Anoniman
|
mirjanice, tako ti je to kod dr. i mene to mnogo nervira, hocu svasta nesto da pitam, pa na kraju pola ne stignem. koje mlekom pijete sada? i moja K je izgleda alergicna na ad, imala je reakciju na pirincane pahuljice, a posto sam joj kasnije spremala pirinac sam, onda pretpostavljam da je na ad. mada to nije nista dokazano. ja samo molim Boga da imam dovoljno mleka da je jos malo dojim, jer ona ni na flasicu nece da pije. problematicno dete. nego, oprezno vi i sa tom piletinom, polako mu je uvodi. bolje neka jede za sad to na sta sigurno nije alergican, a uvescete i ostalo, samo polako. mi isto ubacismo krusku, iako nisam planirala voce da joj ubacujem sada preko reda, ali imala je zatvor pa zato. sada joj uvodim jos povrca, da imamo zbog kombinovanja. inace, zene ja postavih ovu sliku ali sam vam rekla da ja to nisam ni smatrala alergijom i nisam se brinula. ona stalno ima neke tackice oko usta, ja sve misim da je to od vlage jer puno balavi i sve sto joj se nadje pod rukom trpa u usta. nego je tog dana imala malo vise, pa sam ih slikala. inace, ja je umivam vise puta u toku dana i svaki put je namazem pantenolom. nekada uvece posle kupanja i tankim slojem pavloviceve. danas sam joj dala krompir+tikvicu. mrljavila je, nekako pola pojela, a bas sam malo spremila. posle kad sam se umila sam videla jedu vecu crvenu tacku na bradu, ali necu da se tripujem. mozda sam, je ogrebala isl.. nocas mi se cinila vruca, pa sam joj merila T, i bila je 36,7 ali sam jako kratko drzala jer se otimala. pomislila sam da sam je pretoplila, pa sam je izvadila iz vrece pre nego sto sam je stavila kod nas u krevet. jutros izmerim 37.3. malo kasnije sam merila.. 36.5, pa 36.9.. pojma nemam, ja nista ne verujem ovom digitalnom toplomeru, a zivin sam polomila. moze li da to od zubica? inace samo kenjka, trazi da budem pored nje, kakila je i sinoc i jutros sto se inace ne desava... a izgleda da trenutno kaki ponovo (evo je kod mene u krilu ) . inace kao nesto kasljuca, ali kao ono kada se zeza, tako, nista posebno. pojma nemam. yula, zaboravila sam da ti napisem za jaja. i moja tetka tako reaguje na jaja, ne sme da ih pipne ni slucajno! vodi racuna, to moze da bude vrlo jaka aler. reakcija.
|