak, fino snaci sa blizancima, a poslije...ko zna.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:10:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Magi Ja bih zeljela puuunooo djece (minimalno troje), ali zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Nadam se da cu se, za pocetak, fino snaci sa blizancima, a poslije...ko zna. To Magi...samo napred
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:12:08
|
|
|
|
Dudu25
|
Ja bi voljela da imam blizance, tako mi se nekako svidja to a inace bi voljela 4 djece da imam a ne mogu jos ni 1 da imam ali polako dace Bog
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:38:58
|
|
|
|
Magi
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Magi Ja bih zeljela puuunooo djece (minimalno troje), ali zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Nadam se da cu se, za pocetak, fino snaci sa blizancima, a poslije...ko zna. To Magi...samo napred Hvala, hvala
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:43:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zille Oduvek sam zelela troje, a sad posle drugog mislim da necu vise. Osim ako mi se slucajno desi. Ma kako god bude, ja cu se prilagoditi Sad opet zelim troje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:44:59
|
|
|
|
Magi
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 Ja bi voljela da imam blizance, tako mi se nekako svidja to a inace bi voljela 4 djece da imam a ne mogu jos ni 1 da imam ali polako dace Bog Ni nama nije iz prvog puta uspjelo pravljenje bebice... Trud i strpljenje su, ipak, urodili plodom i ispalo je jos bolje nego sto smo mogli sanjati u najludjim snovima! Jednim udarcem dvije muhe! Ja ti zelim svu srecu, da sto prije zabebis i brzo dostignes tu zeljenu cifu 4!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:47:07
|
|
|
|
Magi
|
IZVORNA PORUKA: Zille IZVORNA PORUKA: Zille Oduvek sam zelela troje, a sad posle drugog mislim da necu vise. Osim ako mi se slucajno desi. Ma kako god bude, ja cu se prilagoditi Sad opet zelim troje Bravo, Zille!!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 18:08:09
|
|
|
|
marince1
|
Ja 2 okmada u komadima Uvek sam zelela da budu decak i devojcica,znaci ako se ja pitam sledece devojcica
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 20:12:04
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Zille IZVORNA PORUKA: Zille Oduvek sam zelela troje, a sad posle drugog mislim da necu vise. Osim ako mi se slucajno desi. Ma kako god bude, ja cu se prilagoditi Sad opet zelim troje To sam i ja rekla posle drugog- nema šanse više ali sam se odjednom predomislila...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 20:22:29
|
|
|
|
anajid
|
Ja bih volela troje,ali polako idemo redom,prvo ovo malo srce da se rodi,pa onda idemo dalje!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?