Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:23:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa pivo vidim čisto i sa i bez naočara.
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:24:34
|
|
|
|
Jeca*
|
ispravila sam sliku...vrati se pa baci pogled
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:24:54
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Pogledajte gore koliko nas je Koliko nas ima!!!!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:25:06
|
|
|
|
Anastazija
|
Srecan rodjendan slavljeniceee!!!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:25:33
|
|
|
|
Modessty
|
Jao bre umreću od vas!!!! Ljubim vas!
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:25:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Drage moje ja moram da idem...uskoro cu izgledati ovako: Postaćeš muško???????
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:26:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo jedna tortica za Lenku i za sve ostale
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:26:11
|
|
|
|
Jeca*
|
hahaha...ovako sad zamisljam svaku od vas
< Poruku je uredio Jeca RR -- 16.5.2009 0:28:17 >
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:26:13
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: Ana80 Pogledajte gore koliko nas je Koliko nas ima!!!! Kol'ko nas ima, ebote, kol'ko nas ima, ... Kol'ko nas iiiima, ebote, kol'ko nas iiiima
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:26:23
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pa pivo vidim čisto i sa i bez naočara. a ja se spremila da kazem pa ti ih skini ili stavi kad ono cvrc svako vidi ono sto mu fali
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:26:51
|
|
|
|
Anoniman
|
E slavljenice moje...s obzirom da je ova tema na dobrom puto da vecheras bude i zakljuchana sa 100 strana....ja opet (na svakih 10 strana) chestitam slavljenicama rodjendan ....i zelim sve najbolje....i da bude punooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:27:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pa pivo vidim čisto i sa i bez naočara. a ja se spremila da kazem pa ti ih skini ili stavi kad ono cvrc svako vidi ono sto mu fali CVRC
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:27:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Skroz ste odlepile
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:27:32
|
|
|
|
eugenija
|
Jeco RR, meni ova slika kaže: I kad spavam, čašu iz ruke ne ispuštam
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:27:42
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: lu Evo Anastazije,nije žena slagala da će konobarisati večeras, Vidim, spominjale ste me
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:28:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica E slavljenice moje...s obzirom da je ova tema na dobrom puto da vecheras bude i zakljuchana sa 100 strana....ja opet (na svakih 10 strana) chestitam slavljenicama rodjendan ....i zelim sve najbolje....i da bude punooooooooooooo jaooooooooo!!!! jel mogu sve da ih uzmem?
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:28:42
|
|
|
|
Anoniman
|
eug Anastazija... de poređaj nove tekile po tacni pa protrči...
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:29:07
|
|
|
|
Jeca*
|
Tasho...bukvalisto
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:29:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Tasho...bukvalisto hihihihihih
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:29:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Moze...sve osim one zachudjene u srednjoj kanti....ta je na mene
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:30:33
|
|
|
|
Anastazija
|
Hahahah, Tasha se zalila kako nece ostati budna a vidi je sad..
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:30:40
|
|
|
|
MERYEN
|
Srecan rodjendan slavljeniceee!!!
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:30:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Koja je srednja kanta?
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:31:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Drugari, muž mi se probudio pa bi da mi čestita rođendan Ljubim VAS sve, sjajne ste, nemam reči....
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:31:52
|
|
|
|
Anoniman
|
MERYEN dušice!!!! Ma, Tasha je krenula da cuga oko 19h u nadi da neće želeti da spava koliko joj je dobro!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
kupanjerajkicakupanje sa spuzvicomda (
50%)
ne (
50%)
Ukupan broj glasova: 38Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!