Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:18:19
|
|
|
|
Anoniman
|
jojjjjjjjjjjjjj.....da ti znash ko su mi komshije kao u starachkom domu da zivim....nema vajde Strpitju se do ujutro...pa kad navalim...ko prezivi prichatje
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:20:30
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR I poruka za Verus
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:21:37
|
|
|
|
eugenija
|
Starci : STOP! Smeshkice, za zornjak ćeš biti turbo pripremljena, nek uleti s vrata Verus, gde si ribooooooo?
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:22:37
|
|
|
|
Verus
|
vidi mene skroz desno kako zabacujem kosu.....ah prelepa sam, malo mi krive noge al ajd IZVORNA PORUKA: afrodita Ni nama nista ne fali, Evo jedna slika sa rr druzenja od 23. ili 30
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:23:44
|
|
|
|
eugenija
|
Znači, tu si na okupu sa curkama Šta piješ?
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:25:18
|
|
|
|
Verus
|
sto su slatki u tim kofama IZVORNA PORUKA: Smeshkica E slavljenice moje...s obzirom da je ova tema na dobrom puto da vecheras bude i zakljuchana sa 100 strana....ja opet (na svakih 10 strana) chestitam slavljenicama rodjendan ....i zelim sve najbolje....i da bude punooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:25:45
|
|
|
|
Verus
|
euggiiii pijem pivo i to u teretani!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:25:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Smeshkice, za zornjak ćeš biti turbo pripremljena, nek uleti s vrata hihihhh...joj...ima kutja da se trese.... sad sam u stand by sistemu Cure....idem ja spavati....da bar ja budem odmorna ujutro Laq notj
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:25:57
|
|
|
|
eugenija
|
Za Smeshkicu, Verus i Eugeniju, žurke na kraju budu najbolje
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:26:07
|
|
|
|
Verus
|
ja idem redom i citam sta sam propustila dok sam bila na rekreaciji kako si ti??
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:26:43
|
|
|
|
Verus
|
a ovi su neki pederi iz teme "grupnjak" gde nam je smeshkica?
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:27:03
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Cure....idem ja spavati....da bar ja budem odmorna ujutro Laku noć Smeshka, povedi jednog sa sobom
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:27:43
|
|
|
|
Verus
|
laku notj smeshkice steta sto ne mozes vise da party hard sa nama! eugi moja zar trudne zene ne spavaju rano? ili se mali tabanko toklko vrti da ti ne da mira
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:28:14
|
|
|
|
Anoniman
|
hahaha...bitje mi puno....onaj iz mms-a me cheka Ostavljam vama ovog namenjenog meni....mislim da tje ovoj dvojici trebati pojachanje
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:29:22
|
|
|
|
Verus
|
njaaaaam po guziciIZVORNA PORUKA: Smeshkica A da malo zapalimo atmosferu?
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:30:11
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus ja idem redom i citam sta sam propustila dok sam bila na rekreaciji kako si ti?? Evo ti za kasnije malo zaliha Ma, nije me bilo par dana, bila sam loše, ali sam ispoštovala žurku večeras
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:32:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus njaaaaam po guzici Evo josh jedna.....i onda stvarno idem
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:33:18
|
|
|
|
Verus
|
sto lose eugi? nadam se da si sad dobro.... daaaajte vina hocu loooom, dajte cigane za stooo, nek sviraju nek me razboleee, kad me njene oci ne voleeeeeee
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:34:05
|
|
|
|
Verus
|
ej smeshkice gde me nadje sa svim ovim lepim dupetima glatkim, finim, okruglim, prcastim (prcatim )
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:34:06
|
|
|
|
eugenija
|
A joj Smeškice Biće ti zahvalan neko večeras, sad ću da opipavam onaj mrak definitivno
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:34:31
|
|
|
|
Verus
|
pipaj "mrak" eugi pipaj IZVORNA PORUKA: eugenija A joj Smeškice Biće ti zahvalan neko večeras, sad ću da opipavam onaj mrak definitivno
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:35:59
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus sto lose eugi? Evo Eugenija-KLIK Ma vidiš da sam super sada ... Nek me proguta mraaak
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:36:17
|
|
|
|
Anoniman
|
heheh....idem ja da pipam....pa tju valjda oko 6h i da napipam neshto laq notj cure....uzivajte
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:37:14
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica heheh....idem ja da pipam....pa tju valjda oko 6h i da napipam neshto laq notj cure....uzivajte Laku noć kolegice pipačice Seti nas se u zoru
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 1:41:47
|
|
|
|
Verus
|
progutacete mrak ili ces ti progutati njega!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?