Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.6.2011 13:25:55
|
|
|
|
d@d@
|
Glas za Pcelicu Lenu i Suncicu!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 7.6.2011 11:53:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Glasanje još malo traje i kutije idu da pomognu nekome na putu do
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 7.6.2011 11:55:21
|
|
|
|
marija andrijana
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Glasanje još malo traje i kutije idu da pomognu nekome na putu do
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 7.6.2011 22:09:06
|
|
|
|
Anoniman
|
D@do hvala na glasićima. Mm je radio jutros spermokulturu. Nadam se da smo "počistili" uljeze, pa da se bacimo na druge stvari.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 9.6.2011 9:43:19
|
|
|
|
neron
|
evo da i ja glasam za suncicu. a usput bi se mogla i ja prijaviti za sledeci mesec, posto smo poceli i mi koristiti od ovog meseca a spremamo se za septembra za ICSI.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 12:27:36
|
|
|
|
Anoniman
|
I ovde da napišem: radili smo spermokulturu i otkad nisam čula da je STERILNA!!! Jupiiii!!! !!! Sad kad popravimo i spermiće do kontrolne spermokulture i spermograma ima da ugledamo
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 12:30:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 15:34:13
|
|
|
|
marija andrijana
|
Lena, divno!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 15:41:05
|
|
|
|
marija andrijana
|
Mm je danas dobio nalaz s-grama. Daleko je od dobrog, ali se vidi pomak! Onmo sto je meni bitno je da su progresivni bili citavih 2%, a sad su 9%, a pokretni su bili 0%, a sad ih je 12%! Broj se takodje povecao, ali ne toliko, koliko pokretljivost! Drage moje, ovih mesec dana koriscenja proxeed-a je, ipak, dao poboljsanje. Ja sam presrecna! Danas smo predali papire za VTO i cini mi se da je sve krenulo na bolje! Osecam veeeeliiiikooo olaksanje! Mogu li ja sada da se prijavim za sledeci krug?
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 15:42:07
|
|
|
|
Anoniman
|
bravoooo
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 15:43:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: marija andrijana Mm je danas dobio nalaz s-grama. Daleko je od dobrog, ali se vidi pomak! Onmo sto je meni bitno je da su progresivni bili citavih 2%, a sad su 9%, a pokretni su bili 0%, a sad ih je 12%! Broj se takodje povecao, ali ne toliko, koliko pokretljivost! Drage moje, ovih mesec dana koriscenja proxeed-a je, ipak, dao poboljsanje. Ja sam presrecna! Danas smo predali papire za VTO i cini mi se da je sve krenulo na bolje! Osecam veeeeliiiikooo olaksanje! Mogu li ja sada da se prijavim za sledeci krug? Može naravno, ali krećemo od 11.6. tada ćemo proglasiti dobitnike za prethodni mesec i krećemo u novi krug (neron i ti ste već prijavljene) i naravno- bravo za rezultate
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 15:46:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Marija mnogo mi je drago
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 15:49:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Marija A. na poboljšanju i navijam da se što pre obraduješ!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 16:00:24
|
|
|
|
marija andrijana
|
Hvala drage moje drugarice! Stvarno sam srecna! ...e da, pa bio je dogovor da otvaram temu: "kako nam je proxeed pomogao". Obecavam da cu uskoro! p.s. necu se ljutiti ako me bilo koja od vas preduhitri!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 16:27:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo se ti sad opusti, pa možda se i čudo dogodi! Meni su rekli do septembra ništa više da ne radimo. Mm da malo radi na popravljanju spermograma vitaminčićima, hranom (i proxedom:-) ), pa u septembru kontrolni brisevi, spermokultura, spermogram i ako je sve ok idemo dalje nemam pojma sa čime... Ja se nadam da ćemo se još pre toga obradovati.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 19:59:38
|
|
|
|
Suncicabg
|
Marija samo napred
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.6.2011 21:29:27
|
|
|
|
GRGA
|
Pcelice ....vise voca ,,povrca i dace Bog i nama bebca..Evo ja i mm,smo sinoc ,,muckali,,primili pregnil i tako sada cekam..pa ako bude sve kkao treba ja pisem KAKO NAM JE PROXSEED POMOGAO!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.6.2011 0:04:00
|
|
|
|
marija andrijana
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Samo se ti sad opusti, pa možda se i čudo dogodi! Meni su rekli do septembra ništa više da ne radimo. Mm da malo radi na popravljanju spermograma vitaminčićima, hranom (i proxedom:-) ), pa u septembru kontrolni brisevi, spermokultura, spermogram i ako je sve ok idemo dalje nemam pojma sa čime... Ja se nadam da ćemo se još pre toga obradovati. Nadam se da ce pasti neko more! Pa misli u ler. Uh, to bi bas prijalo! Sigurno ces i nas obradovati pre septembra. Navijam da tako bude! Sunci, hvala draga! Idem! Samo napred do Sad sam napucana pozitivne energije vise nego ikad. Moram priznati, mnogo dobar osecaj!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.6.2011 7:45:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Marija A. U nove radne pobede!! Samo napred!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.6.2011 0:30:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Po kutiju ProxeedPlus-a osvojile su Pčelica Lena i Sunčicabg - čestitamo devojke i želimo vam da pomogne i da bude puno Od danas pa do 30.6. prijavljujte se za sledeći krug - Vidapharm i ovog meseca daruje po kutiju ProxeedPlusa dvema našim korisnicama (i muški mogu da se prijave naravno). Za sada imamo prijavljene: 1. Neron (napiši nam molim - ukratko, kakav problem imate) 2. Marija Andrijana Prijavljujte se pa glasamo od 1.7.-11.7.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.6.2011 0:44:28 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.6.2011 9:01:19
|
|
|
|
ksenija81
|
i ja
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.6.2011 9:24:08
|
|
|
|
marija andrijana
|
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.6.2011 11:06:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Po kutiju ProxeedPlus-a osvojile su Pčelica Lena i Sunčicabg - čestitamo devojke i želimo vam da pomogne i da bude puno Od danas pa do 30.6. prijavljujte se za sledeći krug - Vidapharm i ovog meseca daruje po kutiju ProxeedPlusa dvema našim korisnicama (i muški mogu da se prijave naravno). Za sada imamo prijavljene: 1. Neron (napiši nam molim - ukratko, kakav problem imate) 2. Marija Andrijana 3. Ksenija81 Prijavljujte se pa glasamo od 1.7.-11.7.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.6.2011 11:18:27 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.6.2011 19:46:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja najpre da se zahvalim Vidavarmu, RR, Dunji RR, i narovno svim devojkama koje su glasale za mene i omogućile da mm popravi male "lenjivce". Hvala vam od srca. Skačem do neba!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.6.2011 19:59:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja poslala sam ti poruku na email, pp mi ne radi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?