Rosita
|
Peace, daj komlpetan recept sa slaninom, sa projom bas kuburim, nikad je ne jede, treba mi da bude socna! Sto se tice makarona, to je mislim jedina namirnica koju u ludilu ne bi progutao. ima ih dosta koje ne ljubi, ali uzme zalogaj, dva makar, ali makarone... tako da nemam pojma, nemam ideju. Nista od tih biljnih sireva nije ok, nazalost. Mozda se mogu neki prelivi za makarone spremati sa bilnjim mlekom, malo brasna, nesto od aromaticnih zacina , jaje, i tako nekako, nemam bas ideju, mi ne jedemo. Otkrila sam ovog proizvodjaca http://www.fanico.rs/, je l neko probao nesto? Nisam za cestu upotrebu kupovnog, ali volim da znam da ima nesto bezbedno kad je stiska sa vremenom. Kupila sam heljdine pogacice > Heljdine pogačice , bez belog brašna i šećera, - heljdino brašno, integralno pšenično brašno, ražano brašno, mekinje, maslinovo ulje, lan,suncokret. Videcu kakve su Edit. Ima neki proizvodjac u zdravoj hrani, cini mi se Entuzijazam se zove, pa u friziderima bude nekad heljdina pita sa visnjama, ima ih vise, ja sam ovu uzimala. Tu su kore od heljde, visnje i fruktoza. D je isto probao, juce sam mu poslala parce u vrtic jer nisam stigla da spremim nista, a oni su jeli heljdine pogacice sa sirom.
< Poruku je uredio Rosita -- 1.11.2014 13:28:21 >