|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko djece planirate imati
27.3.2012 15:20:53   
minna
Ja bih volela dvoje. Mislim to mi je nekako realno. A ako budemo imali snage, para, veci stan...onda moze i troje

(odgovor članu MaryJane)
Direktna veza do poruke: 301
27.3.2012 15:32:47   
jance
mm gleda da kupi veca kola ili kombi, pa se sve pitam dali su nam planovi jos uvek na istom koloseku user posted image
ja bi volela minimum dvoje, a posle drugog cu videti. volim velike porodice, u mom selu u mojoj staroj ulici postoji bracni par koji ima 8 dece, najstarija im ima sada 18 godina a najmladja se rodila malo pre Ogija. njima ni kombi nije dovoljan user posted image
inace nisu u pitanju cigani, niti su siromasni, imaju lepu svetlu prostranu kucu American style, dvoje kola, sva deca su im prelepo i kulturno vaspitana, lepo se oblace, vecina je super talentovana za muziku i svi imaju odlicne ocene u skoli (oni koji idu u skolu) i svi su plavi zamislite! user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 302
9.4.2012 3:34:15   
sojcica
Uvek sam sebe zamisljala kao majku tri  deteta,medjutim moj dragi smatra da je broj 5 idealan broj za nas.Imam 37god,jos uvek radimo na prvom,pa mi je omiljena sala,da cu sa trudnickog,pravo u penzijuuser posted image

Moje zastave,uvek su iste boje,nad njima ljubav caruje.Moje zastave, nikad na pola koplja,ljubav se ne predaje

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 303
21.4.2012 11:25:30   
vikiveki
IZVORNA PORUKA: jance

mm gleda da kupi veca kola ili kombi, pa se sve pitam dali su nam planovi jos uvek na istom koloseku user posted image
ja bi volela minimum dvoje, a posle drugog cu videti. volim velike porodice, u mom selu u mojoj staroj ulici postoji bracni par koji ima 8 dece, najstarija im ima sada 18 godina a najmladja se rodila malo pre Ogija. njima ni kombi nije dovoljan user posted image
inace nisu u pitanju cigani, niti su siromasni, imaju lepu svetlu prostranu kucu American style, dvoje kola, sva deca su im prelepo i kulturno vaspitana, lepo se oblace, vecina je super talentovana za muziku i svi imaju odlicne ocene u skoli (oni koji idu u skolu) i svi su plavi zamislite! user posted image

Ovo je za pohvaluuser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 21.4.2012 11:26:39 >

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 304
2.9.2012 1:23:29   
Celeste
Ja oduvek sebe zamisljam sa troje dece, vec sam i imena smislila u slucaju da budu dve devojcice i decak user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 305
2.9.2012 7:59:17   
sanji
Još jedno, sveukupno troje! Meni je to idealno. E sad, ako me opet strefe blizanci ne mogu da kažem da ne bi bila srećna! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Celeste)
Direktna veza do poruke: 306
2.9.2012 8:19:06   
Shishica
Za troje dece su to vec velike promene, ne mogu da verujem i zamislim da sam sada poslednji put trudna, ali to je jednostavno realno i najbolje... sta da vam kazem, ipak su pare vazne sto se toga tice.. user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 307
2.9.2012 9:30:43   
Snelle
Meni nisu finansije toliko bitan faktor koliko to što već sada imam "neke" godine i što me je prethodna trudnoća izmorila, a ova je krenula još teže. Moram da osetim verovatno ogromnu želju, kao što sam sada, da bih se odlučila na treće. Mm i ja smo uvek planirali troje, ali sada nisam baš sigurna da će tako i biti.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 308
2.9.2012 12:07:50   
bratzz
Mi planiramo troje user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 309
2.9.2012 12:10:14   
snješka
Pa ja ne planiram više djece imati, dosta mi je ovo dvoje, ali kao bi se slučajno desilo da ostanem trudna i treći put rodila bih ga bez da ikad kažem da je previše ili nešto slično.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 310
2.9.2012 12:24:47   
snješka
Mislila sam kad bi se desilo...user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 311
2.9.2012 12:32:22   
tijatija
Ja jos ovu bebicu i to je to user posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 312
2.9.2012 12:33:44   
snješka
Tijatija, skidam ti kapu. Ženo svaka ti čast. Mada, ja kada bih imala drugačiji posao odlučila bih se na treće bez problema, čak šta više.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 313
2.9.2012 12:42:30   
2002m
samo da se ovo drugo rodi zivo i zdravouser posted image za 2 god. planiram da idem po svoja 2 eskima pa ako uspe bice i treceuser posted image .Ako ne,ostajem na dvoje samo zbog godina.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 314
2.9.2012 12:44:40   
tijatija
Ja nemam posao, kad sam ostala prvi put trudna liferovali su me , neverujem da cu moci pre da se zaposlim, tek za jedno 4-5 god. kad deca malo porastu , inace nemam i kome ostaviti na sat-dva a ne ceo dan kad su bolesna a bolovanja netrpe privatnici user posted image
Mm mi radi inace dva posla pa sve dok bude moglo ovako nebunimo se user posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 315
2.9.2012 12:46:58   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Snelle

Meni nisu finansije toliko bitan faktor koliko to što već sada imam "neke" godine i što me je prethodna trudnoća izmorila, a ova je krenula još teže. Moram da osetim verovatno ogromnu želju, kao što sam sada, da bih se odlučila na treće. Mm i ja smo uvek planirali troje, ali sada nisam baš sigurna da će tako i biti.

snelle, tek sada vidim tiker!!! user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 316
2.9.2012 13:16:59   
madre

IZVORNA PORUKA: tijatija

Ja nemam posao, kad sam ostala prvi put trudna liferovali su me , neverujem da cu moci pre da se zaposlim, tek za jedno 4-5 god. kad deca malo porastu , inace nemam i kome ostaviti na sat-dva a ne ceo dan kad su bolesna a bolovanja netrpe privatnici user posted image
Mm mi radi inace dva posla pa sve dok bude moglo ovako nebunimo se user posted image

ako tako nastavite, morace muz da nadje i treci posaouser posted image user posted image user posted image
salim se malouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 317
2.9.2012 13:33:49   
tijatija

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: tijatija

ako tako nastavite, morace muz da nadje i treci posaouser posted image user posted image user posted image
salim se malouser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 318
2.9.2012 13:51:44   
anajid
Zene ugledajte se na mene.user posted image

Odlucite se za drugo a u paketu stigne i trece.user posted image

I onda nema sta da se razmisljas,to ti je sto ti je.

< Poruku je uredio anajid -- 2.9.2012 13:52:16 >

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 319
2.9.2012 16:05:32   
Anoniman
anajid, i ja bih tako user posted image

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 320
2.9.2012 16:24:51   
anajid
Macaki srecno,imas sanse koliko i ja obzirom da nemamo nikoga ni mm ni ja u porodici sa blizancima.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 321
2.9.2012 16:25:26   
sneza24
Ja sam oduvek planirala dvoje a mm troje.Ali se on predomislio i ne planira vise dece.
Trudnoce mi nisu bile teske ali zadnjih mesec dana su mi najtezi i porodjaj tako da nemam zelju da opet prolazim kroz to.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 322
2.9.2012 22:29:43   
pepeljuga
Snelle, ti si trudna?? user posted image Sad mi je drago sto sam opet navratila na rr, da cujem tako lepu vest user posted image

Ja se brinem jer sto vreme vise prolaazi ja sam sve dalje od odluke da imamo drugo dete user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 323
2.9.2012 22:32:03   
Snelle
user posted image
Pepeljugo, kako se rešiti budala na poslu i uživati kod kuće sa svojim detetom, rasterećena dnevnih problema na poslu? Misli o tome user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 324
2.9.2012 22:37:08   
Anoniman
Mislim da je kod nas radnja zatvorena. user posted image

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here