|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama
25.4.2012 23:08:09   
Yula
Tasho, poslacu ti ovaj dokument na fb, mislim da cu uspeti tamo, pa ti ako te ne mrzi, kada stignes, objavi ovde pls.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2226
25.4.2012 23:08:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Yula

Elem Eosinofili su: 5,7% 450,3/mm3 ref. vred. 50-500
Znaci da su u normali, ali koliko se meni cini ipak su blize gornjoj granici!!! Ima li ko kakvih saznanja da li je ovo nesto na sta treba posebno da obratim paznju? Kada smo radili analize krvi, Lazar je vec 3 dana pio samo ovo obicno ad mleko. Da je al. na njega, pretpostavljam da bi vec tada EO bili van granice. user posted image

Kada su Marku EO bili na gornjoj granici, dr reče da to nije bitno, da je bitno da nisu iznad!

Ja ne napisah ref vrednosti za EO u našoj lab: 0,8 - 4,7%, odnosno 0.10 - 0,70 10*3/uL.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 2227
25.4.2012 23:09:27   
Anoniman
Yula ne vredi da šalješ, ne umem da ga prebacim u JPG format. A mislim da Slikomat prihvata samo taj format.
Slikaj telefonom, i pošalji sebi na mail. user posted image

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 2228
25.4.2012 23:11:06   
Anoniman

A i ove vase skracenice nista ne kapiram, po neku sam desifrovala ( kao da je ovo neka sifra za teroristicki napad a ne analize krvi ) ali vecinu nemam pojma sta su!

user posted image

Užas.

BTW, moj muž tvrdi da Marko imam Candidu i da je to problem.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 2229
25.4.2012 23:16:30   
Yula

IZVORNA PORUKA: Tash

A i ove vase skracenice nista ne kapiram, po neku sam desifrovala ( kao da je ovo neka sifra za teroristicki napad a ne analize krvi ) ali vecinu nemam pojma sta su!

user posted image

Užas.

BTW, moj muž tvrdi da Marko imam Candidu i da je to problem.

Covece, pa to je veoma moguce! Javljaj sutra sta kazu analize, cim ih dobijes!
Nema veze, ja sma ti vec poslala, ako nista mozes ti da ih pogledas. Videcu sa mm da mi to prebaci, mada, sam stampac je skenirao u JPG formatu i on uzme i izbrise i postavi u ovaj, kao tako je bolje.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2230
25.4.2012 23:17:44   
Yula

Elem Eosinofili su: 5,7% 450,3/mm3 ref. vred. 50-500
Znaci da su u normali, ali koliko se meni cini ipak su blize gornjoj granici!!! Ima li ko kakvih saznanja da li je ovo nesto na sta treba posebno da obratim paznju? Kada smo radili analize krvi, Lazar je vec 3 dana pio samo ovo obicno ad mleko. Da je al. na njega, pretpostavljam da bi vec tada EO bili van granice. user posted image

Kada su Marku EO bili na gornjoj granici, dr reče da to nije bitno, da je bitno da nisu iznad!

Ja ne napisah ref vrednosti za EO u našoj lab: 0,8 - 4,7%, odnosno 0.10 - 0,70 10*3/uL.

Znaci li ovo nase da su na gornjoj granici? user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2231
25.4.2012 23:21:28   
Anoniman
Znam da je moguće.
Marko je imao kandidu u vreme hospitalizacije, ali je dr rekla da će se to srediti čim prestane da sisa jer 90% beba koje sisaju imaju kandidu. S obzirom na stalno prisutne gasove, ja sam sve vreme stava da on ima Kandidu, ali dr je isključiva da to nećemo lečiti, i da ga čak ni ne testiram. user posted image Znam još lekara koji su istog stava, i leče tek kada stolica postane tečna, zelena, i ima je više 5x na dan, više dana. Ne znam... mislim da su to gluposti. Sa Lukom smo se godinama patili sa Kandidom, lečili dijetama i probioticima, i uvek se vraćala. U trudnoći sa Markom, znači Luka je imao oko 4god, sam mu na svoju ruku dala Nistatin kapi. Više nikada nije imao problem, mada, nisam ni nosila stolicu na analizu da proverim.
Rezultati su tek u petak.

< Poruku je uredio Tash -- 25.4.2012 23:34:45 >

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 2232
25.4.2012 23:22:26   
Anoniman
Nama su tada bili bukvalno, 4,7, znači bukvalno gornja granica. Kod vas nije tako.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2233
26.4.2012 8:37:24   
Anoniman
Već su zasejali na gljivice i baterije, tako da moram da lovim novu kaku za parazite. Naravno, u to ime on danas još nije kakio. Sve ne znam dal da se radujem što ne kaki ili da se ne radujem što ne mogu da ulovim kaku. user posted image

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 2234
26.4.2012 11:27:48   
Anoniman
Kakio danas normalno, dadilja odnela stolicu na analizu na parazite, biće danas posle 17h. 

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 2235
26.4.2012 11:40:36   
ishler
Zdravo,drage moje,
nikako da se javim posteno,po ceo dan u haosu,beka ne staje,samo kidise na radijator i fioke,pa kada je budna moram za njom,a i inace slabo spava.
Na kontroli smo redovnoj bili,pa smo se konsultovali oko alergije,pa je pedijatrar rekao da je 99%alergija,cekamo u junu test,inace po njemu, navodno 99% dece ne preraste alergiju na jaja,ja ubedjena da preraste,ostala u sokuuser posted image .
A bas sam bila oko svega pozitivna.....
Inace ekcemi nam izlaze samo kada rastu novi zubi,definitivno potvrdjenouser posted image
Sto se tice napredovanja sve je ok ona je inace sitna na mene tako da u poredjenju sa drugom decom je jedna mala pufnica.A hvala Bogu za sada odlicno jede,za uzinu cak pojede celu banana,i place za josuser posted image .Da li ce tako ostati videcemouser posted image
Inace i gastroenterolog kod koga smo pre par meseci bili rekao je da voliji mrsaviju decu,jer imaju bolji metabolizam,a i aktivniji su.user posted image
Tash,mi smo koristili biogaia kapi ali nisu nesto.....user posted image
Yula kako ste vi,sta radi drugar?
user posted image
Tash,nadamo se najboljemuser posted image

< Poruku je uredio ishler -- 26.4.2012 11:41:12 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2236
26.4.2012 14:55:29   
Anoniman
Ja ne znam čemu se nadam.
Ako svi rezultati budu dobri, zašto su EO povišeni?
Samo od poljuljanog imuniteta zbog bolesti i vakcina?

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 2237
26.4.2012 14:59:07   
Anoniman

Jao, jao, jao... Prvo da ti kazem da sam citajuci vase rezultate KS skapirala da obicna analiza KS uvek ima i EO!!!

Nisam ti na ovo odgovorila: Nema svaka KS i EO. Neke laboratorije EO rade kao posebnu analizu a ne u sklopu KS.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 2238
26.4.2012 21:01:24   
Anoniman
stolica na parazite negativna, dakle, EO nisu poviseni od toga.
Stolica danas cvrsta, sadrzajna, samo 1x.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2239
26.4.2012 22:00:03   
Yula
A da li je moguce da je on nazebao? Moze li se nekako ocitati virusna infekcija, ili ako se nista ne nadje, onda se pretpostavlja da je virus? Izvinite, ali ja sam stvarno duduk za te stvari, kada sam bivala bolesna lecila sam se sama napamet, malo domacom medicinom i cajevima, malo nekim sirupima i cim stignem ( sta mi ko preporuci mada znam da to tako ne treba, ali jbg ), i nisam imala mnogo vremena a ni volje da se informisem o svemu tome.
Dakle Tash, sta i kako sada? Kada ti se vraca dr? Hoces li ga voditi tada kod nje? Mada, meni je zaista cudno da je alergijski proliv kada dete jede svaki dan jedno te isto. I cekaj, kako su poviseni EO, ja sam gledala KS i nisam primetila da su iznad normale? Zar ti nije logicno da su poviseni zbog inhalatornih alergena koji su sada svuda oko nas, a po bronhitisu bi se reklo da oni njemu smetaju?

Eto, istrazujuci sinoc al. na jaja, saznam da su alergicari na jaja u najvecem broju slucajeva alergicni i na inhalatorne alergene, odnosno da im smeta pelud breze i svi ti neki poleni i korovi. Mm misli da ce i Lazaru smetati, jer i njemu ipak malo smetaju, nema gusenja, ali ima malo kijavicu, sinuzitis, glavobolje i neobjasnjiv umor u prolece i leto. A ja nesto verujem da nece, stavise, ubedjena sam da nece jer za sada lepo dise, nikada mu nosic ne curi, niti je zapusen. Jedino sto me malo, vrlo malo brine je to sto poslednjih dana uvece pred spavanje, ali i nekada malo preko dana, trlja nosic, kao da ga svrbi user posted image

Znate li zasto se bebama zumanca uvode malo po malo??? Zato sto svaka osoba ima svoj neki prag alergije na jaja, nekome smeta i najmanja kolicina, a neko moze da jede odredjene kolicine bez ikakvih problema, dok ako predje odredjenu granicu reaguje.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2240
26.4.2012 22:58:12   
Anoniman
Ah, dal je moguće? Moguće je. Dešavalo se da mu pusti pelena, a ako se on ne probudi da se buni, ja se sigurno nećuprobuditi iz čista mira da bih konstatovala da je mokar.

Šta ako sve bude negativno? Nemam pojma. Valjda mu onda nije ništa. user posted image
Ja ustvari nikada ne radim ovako nešto što sam sada uradila.
Moj lekari antibiotike prepisuju gledajući grlo bez uzimanja briseva, i hvala im na tome, jer dok stigne rezultat brisa moje dete je ili "umrlo" od dotične bolesti ili je ozdravilo. U skladu sa tim, nemam običaj da trčim sa prolivom u laboratoriju, ali sa Markom je nekako sve drugačije. user posted image Marko je pobio sve u šta sam verovala pre njegovog rođenja. user posted image

Mico, ako je alergijski proliv, bio je na bananu ili slaninu.
Da li je moguće da mi slanina užegne u frižideru ako duže stoji i da mu je to smetalo? MM i dadilja kažu da nije užegla,a meni baš izgleda kao da jeste, ali šta ja znam, ja ne jedem slaninu.
A danas sam mu ipak dala bananu, stoji dete kod frižidera i traži. Pa jbg, ako se sutra prose*e, onda je definitivno banana, ako ne,, onda mi ostaje još slanina da je proverim, jer, ustvari, dva puta je krenulo na bolje, i ja sam dala par zalogaja slanine, i sledeći dan haos.
Da li je slanina problem, da li je slanina užegla, da li je samo bila teška za osetljiv stomak? Nemam pojma, saznaćemo.

I, da, i ja mislim da se tu petljaju inhalatorni alergeni, zato i hoću da mu uzmem bris nosa na EO.
Danas, izvukao je ispod Lukinog kreveta neku kutiju koja je bila prašnjava, igrao se sa tim nekim slagalicama koje su bile unutra, kad u jednom momentu, curi mu nos. Ja u čudu, odakle to sad!? Obrišem mu nos, i odlučim da obrišem i kutiju (tad sam videla da je prašnjava), i njemu prestade da curi nos. Tako da, eto sledećeg potencijalnog alergena. user posted image

EO su mu povišeni procentualno, a ne u običnim vrednostima.
ref vrednosti za EO u našoj lab: 0,8 - 4,7%, odnosno 0.10 - 0,70 10*3/uL
Markovi: 6.6%, odnosno 0,62 10*3/uL

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 2241
26.4.2012 23:51:01   
Anoniman
ajoj tash!!! ja tek sad sve citam. u poslednje vreme nista ne stizem.
znaci, sutra stizu ostali rezultati? javi se cim ih uzmes! ja cu biti sutra citav dan kod mojih, ali cu svratiti da vidim sta se desava sa vama. kako mu je sad od banane, jel nije kakio posle toga?

mi smo uveli gluten, 3 dana je jela griz. sutra cu joj dati hlebic. mama ce mi sutra umesiti jedan beli zbog nje, inace sprema integralni za mene, sa celim zrnima.
sutra planiramo da krenemo sa svinjetinom, neka ceka mladi luk kad je do sada cekao. ne moze dete svaki dan jagnjetinu da jede, izacice joj na nos. posle luka ide dunja, konacno dodje na red..

ja sam juce bila kod mog alergologa. cisto da se posavetujem oko ksenije i moje eventualne terapije ovog proleca. inace, poslednji put sam bila pre 2 godine, kada sam planirala trudnocu. kaze dr s' obzirom na to da sam alergicna na polen drveca, trebalo je da dodjem krajem februara jer se tada krece sa terapijama. dala mi je neki antihistaminik za koji je na poslednjem seminaru cula da je bezbedan i da se minimalno izlucuje u mleko, a cak moze da se pije i u I trimestru. ne znam tacno kako se zove, da ne preturam sada po tasni... i rekla da krenem sa berodualom, da zastitimo pluca zbog porodicne anamneze (mama i tetka astmaticari). nisam sigurna da cu koristiti ni jedan od ta dva leka. ne bih da ksenija dobija antihis. kroz mleko ni minimalno jer treba da idemo ponovo na pric (doduse ne znam kada) ali ne bih da dobijem lazno negativne rezultate, pa se osmelim i dam namirnicu, pa napravim haos. drugo, ne bih da bude pod antihist. dok joj uvodim nove namirnice, jer ne mogu da vidim da li reaguje ili ne. trece, plasim se leka koji nisam nikada do sad pila.. a od kortiko bezim.
meni je uradila pric na nutritivne jer sam insistirala znog K, ja nisam ni na sta od 16 namirnica alergicna. od inhalatornih znam od ranije da sam al. na polen drveca, duvan i macju i psecu dlaku.
sto se K tice, rekla je da je rano da joj radimo pric na inhalatorne pre 3. godine. ispitivala me o njenoj alergiji, ekcemu.. rekla da joj sto cesce ispiramo nos fizioloskim, da se ciste kanali i da joj stavim na stapic za usi nisita mast pa u nos pre izlaska napolje. pitala sam planina ili more, kaze more je idealno za te probleme. ja rekoh ne volimo muz i ja, mi bismo pre na planinu. kaze na planini je cvetanje kasnije nego u gradu, znaci kada je ovde najgore, tada treba otici na planinu, jer tamo jos nije pocelo.
BITNO rekla sam joj na sta je K sve nadjena alergija. pitala je kako se manifestovalo, rekla sam za ekcem. ali da je i kao mala imala puna 4 meseca grceve, povremeno kisele stolice, ona je na to samo odmahnula glavom i rekla: to je sve pod znakom pitanja!

ee da.. sta vam jos nisam ispricala, to sam prosli put zaboravila!
na kontoroli proslog petka nije bila nasa dr, nego druga, ta inace vazi za dobrog strucnjaka. gledala one papire od alergologa.. pa kada sam ja trazila da ponovo izvadimo krv zbog Hgb jer je bio malo nizi.. ona rece neka jede: junetinu, piletinu, zumance... to je dobro za krvnusliku. ja rekoh ona je alergicna na jaja. kaze nije tacno, ovde pise da je al. na belance! da, to je tacno, ali nas dr ne radi zumance, nego samo belance, verovatno jer ima vise slucajeva al. na belance. kaze ona: zumance neka jede slobodno, to sme. ja nista, precutah ali se mislim u sebi, ma da, kako ne...
jos je pitam za mmr vakcinu, ona kaze ih, pa znate li vi kakvu neko alergiju na jaja mora da ima da ne bi primio tu vakcinu? pa mi i alergicnu decu vakcinisemo sa mmr, nece biti problema, primice ona to normalno.
bila sam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2242
27.4.2012 0:03:19   
Anoniman
da, pocela sam da dajem K zivu jabuku, cedjenu, kao sok. danas joj je mama iscedila gazom, skakala je od srece i pila. a jabuku inace uopste ne voli, pojma nemam sta joj je bilo!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2243
27.4.2012 0:24:58   
Yula
E vidis Tasho, u sobi kod mojih svekijevaca ima prasine koliko hoces jer imaju itison na podu i 316 dzidzabidza po sobi i ja ne mogu samo tamo po ceo dan da cistim, zato klinca nisam pre htela tamo da pustam da ulazi. U poslednje vreme se cesto igra tamo, sve sareno pa mu zanimljivo, a imaju i veliki plakari sa ogledalima, on to obozava. I nista mu nije, ma ni da kine! Nos, kao sto vec rekoh, mu nije curio ni kada je ono u dva navrata bio bolestan, a zaista nikada ni ne krklja niti sisti kada dise. Bez problema dise na nos sa dudom u ustima. Pisala sam vec bila da nam se bila pojavila budj kod nas u plakaru na zidu, isto proslo bez ikakve reakcije. Kada smo napolju u parku, isto nema promena, pa se ja nadam da ce to tako i ostati, ali, videcemo...

Da se vratim na vas problem. Da li si razmisljala da je mozda problem samo u toj slanini, mislim u tom parcetu koje si kupila, mozda tu ima necega sto ne bi smelo biti??? Ili, izbaci bananu nekoliko dana, pa vidi. Pa opet uvedi , pa vidi. Ma, cuj, mozda je mali samo ipak nazebao! Pisala sam vec za Lakijev osip po licu, prestala sam da obracam paznju, evo ga polako prolazi, a cak sam mu vratila i jabuku u ishranu ( vec dva dana kako je jede ) i danas paradajz. Ali, izbila mu je gornja 2! Izgleda da je kod nas isti slucaj kao i kod Ishler i njenog bebirona!

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2244
27.4.2012 0:31:34   
Yula

IZVORNA PORUKA: ishler

Zdravo,drage moje,
nikako da se javim posteno,po ceo dan u haosu,beka ne staje,samo kidise na radijator i fioke,pa kada je budna moram za njom,a i inace slabo spava.
Na kontroli smo redovnoj bili,pa smo se konsultovali oko alergije,pa je pedijatrar rekao da je 99%alergija,cekamo u junu test,inace po njemu, navodno 99% dece ne preraste alergiju na jaja,ja ubedjena da preraste,ostala u sokuuser posted image .
A bas sam bila oko svega pozitivna.....
Inace ekcemi nam izlaze samo kada rastu novi zubi,definitivno potvrdjenouser posted image
Sto se tice napredovanja sve je ok ona je inace sitna na mene tako da u poredjenju sa drugom decom je jedna mala pufnica.A hvala Bogu za sada odlicno jede,za uzinu cak pojede celu banana,i place za josuser posted image .Da li ce tako ostati videcemouser posted image
Inace i gastroenterolog kod koga smo pre par meseci bili rekao je da voliji mrsaviju decu,jer imaju bolji metabolizam,a i aktivniji su.user posted image
Tash,mi smo koristili biogaia kapi ali nisu nesto.....user posted image
Yula kako ste vi,sta radi drugar?
user posted image
Tash,nadamo se najboljemuser posted image

Draga, ja sam procitala tvoj post i odgovorila, ali tek sada vidim da tog mog posta nema uopste! Uopste ne kapiram.
POsto sam preumorna, samo cu uskratko da ti kazem da bi se nasa deca divno slagala, i mom Lazaru su radijatori i fioke glavna opsesija! Doduse i pokusaji da udje u kuhinju, mi mu ne damo, stalno ga vracamo, ali ne vredi, on misli to je neka igra i sve cicheci od smeha smugne unutra. Imamo harmonika vrata koja ne mogu da zakljucam i jbg.
Prerasce mala alergiju na jaja, pusti ti tog dr-a i veruj u sebe isvoje dete. Nema ona jaku al. ne sekiraj se, samo polako.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 2245
27.4.2012 0:32:59   
Yula
IZVORNA PORUKA: Macaki

da, pocela sam da dajem K zivu jabuku, cedjenu, kao sok. danas joj je mama iscedila gazom, skakala je od srece i pila. a jabuku inace uopste ne voli, pojma nemam sta joj je bilo!

Macaki, bas sam srecna zbog vas! Kako malena sada jede, stalno to hocu da te pitam, da li joj se sta popravio apetit? I kako je uopste mali Rambo, pravi li kakve nestaluke user posted image ? Sta trenutno jede od nemlecne hrane? Na ovaj dugacki post ti pisme sutra, sada ne vidim na oci.

< Poruku je uredio Yula -- 27.4.2012 0:33:24 >

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2246
27.4.2012 8:31:07   
Anoniman
ne bih da bude pod antihist. dok joj uvodim nove namirnice, jer ne mogu da vidim da li reaguje ili ne.

Ovo nema veze. Ako je alergična, reagovaće i kroz antihistaminik.

jos je pitam za mmr vakcinu, ona kaze ih, pa znate li vi kakvu neko alergiju na jaja mora da ima da ne bi primio tu vakcinu? pa mi i alergicnu decu vakcinisemo sa mmr, nece biti problema, primice ona to normalno.

Moje dete ne bi vakcinisala, a ti kako hoćeš.

Da li si razmisljala da je mozda problem samo u toj slanini, mislim u tom parcetu koje si kupila, mozda tu ima necega sto ne bi smelo biti???

Tu slaninu je sveki donela... ne znam tačno kada. Ali tu slaninu jede već duže vreme, tipa, 2 meseca. Pitanje je samo dal je užegla?

Marko je danas opet sumnjivo kakio. Prvo čvrsto i to na nošu, onda kada je rekao da je gotovo, dignem ga da mu stavim pelene, on kakio na onu podlošku za presvalčenje, promenim, stavim ga, on opet... Do kraja je bilo onako retko kašasto, plakala sam od muke. Naravno, počela sam da se derem da ne kaki tu nego na nošu (što nije bilo na mestu), a onda se mm naljutio što vičem, i tako bzvz smo se zakačili, a rođendan mu je, i sada se osećam kao govno. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2247
27.4.2012 13:14:34   
Anoniman

Copy iz Ishana 9-12m:

Ovde ste pisale o KUKURZNOM SMOKIJU (GUGIJU), tako mi kaže Google. Molim onoga ko je pisao da mi postavi sliku kako bih ga prepoznala u prodavnici. 

IZVORNA PORUKA: Olga RR

kod mene u prodavnici ga je bilo ( ne gledam vec neko vreme ) ali ako ga nadjem mogu da ti kupim jednu kesu i posaljem po matorom

Olga, meni kažeš?
Ma, nema potrebe, nego ja ne jedem smoki, pa, ni ne znam da postoji kukuruzni koji je bez kikirikija. I samo bih sliku, da ga lakše prepoznam, jer kad uđem sa dvoje dece u radnju, nemam vremena da čitam.

IZVORNA PORUKA: Olga RR

da , tebi kazem
to je velika kesa , providna , crvenim slovima pise na njoj GUGI , manjim ekspandirani blablabla
ti smokiji su veliki i dosta slani
eto to je opis ako se budem set_ila da ih fotografisem pa cu ti ih negde postaviti , mozda jer kad sam u prodavnici refleks mi je sto brze ubaciti , platiti i izaci

Bila do Idee, uzeh Dumbo flips. Piše da ima u sebi samo kukuruzni griz, biljno ulje i so. Proizvodi Corn, od njih jede i palentu. Poslala sam i mail da pitam da nema možda nešto u tragovima za šta bih trebala znati.   KLIK
Takođe, uzela sam i kukuruz za kokanje, piše da u tragovima sadržim gluten.

< Poruku je uredio Tash -- 27.4.2012 13:16:45 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2248
27.4.2012 15:13:02   
Yula
Jel Mare kakio jos koji put posle ovog dogadjaja od jutros? Kako se ovako oseca, zna li da kaze ako ga boli stomacic? Sta je jeo dana i sinoc? ( Ja kao isledna komisija user posted image )

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2249
27.4.2012 15:14:36   
Yula
Ja sinoc ne odoh da kupim grasak, tako da sam od danas krenula sa boranijom. Videcu veceras da napisem spisak namirnica koje sada jedemo. Nadam se da ce nekome koristiti ovo sto pisemo...
Osip mu def.prolazi.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here