Lilyka7 -> RE: GAK Narodni Front (22.10.2018 20:18:55)
|
Pozdrav svima...Dugo nisam bila ovde, svratila da podelim još jedno iskustvo.Pre 5 dana sam se po drugi put porodila u Frontu.O doktorima, sestrama itd neću ništa, jer ih ima svakakvih, normalno...Moj boravak tamo je bio sasvim ok, bila sam na 4-om spratu i nemam zamerke. Ono što je mene izludelo je to što nisam dobila epidural, po njima ,nije bilo vremena , iako je to glupost...moj drugi porodjaj je trajao bukvalno isto kao i prvi...oko 11 mi je pukao vodenjak,beba je rodjena u 3:30...isto kao i prva, bez ikakvih problema ...Otkad sam ušla u pripremni deo pa do kraja, jedno 16 puta sam pomenula epidural... na šta sam prvo dobijala odgovore tipa "sačekaj dok udješ u salu" pa "sačekaj doktora" ... itd... Kada se jedna doktorka konačno smilovala da proviri, reče da pogleda moje rezultate ks... i konstatovala je da su zastareli, da imaju više od 15 dana, što nije istina, taj dan je tek počinjao tačno 15-i dan... i da mi izvade krv pa da vide, da li da zovu uopšte anesteziologa.I tako...vreme prolazi... ja sam se porodila a da se nije ni vratila sa rezultatima... Samo da napomenem da prvi put, dok se još plaćao epidural bili su vrlo ljubazni da ga sami ponude. A da dodam samo još i to da apsolutno ništa nisam dobila protiv bolova na porodjaju, znači i ušivanje na živo... onaj kiseonik su mi stavili na 2 sekunde i to je to... Toliko o mom porodjaju... na ostale stvari nemam zamerke. A što se tiče dohrane... apsolutno normalno se dobija, nudi se na svaka 3 sata kao i uvek, svima...
|
|
|
|