|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 [20] 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Večeras ŽURKA!!!!! (Ana80 i Lenka sarajevo)
16.5.2009 1:44:47   
eugenija
MRAK I JA  - KLIK user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 476
16.5.2009 1:49:10   
Verus
user posted image user posted image evo slusam dok kuckam

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 477
16.5.2009 1:49:58   
Verus
ko je ovaj bend?? nista ne znamuser posted image stari...novi.....ja sam odsutna vec deceniju jbt...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 478
16.5.2009 1:51:54   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Verus

ko je ovaj bend?? nista ne znamuser posted image stari...novi.....ja sam odsutna vec deceniju jbt...

Stari, stari.. Bombaj štampa.. Sarajevski bend... Đura je frontmen... Ako si gledala Top Listu nadrealista znaš ko je Đura i Đurine kućne čarolije...

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 479
16.5.2009 1:52:40   
Verus
znam djuru i djurine carolijeuser posted image user posted image user posted image al nisam znala za bend...znas sta??? moram u ozbiljan muzicki soping kada budem u NS

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 480
16.5.2009 2:04:13   
eugenija
Idem i ja na vreme da uhvatim metro za krevetuser posted image user posted image user posted image Samo da ne zaspem u njemu pa se probudim u tuđem krevetuuser posted image

user posted image

I za sami kraj, evo pesma:

Zabranjeno pušenje - KADA DERNEK UTIHNE - KLIK

Laku noooooooooooooć! user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 481
16.5.2009 8:44:58   
Sneža
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Evo banke cigane moj KLIK
Ko te ima taj te nema KLIK
Kada padne prvi sneg KLIK
Rastao sam pored Dunava KLIK
Kad sam bio mlađan lovac ja KLIK

ETO, AKO SE NEKADA NAĐEMO ZAPRAVO U KAFANI, DA ZNATE UZ ŠTA LUPAM KAFANU! user posted image

Pogodi me u zicu!!!
Kako mi je krivo sto sam propustila zurku,neverovatno ali meni se sinoc desilo ono sto se desava Tashi,zakucala sam u krevet u 22h user posted image
Drage moje Ana i Lenka,zelim vam sve najlepse u daljem zivotu,da se sa osmehom budite i sa osmehom lezete,Ana tebi kao i sebi zelim da radas male bebirone kao bombonice,a nasoj Lenki da ostane uvek tako pozitivna i jaka zenska i da joj mm prireduje jos mnogo takvih lepih iznenadenja!!!
Ljubim vas i volim punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 482
   [Obrisana poruka]
16.5.2009 8:51:18   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Sneža)
  Direktna veza do poruke: 483
16.5.2009 9:17:24   
Jeca*
Dobro jutro nakon zurke user posted image
bilo nam je super sinoc user posted image
mislim da ovu temu treba zakljucati, zabraviti i staviti upozorenje (kad vec sinoc nismo uspele onako pijane da je cenzurisemo) user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 484
   [Obrisana poruka]
16.5.2009 9:18:46   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 485
16.5.2009 9:21:44   
bebać
Cure nije me bilo sinoć,dugujem vam izvinjenje...išla sam da obavljam bračne dužnostiuser posted image user posted image user posted image bilo mi je lijepo,nadam se da mi opraštate,nadoknadit ćuuser posted image

A Ani i mojoj Lenkici želim sve najbolje u životu,od srca,da im s eispuni sve što poželeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje,sretan vam rodjendan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

Direktna veza do poruke: 486
16.5.2009 9:22:17   
Jeca*
Ma...biće još žurki user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 487
16.5.2009 9:52:44   
Tara
Anci ,Lenka ,SRECAN RODJENDANuser posted image
Nek vam se sve zelje ispuneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anci da ti nama ugledas user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 488
16.5.2009 10:17:54   
Ana RR
HVALA SVIMA OD SRCA!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 489
16.5.2009 10:38:18   
gracija
Ana,Lenka srecan vam rodjendan.Zelim vam sve najljepseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 490
16.5.2009 10:41:09   
mamanp
Ana i Lenka srecan rodjendan.
Ana zelim ti jednu lepu user posted image , a Lenki da joj moderatori vrate njene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image  Sve najlepse u zivotu i da vam se sve zelje ostvare.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu gracija)
Direktna veza do poruke: 491
16.5.2009 22:26:29   
Ana RR
Curke moje, sjajne ste! Obožavam vas!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 492
16.5.2009 23:25:37   
Natasajvc
Ana, Lenka Srecan vam rodjendan!!!!
Danas nam je divan dan, divan dan diiiiiiivan daaaaan.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje ljubavi najvece
Tara, Tijana, Sanja, Nenad i Rada

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 493
17.5.2009 10:31:21   
Mery
Anci i Lenka necete se ljutiti sto kasnim, nije me bilo kuci pa nisam imala dostupan racunar, SRETAN VAM RODJENDAN. Anci tebi zelim da za rodjendan dobijes svoje user posted image user posted image jer znam da to sada najvise zelis, a tebi Lenkice zelim da ti se ostvari ono sto ti najvise zelis. Ljubim vas i jos jednom izvinite za kasnjenje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natasajvc)
Direktna veza do poruke: 494
18.5.2009 8:57:44   
Anoniman
hvala Vam svima jos jednom ... imala sam fini romantični vikend s mm-om na jahorini ....bilo mi je super ... a sinoc sam se nacugala sa svojim jaranicama ...bukvalno sam iz kafane doshla na posao

hvala vam svima jos jednom od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mery)
  Direktna veza do poruke: 495
16.5.2010 0:34:49   
Ana RR
Evo i nase stare temice!

Draga moja Vule iliti Lenka, evo da nam pozelim srecan rodjendan user posted image

Ljubim te user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 496
16.5.2010 0:45:23   
Anoniman
Da, a nama ukinuše Pidžama party...............

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 497
16.5.2010 0:49:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kaliopi

Da, a nama ukinuše Pidžama party...............

dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 498
16.5.2010 0:56:04   
guppy RR
Srećni vam rođendani :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 499
16.5.2010 9:34:47   
afrodita
user posted image KLIK

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 19 [20] 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 [20] 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here