Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 12:14:12
|
|
|
|
Jele
|
Ako bude zdravlja i ako Bog da, ja bih volela bar još jedno, da ih bude troje kao nas (i mm i ja smo iz velikih porodica)
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 12:21:49
|
|
|
|
SareniVrabac
|
volela bih troje... ali ko zna, jedno su zelje a drugo realnost.... za pocetak ovo jedno, pa tek za 3-4 god drugo
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 13:52:19
|
|
|
|
prolece
|
ako Bog da, cetvoro
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 13:54:39
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac volela bih troje... ali ko zna, jedno su zelje a drugo realnost.... za pocetak ovo jedno, pa tek za 3-4 god drugo i ja sam za ovo,valjda što je i nas toliko bilo. Proleće,svaka čast
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 13:57:36
|
|
|
|
isidora88
|
bar troje ako budem imala uslove onda moze i vise,obozavam decu
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 14:00:57
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Proleće,svaka čast hvala! obicno mi govore da sam luda
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 14:09:30
|
|
|
|
bojana86
|
JA BIH VOLJELA BAR TROJE,JA SAM JEDINICA U MAJKE ,PA BIH ZELEJLA DA MOJ SIN IMA VISE BRACE I SESTARA
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 12:20:27
|
|
|
|
AndreaK
|
Dvoje! Sa drugim smo pozurili (neplanski)... tako da vise ne planiram da radjam...doduse mm bi troje... ali trece tek za desetak godina kad se uzelimo...sada imam 27...pa videcemo...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 12:38:20
|
|
|
|
MarijaBg
|
I mm i ja bi voleli troje, sve uslove imamo, pa ako Bog da za koju godinu bicemo velika vesela porodica
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 13:35:10
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam mastala o troje, ali pocela malo kasnije sa radjanjem tako da cemo verovatno stati na dvoje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 14:11:58
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Ja bi za pocetak blizance. a posle dokle stignemo!!!! I nije mi se ostvarila zelja! Sad sam spremna da se poradjam jos jednom i ne verujem da cu pozeleti vise. I za taj jos jedan put mi je frka A ja sam inace supeeer prosla na porodjaju! Sta treba da kazu one sto su se bas namucile?!!!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 14:18:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Zelela bih jos jednu bebu- devojcicu.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 15:02:59
|
|
|
|
AndreaK
|
i ja sam zelela decaka i curicu...ali je i druga beba bata... pa, kako ja to cesto kazem..."k´o zna zasto je to dobro"
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 0:22:37
|
|
|
|
mamax3
|
Ja imam troje dva sina i kcerku.Moj muz otpocetka braka trazi petoro,a ja da je troje sasvim dosta.Medutim kako vrijeme prolazi,najmladi ima 2g i 8 mjeseci,mene vec hvata zelja za jednom malom bebicom i to curicom.Rekla bih mamama koje se boje kako ce voljeti drugo dijete da postoji izreka da se ljubav majke ne dijeli s brojem djece vec mnozi.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 0:25:46
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: mamax3 .Rekla bih mamama koje se boje kako ce voljeti drugo dijete da postoji izreka da se ljubav majke ne dijeli s brojem djece vec mnozi. cesto razmisljam o ovome verovacu ti na rec. a inace, planiram dvoje, mozda mi se trece omakne ali vise od toga ne
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 0:29:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam planirala 2-3 muža zbog svoje "nestalne" prirode , a dece - pa zavisi od muževa
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 0:38:16
|
|
|
|
Sakiedi
|
Mi bi voleli
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 8:12:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Posto mm ima punih 35, a nemamo u potpunosti reseno stambeno pitanje (nereseno pitanje nasledstva, losi uslovi stambenih kredita, zemlja Srbija itd), ne planiramo vise dece.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 12:50:10
|
|
|
|
Zell
|
jedno, za pocetak...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 12:54:16
|
|
|
|
Rivana
|
Ma moze i desetoro al da neko drugi radja umesto mene
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 13:10:07
|
|
|
|
Anoniman
|
U trenucima svoje sebičnosti i egomanijaštva, dosta mi je Neša. A u ostalim, normalnim trenucima, kojih, sreća, ima mnogo više, samo da ostanem zdrava i prava, nađem posao, i mislim da ću imati bar troje.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 20.10.2011 20:13:13
|
|
|
|
tina37
|
Ne znam kakve Bog planove ima za mene,ja bi za pocetak 1,a da sam na vreme rodila troje bi bilo super
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 0:40:20
|
|
|
|
Cunce
|
ako bude bilo uslova, znaci prostrana kuca, dovoljno parica i punooooo ljubavi (ovo poslednje imamo za izvoz), onda 4 komada jedno je na putu, njemu se sve moze priustiti, a radimo na tome da napravimo uslove za ostale
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 0:43:23
|
|
|
|
MicinaMama
|
ako se zena porodi na carski koliko dece moze tako da rodi?Ja sam prvo rodila prirodno,ovo drugo cu roditi na carski (moram)...pretpostavljam da cu i trece (ako Bog da) roditi na carski,jer obicno carski za carskim ide....E sada da li je limit dvoje ili troje?
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 1:20:34
|
|
|
|
liliana
|
Micina Mama, na carski se može roditi 3 dece. s tim što izmeđi 1. i 2. carskog mora bit razlika bar 2, a između 2. i 3. negde oko 4 god. Tako ar doktori preporučuju. Mada, ja kad sam bila u bolnici, upoznala sam ženu koja je rađala četvrto dete na carski, a sve joj je razmak između djece bio oko 1,5 god.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?