Anoniman
|
nikako da sedem da citam. ja sam se skroz odvikla od interneta. tash jao sta vas snadje.. dobro je da je sa markicem sad sve ok! sto posto je bio virus, jer su mnogi oko njega bili bolesni. inace, krv u stolici moze da javi kod proliva, posle puuuno stolica, ako se creva jako "isperu" (iz licnog iskustva ti ovo kazem), tako da cak i ako je bila krv, nije verovatno od alergije, nego od nadrazenosti creva. yula, jel to neki novi osipic ili onaj stari? a sta je sa onim na celu, da li se povuklo? izbaci paradajz, ali vidis i sama da se desava i bez veze sa hranom, mozda uopste nije od toga. javi kako mu je.. jel mu ti nesto mazes kada mu se to desi ili ne? cristabel, zao mi je sto cu da ti pozelim dobrodoslicu u ovu temu. slazem se sa yulom, uvodi slobodno namirnice dalje, ima jos puno toga sto niste probali. ja bih na tvom mestu: kukuruz, bundevu, krusku, sljivu, jagnjetinu.. kod nas je situacija sledeca... uveli smo cveklu, danas je bio treci dan. za sutra sam planirala mladi luk (ispricajte mi da li ste ga kuvale kada ste ga uvodile ili davale zivog), ALI.. ksenija je opet danas jela mrvice hleba dok smo mama i ja rucale, kukala je i zacenjivala se i morala sam da joj dam. inace je naucila fino da zvace, sad jedemo seckanu bananu, cveklicu is. tako da sam ja odlucila da joj sutra dam taj famozni griz. nadam se da nije rano??? da li se gluten uvodi od 9. meseca ili moze i ranije? jesce u cetvrtak, petak luk, nije bitno. inace, nocas je prvi put posle duuuugo vremena prespavala noc u svom kreveticu. a i mi se naspavali, konacno smo mogli da se rasirimo. prethodnih 3,4 noci nas je bas zlostavljala nocu, jer joj po mojoj proceni rastu gornji zubi (prosli put se identicno ponasala kada su donji izbijali). i sta se desava.. ja je u toku prepodneva stavim u krevatc na 5 minuta dok sam otisla do kupatila, ona je prvo kukala, a onda se okrenula poprecke, podigla noge i pocela da sutira ogradu.. ja se vracam i ima sta da vidim. ona razvalila krevtac nacisto! ispava jedna letvica, stranica se sa te strane odvalila, ostale letvice vire, samo sto nisu ispale. slikala sam da pokazem muzu kad dodje sa posla. krevetac je sad prakticno neupotrebljiv, tako da gospodjica nocas ponovo spava sa nama. ako ja ne poludim, pa joj u ogradicu ubacim jorgan i ubacim je unutra da spava. sutra cu zvati svekra da izbaci krevetac na terasi i istutkalise. bas je jaka postala. u petak smo bili na kontroli, vadili krv.. toliko se bacala da laborantkinja zamalo da polomi iglu, na kraju je na mene vikala da je cvrce drzim. ruka joj je modra od tada, sigurno joj je vena pukla. inace, ima 8,5 meseci i 9650gr i 72,5 cm. videli smo drugara iz porodilisita, u poredjenju sa tim decakom, ova moja je kao rambo. nije toliko teska, koliko izgleda nabijena i misicava. samo neka mi je ziva i zdrava. svracala sam danas do dispanzera da vidim kakav je rezultat, jer njena dr radi tek od sledeceg ponedeljka. hemoglobin joj je 104 (bio je 103), tako da pretpostavljam da ce dobiti sirup da pije. eozinofile nisam mogla da gnjavim sestru da gleda, pitacu dr u ponedeljak.
|