Rosita
|
Branki, mi se hranimo bez mleka i soje. Ali D ne jede puno kupovnih namirnica, ima glavne obroke a izmedju se trudim na trpam voce, tu i tamo nekad nesto pojede. Mini buba isto izbegava soju. D posle rucka dobije parce menaz cokolade, bezbedne su jos i bambijeve, najlepse zelje crne cokolade- ima ih sigurno jos, navodim cega se secam na prvu loptu, jafa, mancmelou, bananica, od keksova wellnesi, o kejk obican, zlatni pek, gustav, D je jos jeo bambi kreker slani, ribice, prima grisine, ja sam sinoc jela one lepe cokoladne stark napolitanke, isto su bezbedne, a u zdravoj hrani ima super grickalica, namaza, keksova... od suhomesnatog samo domace, ima par proizvodjaca i par preradjevina koje nasi klinci jedu, D konkretno od kupovnog samo suvi vrat Pic jede. Nikakve pastete, virsle, salame, nista jos uvek. Razmisli, ako hoces rigorozno, to jeste veliki zaokret i moze u pocetku da ti bude opterecujuce, ali ja sam se evo toliko srodila sa ovom ishranom, nista mi ne nedeostaje. I kad prodje alergija ne bih mu davala nista posebno, samo kroz namirnice u malim kolicinama, e sad u vrticu bi morao da predje na mlecnu ishranu i ta ideja mi se nekako ne dopada, bez obzira sto je teze kad razmisljas sta ce svaki dan jesti, ali makar jede ono sto ja mislim da je ok... al odoh u off. o tom po tom.
< Poruku je uredio Rosita -- 29.10.2014 9:45:48 >