lesli -> RE: GAK Narodni Front (23.4.2019 17:09:41)
|
Bojana, ja sam se porodila uz epidural. Doduse ne u NF. Kod mene je krenulo prirodno, bilo je dileme da li sa epiduralom ili ne, ipak sam se na kraju odlucila za njega (bila mi frka da me bodu u ledja, a i inace se bojim igle uzas jedan). Kada su videli da nece moci tj da je rizicno po nju da nastave prirodno prebacili me u salu i uradili CR pod epiduralom. Veruj mi, nista se ne oset_i. Niti vidis ista. Sve je bilo za par minuta gotovo. Znam samo da mi je bilo jako hladno i da sam jedva cekala da je vidim. Posto ce i sledeci put morati CR, spinal ne bih birala. Ne dopada mi se ono sto 24h nakon njega moras da lezis nepomicno. Zena koja je bila sa mnom u sobi je isla na zakazani CR u spinalu. Kaze da je oset_ila sve sto rade, ali da je nije nista bolelo. Koliko cujem ima i opcija da koriste mesavinu spinala i epidurala, kao onda imas najbolje od obe, ali ne znam da li se to kod nas igde primenjuje? A sto se saglasnosti tice, verovatno potpisujes na prijemu. Kao sto rekoh kod mene krenulo prirodno i ocekivalo se da ce se tako zavrsiti, ali sam svejedno morala da potpisem saglasnost ;)
|
|
|
|