Yula
|
Pozdrav svim mamama dece sa alergijama! Dobro je da se prikljucujete temi jer, vise glava sigurno vise zna :) Tash, draga, ja danas vec uvela tikvice i dopale su mu se. Doduse, dobio je samo zalogaj-dva, ali svidjaju mi se. Ici cu jos dva-tri dana sa njima i posle toga cu karfiol. Kasno sam ( tek sada ) procitala tvoju poruku, a tikvice je probao jutros jos u 11h. Sinoc, po kupanju, kada smo ga ispirali, rastvorim zrnce hipermangana u vodici, jedva da se rozila i time mu isperemo guzu. vec jutros je guza bila bolje. veceras sam pnovila, samo sto sma namocila tufer u tu vodicu i natapkala mu guzu i pustila da se osusi. Mi koristimo pampers i to preko dana uglavnom onaj zeleni Activ fit, a nocu i kada negde idemo Baby dry, jer ovaj ljubicas_ti Baby dry je tanji i mnogo vise upije, samim tim moze malo redje da se menja. Ja sm pocela da sumnjam da mu ovaj zeleni Activ fit ne odgovara pa sam ga izbacila za sada, bas da testiram reakciju. Veceras mi dosla komsinica i kada je videla Laletovu guzu ( bas tada smo ga preoblacili i spremali za spavanje ) i ona kaze da je njena unuka uvek kada su joj izbijali zubici imala crvenu guzu i crvene oobrazice, kaze niotkuda, samo se sve zacrveni. E sad, ne znam da li to zaista ima neke veze, ali mislim da L. upravo krecu jos neki zubici, ne znam tacno koji, ali jedinice donje su mu izbile jos odavno i izgleda da se spremaju novi jer strasno balavi i ponasa se isto kao kada su mu nicali prvi zubici. Lice mu je za ada, da cuknem u drvo, super, cak mu se povukao i onaj standardni blagi osip po ivici lica koji je skoro konstantno imao. Nekada mu se blago zarumene obrascici kada spava, ali to posle prodje. Ekcem po vratu se skroz povukao posle dugo vremena, ali onaj na ruci cas se smanji, cas pojaca. Tash,hvala ti a ovaj info za Huggies pelene, bas cu videti da ih kupim sledecom prilikom pa cu videti. Mene je sveki odavo nagovarala da kupimo katkada i njih, ali ja sam nesto bila skepticna po tom pitanju bas zato sto sam cula da nisu bas toliko sigurne kao pampers.
< Poruku je uredio Yula -- 25.12.2011 22:19:38 >
|