peruška -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (13.3.2011 12:03:44)
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: peruška IZVORNA PORUKA: Sesilija 83 drago mi je zbog vas,ali ja imam iskustva sa jos par ljudi kojima je takodje sitacija bila ista posle proxeda, samo mi je zao sto smo silne pare bacili za dzabe! Kako je kopovana sledeca kutija cena je uvek bila veca za 200/300 dina zalosno je sto ljudi zaradjuju na tudjoj nesreci! Takve cene nije formirao uvoznik već apotekari, kao i uvek trude se da zarade na tuđoj nesreći. Ko je zainteresovan - kada se naručuje direktno preko Vidapharma cena je daleko niža (čak je i pojeftinio), tako da preporučujem taj način; ljudi u Vidapharmu su jako stručni, ljubazni i predusretljivi...... Mislila sam da na ovoj temi necemo diskutovati o tome, ali moram ti reci da si u velikoj zabludi duso...Optuzivati apotekare za nesto je krajnje bzvz...Cijena proxeeda po kojoj stigne u apoteku( bez pdv-a), nije mnogo manja, vjeruj mi, od one po kojoj ga apotekari prodaju...Apoteka ima na svakom koraku, te da li mislis da im se isplati da drze proxeed po nekoj velikoj cijeni i da ostane rashodovan[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ...naravno da ne, cak mu i spustaju marzu, daju ga na kesicu...sve ovo znam, zato sto radim u apoteci, naglasavam ovo "radim"-nisam vlasnik da bilo koga branim ja razumem da ti braniš svoju struku, i ok možda je kod tebe u apoteci tako ali ako nazoveš Vidapharm i naručiš direktno ili pak kupiš u apoteci, razlika je ogromna, to svako može da proveri.........tako da nema zablude, ovo je čista matematika
|
|
|
|