Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:38:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde Jeco nacrtaj sada jednu strelicu u centar (gde nema ništa) jer je to sredina. A ova beba je baš cool... liči na tebe Smeškice
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:38:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR To nije u sredini. nego?
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:38:53
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Ana, nećeš valjda da ideš njemu, a vidi ko ti došao: VI STE BLESAVE
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:39:41
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR To nije u sredini. u jbt
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:39:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: Tasha RR To nije u sredini. nego? To je... na kružnici.
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:40:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR A ova beba je baš cool... liči na tebe Smeškice hahah...ma znam ja....ko klonirana ja.... sad mi dodje da stavim moju bebetju sliku...al ne da mi se....nisam josh dovoljno pijana..... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa gde je ta sangrija????????
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:40:29
|
|
|
|
Anoniman
|
MERYEN, kog biraš?
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:42:00
|
|
|
|
Jeca*
|
Vidiš Tasho da jedino ova beba "dodiruje" simetrale i najbliža je centru slike. Znači, to je beba u sredini!
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:42:02
|
|
|
|
MERYEN
|
Biram prvog zlatnog
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:42:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene, ide Tasha da se danglira u krevet. I tako sam ja ovde najpijanija, ništa me ne razumete.
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:43:31
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja biram onog u sredini. Tasho, znaš li na koga mislim ili opet geometrija? (šalim se, nema ljutnje? )
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:43:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeco, a ove dve što ih crvena linija seče po sred glave???????????????????????? Ne vredi, niste pijane, ne razumete vi to. MERYEN, dušice, jesi sigurna da baš tog???
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:44:16
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahaahahahhahahhaahahhaahhaahahhahahaha jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Boli me stomak od smejanja.....hahahahahahhahahahahahahahahahaha ne mogu ni pisat normalno....... ladno je iscrtala sliku da DOKAZE da je na sredini..... hahahahahahahhahaha....kraljice
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:44:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kakva bre ljutnja?
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:44:50
|
|
|
|
Jeca*
|
odoh i ja u krevet. Iznad je poruka za slavljenice i sve vas laku noć
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:44:58
|
|
|
|
Anastazija
|
Malo vina? Ostavicu vam vecu kolicinu, posto odoh da spavam...
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:45:23
|
|
|
|
MERYEN
|
Da draga pupak mu je divan
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:45:26
|
|
|
|
afrodita
|
Za Tashu i Smeskicu -Tri brata zive na istom placu,svakom pripada kapija iste boje kao kuca,ali problem je u tome što su u svadji.Pomozite im da spoje kuce i kapije,ali da im se staze ne dodiruju niti seku,a da idu unutar placa.
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:45:32
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Vidiš Tasho da jedino ova beba "dodiruje" simetrale i najbliža je centru slike. Znači, to je beba u sredini!
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:46:25
|
|
|
|
eugenija
|
Vučko se javlja sa putešestvija, kaže da i nije nešto.. Šalje sliku da vidimo:
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:47:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Za Tashu i Smeskicu -Tri brata zive na istom placu,svakom pripada kapija iste boje kao kuca,ali problem je u tome što su u svadji.Pomozite im da spoje kuce i kapije,ali da im se staze ne dodiruju niti seku,a da idu unutar placa. Fora iz prvog osnovne koju nikada nisam rešila.
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:47:38
|
|
|
|
Anoniman
|
eug. Bezveze joj je.
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:48:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Za Tashu i Smeskicu -Tri brata zive na istom placu,svakom pripada kapija iste boje kao kuca,ali problem je u tome što su u svadji.Pomozite im da spoje kuce i kapije,ali da im se staze ne dodiruju niti seku,a da idu unutar placa. A jojjjjjjjjjjjjjj suvishe sam pijana za ovo Al da probam.....a ne ne....ipak neznam
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:48:03
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: afrodita Za Tashu i Smeskicu -Tri brata zive na istom placu,svakom pripada kapija iste boje kao kuca,ali problem je u tome što su u svadji.Pomozite im da spoje kuce i kapije,ali da im se staze ne dodiruju niti seku,a da idu unutar placa. Fora iz prvog osnovne koju nikada nisam rešila. Tu je Smeskica da ti pomogne
|
|
|
|
RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo) 16.5.2009 0:49:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: afrodita Za Tashu i Smeskicu -Tri brata zive na istom placu,svakom pripada kapija iste boje kao kuca,ali problem je u tome što su u svadji.Pomozite im da spoje kuce i kapije,ali da im se staze ne dodiruju niti seku,a da idu unutar placa. Fora iz prvog osnovne koju nikada nisam rešila. Tu je Smeskica da ti pomogne Hahah...ja sam sad bash od pomotji Malopre me dechko pita....shta sam duvala.....i preko sms-a konta da sam se opichila na ringeraji
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?