PetarAleks -> RE: GAK Narodni Front (14.9.2017 12:56:26)
|
Cao! Proslog meseca sam se poradjala u GAK Narodni Front, prirodno, epidural. Svima preporucujem da izbegavaju ovo porodiliste. Satima sam lezala na stolu, dok su doktori i sestre i anesteziolog isli da veceraju. Nagledala sam se tudjih, upravo izvadjenih posteljica, porodjaja i naslusala krikova. Razumem da ti doktori i osoblje nemaju vremena da svakome titraju, ali bas i ne moraju da jedan od najvaznijih dana u tvom zivotu pretore u horor. Isekli su me vise nego sto treba, to je komentar doktora koji me je posle pregledao, kao i da nije bas nesto usiveno. Verujte mi, strasno je kad cujete ovako nesto. Ako trazite vezu za porodjaj, neka to bude neko od osoblja, babica,spremacica, negovateljica...izbegavajte sujetne dokotre i anesteziologe. Doktor Dejan Filimonovic je bio dezuran, bolje da nije. Jako umisljen i nezainteresovan. Baby friendly program je super stvar, ali je jako naporan, posebno ako ste imale veliku epiziotomiju. Inace,bebu smo odmah prijavili, adresa, prebivaliste, sve, dokumeta jos uvek nisu stigla na kucnu adresu, kazu da se posiljka izgubila[sm=zmeden.gif] Proslo je tri nedelje. Ako budem imala drugo dete, moj izbor svakako nece biti GAK Narodni Front! Podrav!
|
|
|
|