Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 12:14:12
|
|
|
|
Jele
|
Ako bude zdravlja i ako Bog da, ja bih volela bar još jedno, da ih bude troje kao nas (i mm i ja smo iz velikih porodica)
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 12:21:49
|
|
|
|
SareniVrabac
|
volela bih troje... ali ko zna, jedno su zelje a drugo realnost.... za pocetak ovo jedno, pa tek za 3-4 god drugo
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 13:52:19
|
|
|
|
prolece
|
ako Bog da, cetvoro
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 13:54:39
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac volela bih troje... ali ko zna, jedno su zelje a drugo realnost.... za pocetak ovo jedno, pa tek za 3-4 god drugo i ja sam za ovo,valjda što je i nas toliko bilo. Proleće,svaka čast
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 13:57:36
|
|
|
|
isidora88
|
bar troje ako budem imala uslove onda moze i vise,obozavam decu
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 14:00:57
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Proleće,svaka čast hvala! obicno mi govore da sam luda
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 3.3.2011 14:09:30
|
|
|
|
bojana86
|
JA BIH VOLJELA BAR TROJE,JA SAM JEDINICA U MAJKE ,PA BIH ZELEJLA DA MOJ SIN IMA VISE BRACE I SESTARA
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 12:20:27
|
|
|
|
AndreaK
|
Dvoje! Sa drugim smo pozurili (neplanski)... tako da vise ne planiram da radjam...doduse mm bi troje... ali trece tek za desetak godina kad se uzelimo...sada imam 27...pa videcemo...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 12:38:20
|
|
|
|
MarijaBg
|
I mm i ja bi voleli troje, sve uslove imamo, pa ako Bog da za koju godinu bicemo velika vesela porodica
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 13:35:10
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam mastala o troje, ali pocela malo kasnije sa radjanjem tako da cemo verovatno stati na dvoje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 14:11:58
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Ja bi za pocetak blizance. a posle dokle stignemo!!!! I nije mi se ostvarila zelja! Sad sam spremna da se poradjam jos jednom i ne verujem da cu pozeleti vise. I za taj jos jedan put mi je frka A ja sam inace supeeer prosla na porodjaju! Sta treba da kazu one sto su se bas namucile?!!!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 14:18:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Zelela bih jos jednu bebu- devojcicu.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 7.4.2011 15:02:59
|
|
|
|
AndreaK
|
i ja sam zelela decaka i curicu...ali je i druga beba bata... pa, kako ja to cesto kazem..."k´o zna zasto je to dobro"
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 0:22:37
|
|
|
|
mamax3
|
Ja imam troje dva sina i kcerku.Moj muz otpocetka braka trazi petoro,a ja da je troje sasvim dosta.Medutim kako vrijeme prolazi,najmladi ima 2g i 8 mjeseci,mene vec hvata zelja za jednom malom bebicom i to curicom.Rekla bih mamama koje se boje kako ce voljeti drugo dijete da postoji izreka da se ljubav majke ne dijeli s brojem djece vec mnozi.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 0:25:46
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: mamax3 .Rekla bih mamama koje se boje kako ce voljeti drugo dijete da postoji izreka da se ljubav majke ne dijeli s brojem djece vec mnozi. cesto razmisljam o ovome verovacu ti na rec. a inace, planiram dvoje, mozda mi se trece omakne ali vise od toga ne
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 0:29:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam planirala 2-3 muža zbog svoje "nestalne" prirode , a dece - pa zavisi od muževa
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 0:38:16
|
|
|
|
Sakiedi
|
Mi bi voleli
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 8:12:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Posto mm ima punih 35, a nemamo u potpunosti reseno stambeno pitanje (nereseno pitanje nasledstva, losi uslovi stambenih kredita, zemlja Srbija itd), ne planiramo vise dece.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 12:50:10
|
|
|
|
Zell
|
jedno, za pocetak...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 12:54:16
|
|
|
|
Rivana
|
Ma moze i desetoro al da neko drugi radja umesto mene
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 8.4.2011 13:10:07
|
|
|
|
Anoniman
|
U trenucima svoje sebičnosti i egomanijaštva, dosta mi je Neša. A u ostalim, normalnim trenucima, kojih, sreća, ima mnogo više, samo da ostanem zdrava i prava, nađem posao, i mislim da ću imati bar troje.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 20.10.2011 20:13:13
|
|
|
|
tina37
|
Ne znam kakve Bog planove ima za mene,ja bi za pocetak 1,a da sam na vreme rodila troje bi bilo super
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 0:40:20
|
|
|
|
Cunce
|
ako bude bilo uslova, znaci prostrana kuca, dovoljno parica i punooooo ljubavi (ovo poslednje imamo za izvoz), onda 4 komada jedno je na putu, njemu se sve moze priustiti, a radimo na tome da napravimo uslove za ostale
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 0:43:23
|
|
|
|
MicinaMama
|
ako se zena porodi na carski koliko dece moze tako da rodi?Ja sam prvo rodila prirodno,ovo drugo cu roditi na carski (moram)...pretpostavljam da cu i trece (ako Bog da) roditi na carski,jer obicno carski za carskim ide....E sada da li je limit dvoje ili troje?
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 14.3.2012 1:20:34
|
|
|
|
liliana
|
Micina Mama, na carski se može roditi 3 dece. s tim što izmeđi 1. i 2. carskog mora bit razlika bar 2, a između 2. i 3. negde oko 4 god. Tako ar doktori preporučuju. Mada, ja kad sam bila u bolnici, upoznala sam ženu koja je rađala četvrto dete na carski, a sve joj je razmak između djece bio oko 1,5 god.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?