Yula
|
Nama danas bio drugi dan kako jedemo pirinac, dodala sam dve-tri kafene kasicice i samlela sa sargarepom. ispala lepa kasa, ali... Danas mu se malo pojacao osip na licu koji u principu ima stalno, ali sada ga ima vise. Mozda nije do pirinca, ali necu da rizikujem odlozicu ga na stranu i sutra uvodim karfiol ( njega sveki nasla organskog, ako sutra ujutru bude imala vremena potrazice krompir organski, pa cu onda krompir staviti ). Ao se osip ne povuce u roku od par dana, onda cu povuci i sargarepu a uvescu nesto drugo. Uopste se ne opetrecujem, znam da se vecina tih alergija prerastu, ako ne i sve, i ako mu ne prija sada, necu forsirati, ima more namirnica, naci ce se valjda bar njih dvadesetak koje ce mu odgovarati. Ubrzo ce i meso, voce, pa ce tako i godinica doci, a sa njom ce nadam se i mnoge smetnje prilikom ishrane isceznuti. Karfiol cu davati odvojeno, odnosno, necu ga u startu mesati sa sargarepom jer zelim da se navikava na ukus odredjena namirnice, tek kasnije cu ih spremati zajedno. Imam tu srecu da on bas puno voli da jede i uopste nije probirljiv. Nista ne solim niti secerim, niti imam nameru, bar dok ne poraste. Imam jedno pitanje. Tash, da li umesto palente mogu da napravim kasicu od obicnog belog kukuruznog brasna, znas ono od koga se pravi kacamak? Palentu nemam, ali to brasno imam malo, pa ako je to isto, rado bih ga detetu kuvala. **Ako ima slovnih gresaka ne zamerite, jako brzo kucam, a monitor mi je bas daleko i uopste slova ne vidim dobro da bih ispravljala greske
|