Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.6.2011 20:25:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Dunja poslala sam ti poruku na email, pp mi ne radi. Nisam dobila; poslala sam ti novu pp sa mojom mail adresom:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.6.2011 21:28:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Poslala sam opet. Nadam se da si dobila, ako nisi poslaću ti poruku na tel.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.6.2011 9:21:29
|
|
|
|
neron
|
kod nas je problem azoospermija, al ih ima u testisima. poceli smo i mi sa terapijom Proxeeda koji je dr propisao da pije se do postupka, da bi na sledecoj punkciji bili bolji i kvalitetniji posto idemo na ICSI , al ja se nadam da do punkcije nece ni doci da ce se pojaviti bar jedan plivac u spermi.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.6.2011 11:12:21
|
|
|
|
d@d@
|
Glas za Kseniju 81 i Mariju Andrijanu!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.6.2011 11:46:38
|
|
|
|
snovi
|
glas za neron i Mariju Andrijanu (Kseniji sledeći krug dajem glas)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.6.2011 12:08:59
|
|
|
|
dunja RR
|
Po kutiju ProxeedPlus-a osvojile su Pčelica Lena i Sunčicabg - čestitamo devojke i želimo vam da pomogne i da bude puno Od danas pa do 30.6. prijavljujte se za sledeći krug - Vidapharm i ovog meseca daruje po kutiju ProxeedPlusa dvema našim korisnicama (i muški mogu da se prijave naravno). Za sada imamo prijavljene: 1. Neron (napiši nam molim - ukratko, kakav problem imate) 2. Marija Andrijana 3. Ksenija 81 Prijavljujte se pa glasamo od 1.7.-11.7.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.6.2011 12:12:49
|
|
|
|
lanajelena
|
Dunja mogu li ja da glasam za Kseniju sad jer sam od 1-og na odmoru
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.6.2011 15:24:51
|
|
|
|
GRGA
|
GLASAM ZA KSENIJU 81!!Da i ona dobje jedno kutice!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.6.2011 18:39:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Uzela sam danas proxeed! . Još jednom hvala vidafarmu i RR-u na poklonu. Pametno ćemo ga iskoristiti. Hvala i Dunji RR. Baš je divna, nezna i lepa osoba!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.6.2011 22:05:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Pčelice hvala mila:) Pčelica je jedno preslatko, umiljato, pričljivo devojče Srećno sa Proxeedom i da uskoro pišeš u temama o trudnoći
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.6.2011 22:37:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Hoću sigurno! Moram i ja da se preselim u tromesečja!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.6.2011 9:24:54
|
|
|
|
GRGA
|
Pcelice sada ,proxseed ,kupanjac,,i puno puno aktivnostis a muzem!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.6.2011 10:02:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Sigurno! Sad ima u proxeed i jedna bebočka da padne samo tako!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.6.2011 16:51:52
|
|
|
|
marija andrijana
|
Leno
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.6.2011 17:27:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam srećna ko kučence! Sad ima da spravimo jednog bebana. A navijam da se i tebi to desi!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.6.2011 22:19:32
|
|
|
|
marija andrijana
|
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.6.2011 19:39:06
|
|
|
|
Suncicabg
|
Izvinjavam se sto se nisam javljala u nekoj frci sam PUNO PUNO hvala na Proxeedu Nadam se da ce bar to imati efekta
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.6.2011 20:04:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Sunčice, biće sigurno, samo ne posustaj!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 15.6.2011 21:46:39
|
|
|
|
GRGA
|
Suncice nema te nigde--ma zatvorila je muza u sobu ,uzlela kuticu proxseeda i sada radi svasta nesto bezobrazno!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 16.6.2011 23:47:23
|
|
|
|
Suncicabg
|
Nesto imam bas nekih obaveza pa slabo stizem na RR
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.6.2011 10:39:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, nisam rekla što sam dobila hemijsku olovku uz proxeed. Oduševljava me. Ima gore sličicu koju kad pogledaš iz jednog ugla vidi je jajna ćelija ka kojoj juri gomila spermića, a onda iz drugog ugla jedan spermić ušo u jajnu ćeliju! . A, zar nije dobra?
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.6.2011 14:35:06
|
|
|
|
marija andrijana
|
Najaca je, ja se plasim da cu je pokvariti koliko se igram sa njom! Obozavam je od prvog sekunda.. Ljubav na prvi pogled!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.6.2011 14:35:54
|
|
|
|
marija andrijana
|
eee... blago meni, progutala sam j najjaca je!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.6.2011 14:50:57
|
|
|
|
Nina...
|
Aj slikatje ako mozete tu hemijsku, pa ubacite fotku da vidim zagolicalo me sad
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.6.2011 15:56:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mogu da slikam, ali da postavim ne mogu. Medjutim, čim budem nekom uzorpovala i zaposela komp, ima sve da vam postavim!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?