Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 4.4.2009 13:16:04
|
|
|
|
prolece
|
Svaka čast Nataša ja imam jedno drugo je na putu, a planiram četvoro. Puno sreće Buba!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 4.4.2009 13:17:53
|
|
|
|
eugenija
|
Ne planiram ništa, kako god da bude, važno da su živi & zdravi...
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 13:18:33
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 5.7.2009 1:55:56
|
|
|
|
bolice
|
Zelela bih petoro dece, nadam se da cu imati troje. Ali kad se setim koliko novca treba...sacekacu da ovo izadje iz pelena.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 5.7.2009 2:27:58
|
|
|
|
BabyG
|
Ma putu je tek prvo, ali planiramo makar troje..
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.7.2009 13:29:52
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Dve dece
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.7.2009 15:06:15
|
|
|
|
gagana83
|
Mm bi 5 i kaze da ce morati da se snadje negde za jos 2 posto bih ja troje.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.7.2009 15:23:00
|
|
|
|
Doroty
|
Imam cerkicu od 2 meseca, a hteli bi jos naravno. Jos je rano da razmisljam o drugom detetu. Kako bude...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.7.2009 15:24:43
|
|
|
|
expirium
|
Troje definitivno :)
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.7.2009 15:28:48
|
|
|
|
Skoki
|
Imamo vec jednu smizlu, i drugo na putu (ne znamo jos uvek pol), sto se mene tice dosta je. Ni premalo, ni previse. Gledam moju sestru, ona ima tri decaka, i zavidim joj na strpljenju i hrabrosti. MM zeli troje, pa je pao dogovor, kada klinci malo porastu, ako jos uvek bude imao zelju za bebcem, da usvojimo jedno .
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.7.2009 15:33:06
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Skoki Imamo vec jednu smizlu, i drugo na putu (ne znamo jos uvek pol), sto se mene tice dosta je. Ni premalo, ni previse. Gledam moju sestru, ona ima tri decaka, i zavidim joj na strpljenju i hrabrosti. MM zeli troje, pa je pao dogovor, kada klinci malo porastu, ako jos uvek bude imao zelju za bebcem, da usvojimo jedno . To je bas lepo
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.7.2009 18:12:14
|
|
|
|
božana
|
IZVORNA PORUKA: prolece Svaka čast Nataša ja imam jedno drugo je na putu, a planiram četvoro. Puno sreće Buba! Svaka čast. Ja imam jedno, a verovatno ću još jedno.To je dosta.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.7.2009 18:17:35
|
|
|
|
božana
|
Svaka čast i ostalim ženama koje žele 4-5 dece.Uf, bre.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.7.2009 21:11:18
|
|
|
|
vodolija 82
|
IZVORNA PORUKA: Sneža I ja sam uvek maštala o troje,ali sada bih bila zadovoljna i sa jednim potpisujem!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.8.2009 21:10:20
|
|
|
|
mamce
|
Ja bih jedno za pocetak, ali bih volela da imam dvoje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.8.2009 21:13:33
|
|
|
|
mikanica
|
mm bi troje, ali nisam bas sigurna sa carskim rezom dali uopste moze vise od dvoje?
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.8.2009 21:23:53
|
|
|
|
Maya21
|
Mikanice moze vise od dvoje, ja sam se porodila drugi put CR pre 4 meseca,a dr me na onom pregledu na koji se ide posle 6 nedelja odmah pitala da li cemo jos dece, posto zna da smo i mm i ja zeleli devojcicu. Imam dva predivna decaka
< Poruku je uredio Maya RR -- 24.8.2009 21:31:39 >
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 24.8.2009 21:37:44
|
|
|
|
božana
|
IZVORNA PORUKA: mikanica mm bi troje, ali nisam bas sigurna sa carskim rezom dali uopste moze vise od dvoje? Koliko ja znam treći CR je rizičan.Ima žena koje su rodile treće dete CR.I ja sam rodila na carski moju Nevenu.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.8.2009 9:48:08
|
|
|
|
mikanica
|
i ja sam cula da je rizicno! dali se ovde neko porodio treci put carskim rezom? tek sam prvo dobila pre 3,5 meseca, ima jos vremena, nego me bas zanima!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.8.2009 9:52:51
|
|
|
|
Rivana
|
Posle ovog porodjaja vise ne planiram da se poradjam. Losa iskustva se ne mogu zaboraviti. Znaci ovo jedno sa moje strane dosta neka je zivo i zdravo.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.8.2009 9:53:57
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: mikanica mm bi troje, ali nisam bas sigurna sa carskim rezom dali uopste moze vise od dvoje? Mogu oni da naruce i petoro kad se oni ne poradjaju
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.8.2009 9:56:32
|
|
|
|
Zoka81
|
Da da bog i ovo prvo pa ako bude volela bi svake godine po jedno......ali onda troje najmanje.....
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.8.2009 10:01:40
|
|
|
|
mikanica
|
e pa skroz se slazem, samo naruce, pa ti sad izvoli. da se ja pitam samo ovo jedno, ali zbog muza i samog deteta, da ima brata ili sestru, ali troje , stvarno?! divim se zenama koje se odluce na to.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.8.2009 10:04:22
|
|
|
|
Maya21
|
Meni moja doktorka kaze da nije, ako se napravi razumna pauza između porođaja, znači najmanje 2 godine... Ako se CR radi na godinu dana, jeste rizično jer je sve sveže i postoji mogućnost pucanja šavova i implantacije ploda na samom šavu, što otežava trudnoću...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 25.8.2009 10:09:53
|
|
|
|
mikanica
|
au, strasno. Napravicu pauzu i 3 godine ako treba. sad mi je 34 i ne bih da cekam predugo, ali eto sa 37 jos jedno, i to je to od mene. Cak mi je potpuno svejedno dali ce ponovo biti devojcica, a mm bi decaka po svaku cenu. Zasto im je toliko stalo bas da bude musko???
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?