Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 13:42:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam opet u fazi da hoću troje. Neša je velik, pored njega biuh opušteno mogla da brinem o bebi bez ičije pomoći. Samo malo da se poprave finansije, i mogu i blizanci što se mene tiče
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 13:47:46
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Pa dobro, imas vremena za trece Pa eto dajem sebi fore da dobijem trece do 37.Kasnije vec stvarno ne bih.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 13:54:16
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: tijatija Cetvoro , jos jedno i da zatvaramo radnju Bravo,tvoja su deca srecni ljudi!!!! Hvala
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 13:57:27
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: tijatija Pa dobro, imas vremena za trece Pa eto dajem sebi fore da dobijem trece do 37.Kasnije vec stvarno ne bih. U potpunosti te razumem... ja sam 82' imam vremena za cetvrto, mada nebi preveliku razliku da pravim prvo-cetvrto . Ako se desi desi ako ne meni je prepuno.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 13:57:55
|
|
|
|
nenja22
|
ja sam u fazonu da bih troje neko bi mozda rekao da sam onda okasnila i znam da to nije nikakav predznak za sledeci/e pute, ali meni su prva trudnoca i porodjaj, sa punih 35, je l'' te, bili takva milina i za pozeleti, da se ja bukvalno ni jedne muke nisam secala par dana posle porodjaja...e sad, kosta za**ban sa spavanjem kakav je, o drugim stvarim ni necu, malo mi muka, ali da nam je iole bolja finansijska situacija u stvari, mislim i da je samo obrnuto, da mm radi redovno kao ja, a da ja mogu da sam na porodiljskom, ne bih se razmisljala cini mi se, tu negde od kostinih godinu pa nadalje, radili bismo na drugom...ovako, ako se nesto ne promeni u narednih par meseci, ipak cemo cekati da on ima koliko toliko stabilan piosao, ili da preciziram, ikakav, pa onda...a za dalje, o tom po tom, mislim da se do 41 ili 42 mojih moze stici, meni to nije i ne cini se mnogo, mm je i tako mladji, pa videcemo
< Poruku je uredio Nedja RR -- 14.3.2012 13:58:50 >
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 14:32:41
|
|
|
|
nenja22
|
ja nikako da naucim sta su ruzne reci ovde na rr
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 15:09:06
|
|
|
|
dejana007
|
raije htela samo jedno, ali odkad imam jedno shvatam da je i troje malo. predivni su sad bih troje dece
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 15:15:38
|
|
|
|
boba 11
|
Imam dvoje i kao sto mnogi kazu zelela sam troje kad sam bila klinka ali sad je dosta
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 15:23:04
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 raije htela samo jedno, ali odkad imam jedno shvatam da je i troje malo. predivni su sad bih troje dece
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 15:26:57
|
|
|
|
sarti
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 Imam dvoje i kao sto mnogi kazu zelela sam troje kad sam bila klinka ali sad je dosta Potpisujem
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 15:35:58
|
|
|
|
ishler
|
Ja bih volela troje, ali imala sam rizicnu trudnocu,prelezala je u bolnici,tako da ne znam da li cu se usuditi. U svakom slucaju bar dvoje,kada beka bude malo veca
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 15:36:11
|
|
|
|
ljubičica
|
Kad sam bila mlađa bila sam u fazonu kako je super da imam jedno dete dok ga nisam dobila. Sada želim dvoje jer smatram da je divno kad čovek ima još nekoga sa kime će odrastati.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 16:12:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nenja22 ja nikako da naucim sta su ruzne reci ovde na rr
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 16:58:28
|
|
|
|
nenja22
|
a ozbiljno, inače nešto jako reko opsujem (izuzimajući kad vozim, nemam pojma šta mi se tad desi) i onda sam se par puta baš začudila kad vidim da mi je neka od vas uredila poruku, dok provalim šta je uopšte promenjeno, i tačno se oko te jedne te iste reči uvek za***em (sorry i za off)
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 17:40:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos ovu bebicu i gotovo
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 21:16:36
|
|
|
|
ishler
|
Bravo ribizla
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 21:19:07
|
|
|
|
cockic
|
ja bi volela jos jedno ali ako bude moze i dvoje ali ima vremena za to tek cu 26 za par meseci
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 21:35:11
|
|
|
|
branki*
|
kad sam bila devojcurak mislila sam troje.jedva smo sklepali i ovo jedno.za drugo,videcu.ako Bog da,volela bih da boza ima sestru ili brata...
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 22.3.2012 14:04:29
|
|
|
|
anajid
|
MM je zeleo troje,ja sam mislila dvoje.Ipak ce se izgleda njemu zelja ostvariti. Ma ne bunim se ni ja.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 22.3.2012 14:11:41
|
|
|
|
madre
|
uvek sam nekako mislila da cu imati dvoje a sada cesto uhvatim sebe da razmisljam kako je lepo imati troje
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 22.3.2012 14:13:35
|
|
|
|
tammy.ka
|
Ja dvoje ....mm troje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 22.3.2012 22:07:09
|
|
|
|
Bebilina
|
Koliko nam Bog da, svako ce biti dobrodoslo Ali ako bude bilo na nama mm i ja oboje prizeljkujemo troje ili vise.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.3.2012 7:12:09
|
|
|
|
Anoniman
|
U teoriji bih volela troje, u praksi, s obzirom na godine i moje probleme sa pritiskom i preeklampsijom, mislim da je dvoje realna cifra. Tako da, čim smršam mućkamo još jedno i stavljamo tačku.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.3.2012 22:47:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam oduvek maštala da imam troje dece,jer i nas je bilo troje, sada ih imam troje, volela bih još jedno ali kakva je situacija u našem društvu,gde je za decu sve najskuplje, neusudjujem se,tako da ću ostati na troje andjela i njima ću pružiti sve
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 27.3.2012 9:54:30
|
|
|
|
MaryJane
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina Koliko nam Bog da, svako ce biti dobrodoslo Ali ako bude bilo na nama mm i ja oboje prizeljkujemo troje ili vise. Prepisujem i potpisujem!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?