Yula
|
IZVORNA PORUKA: Tash Znači, ima više vrsta Allernove. Marko sada jede ovako: 00-02h traži mleko, i ne odustaje od noćnog jela, do nedavno je pio 210ml, evo sad mu smanjujem, u nadi da će prestati da jede noću, sad mu dajem 180ml oko 5.30-6h jede mleko 210ml oko 8.30-9h jede slatku kašicu (voće mešam sa palentom jer čisto voće proleti kroz njega i brzo ogladni) oko 11.30-12h jede mleko 210ml oko 14.30-15h jede ručak oko 17.30-18h jede nešto (nekada ostatke ručka, nekada ostatke doručka, zavisi čega napravim ujutru više, pošto odmah ujutru spremam svu hranu) oko 20.30h jede 270ml mleka (do nedavno je bilo 240, ali sada ustvari pokušavam ovaj obrok da pojačam, onaj noćni da smanjim pa da ga nekako izbacimo) Kada sam uvodila hranu uvek sam davala u 11-12h, (sada u to vreme pije mleko). Dosta dugo je taj obrok bio u 11h. Onda kada smo formirali drugi obrok, imao je taj u 11-12 i onaj u 14-15h. No, zaključila sam da on u 11-12h nije raspoložen za kašičicu jer mu se spava, pa sam rotirala, ujutru mu dam ono što sam davala u 11-12h, a u 11-12h dam mleko, da lakše zaspe. Kako da napraviš gušće obroke? Nemam pojma, kaži ti meni kako ja Marka da naučim da ne jede na 3 nego na 4 sata? Kada smo počeli da uvodimo hranu, davala sam mu mericu manje teglice kupovne kašice (125mg ako se ne varam). Onda sam prešla na neke Avent-ove plastične (koje su inače za pohranjivanje mleka), one su bile od 180ml, a sada ove koje koristimo su čini mi se 220 ili 240ml. Odemo danas mm i ja da kupimo Aventove cinijice za zamrzavanje kasica i nadjemo u jednoj radnji bas povolje cinijice, 14€ 10 kom, a na drugim mestima je minimum 20€. Ja ih ishvalim kako su jeftini. Dodjemo kuci, otvorimo kutiju, kad mi kupili bas te cinijice za pohranjivanje majcinog mleka! hehhehe Vratila sma ih u kutiju i nosim se mislju da ih vratim i zamenim za odgovarajuce, ili pak da ih zadrzim, ne znam koliko su prakticne jer u njih staje samo 180ml.
< Poruku je uredio Yula -- 11.12.2011 0:04:19 >
|