GRGA -> RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a (26.3.2011 11:04:51)
|
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gifhvala hvala puno!!U pocetku smo radili ,tj mm je pio lekove za smanjen broj spermatozoida!Par terapije-kada smo videli da nesto nije kako treba i otisli do drugog lekara on je bio zacudjen i terao nas je da odradimo razne testove-spermogram mu je sasvim ok-vise od 50%progresivno pokretnih,75%normalne forme ali su se stalno pojavljivali-vellliki broj leukocita!!Na to niko nije obracao paznju od doktora.Spermokultura-stafilokoke,eserihija(koja je stlno dolazila i povlacila se,kandida,mikoplazma,ureoplazma hlamidija-posle terapije-visiren,dovicin,hemomicin,ciprocinal,razni cajevi za eserihiju,...i dalje posle 4 god ispe bakterije-tu i tamo se povuku pa se vrate.Moji nalazi su svi uredni,sem ureoplzme koju sam imala pa je izlecila!!Nakon toga smo isli u jednu privatnu kliniku koj je paprena(naravno sa mislju da ce biti sve ok)kad ono toliko su nass setali ,toliko smod alei para,da ja vis ene znam ni sama.I niko nista-kao sve ce biti ok.E onda je mm otisao na vma gde us mu dali da radi svasta nesto od analiza da otkriju staje je kako kauz sigurno postoji zariste!
|
|
|
|