Anoniman
|
Macaki, ja ne mislim da je to alergija na bananu, ali majka ipak bolje zna. Palentu možeš da ispasiraš, ja sam je dugo pasirala, Marko drugačije nije hteo da je jede. Ubacim palentu i voće u posudu za pasiranje, i ZZZZZZZZZZZZ. brokoli, dunja, keleraba.. ? da probam da nastavim da dajem pirinac? Probaj brokoli, prokelj, plavi patlidžan, kelerabu, pečenu papriku. Probaj opet bundevu dok je još ima, ona jača imuni sistem, jedu je ljudi koji primaju cito terapiju jer im ona jača imunitet, a naša deca imaju imonolški problem. A što si prestala sa pirinčem? Podseti me, ne sećam se. sveki mi rece da ne bi trebalo da K dajem vise sljive koje mi stoje u zamrzivacu jer kao stoje duze od 6 meseci, a ona je cula da voce povrce ne bi trebalo toliko da se cuva jer moze da se stvore bakterije. akd mi to rece, sad stavrno ne snem da joj dam.. kaze bolje iz teglice. ali meni je frka da joj dam iz teglice, sta znam.. sta mislite, smem li da pokusam sa gotovim kasicama? ili da joj sa gotovim sokicem pravim dorucak, da joj bude lepse? jesu li ti sokovi od zivog voca ili kuvanog? pitam svasta, verovatno od zivog... Ja dajem i dalje voće iz zamrzivača. Ali recimo, možeš sada već naći ringlove (ja ih tretiram isto kao šljivu, ne znam dal je zaista isto, npr, ringlov nisam posebno uvodila, gledala sam ga kao šljivu)... Ja ne bih davala kupovne kašice i sokiće, a ti kako hoćeš. sta je sa drugim zitaricama.. ovas, raz, jecam? da li da joj kupim nesto od toga pa da probam? kada se to uvodi, da li su to alergeni? Ne znam ništa o tome. Macaki, beli hleb (obični beli hleb) NEMA MLEKA I SOJE u sebi. Pitala sam u pekari, objasnila zašto pitam, i rekoše mi da je beli hleb postan i sadrži samo brašno, vodu i so. Pitaj po pekarama, reci da ti je dete alergično na mleko, da je jako bitno da ti kažu tačne sastojke hleba, jer ako njihov hleb odgovara onda ćeš da kupuješ samo kod njih, a ako te slažu, i dete ti nagrabusi da ćeš ih tužiti. I da, i Marko povremeno tako duva, pre je duvao više, sada manje, i meni je bilo slatko. Postaviću ti sliku, samo da nađem u tel.
|