Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 30.6.2011 21:20:36
|
|
|
|
Vrdalica
|
Pcelica Lena jedan glas -veliki:) malo sam izgubljena pred put, pojma nemam da li se jos glasa...
< Poruku je uredio Vrdalica -- 30.6.2011 21:22:31 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 30.6.2011 21:42:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Vrdalica Pcelica Lena jedan glas -veliki:) malo sam izgubljena pred put, pojma nemam da li se jos glasa... Ne još, glasamo tek od ponoći, moramo sve biti regularno:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 30.6.2011 22:12:22
|
|
|
|
lidija 011
|
A ko se prijavio ovaj mjesec? I ja da glasam...
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 2:35:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Dokazano uspešan kod neplodnosti muškarca i poboljšanju parametara spermograma. - Povećava broj spermatozoida Poboljšava: - pokretljivost spermatozoida - progresivnu pokretljivost spermatozoida - i morfologiju spermatozoida ProxeedPlus je jedini preparat koji sadrži acetil-L-karnitin (aktivni oblik L-karnitina) a u svrhu poboljšanja kvaliteta spermograma. Svakog meseca kompanija Vidapham, dva poset_ioca nagrađuje sa po kutijom ProxeedPlusa. U konkursu učestvuju komentari korisnika: 1. neron 2. marija andrijana 3. ksenija81 Molim vas pročitajte komentare koje su pisale naše korisnice i izaberite jedan, koji je po vama najviše zaslužio da osvoji ProxeedPlus:) Izvolite glasajte
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.7.2011 2:36:21 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 9:25:59
|
|
|
|
GRGA
|
Glasam za Kseniju i Neron!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 10:18:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: GRGA Glasam za Kseniju i Neron!! samo jedan glas sada:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 10:37:29
|
|
|
|
degu
|
Glasam za kseniju81 ( a glas za mariju andrijanu čuvam za sledeći krug)
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 21:26:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vrdalica Pcelica Lena jedan glas -veliki:) Vrdalice hvala puno, ali ja se ovog meseca nisam prijavila. Sledeći mesec ću se prijaviti.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 21:55:25
|
|
|
|
lidija 011
|
Glas za Mariju Andrijanu, da im se konacno poravi spermogram ... I da se spreme za VTO u septembru
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 22:01:35
|
|
|
|
marija andrijana
|
Hvala, draga! Bas to, samo da se s-gram popravi do septembra!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 22:05:40
|
|
|
|
lidija 011
|
da, zato sam i glasala ovaj mjesec za vas ... Daj Boze da vam moj glas donese srecu
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 22:07:18
|
|
|
|
malenac76
|
Glas za Mariju Andrijanu. Srecno
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 22:21:38
|
|
|
|
marija andrijana
|
Malenac, hvala!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.7.2011 22:37:48
|
|
|
|
degu
|
marija andrijana navijam da i ti i ksenija dobijete ProxeePlus
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.7.2011 9:13:33
|
|
|
|
neron
|
glasam i ja za mariju
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.7.2011 17:10:16
|
|
|
|
Suncicabg
|
Glas za Mariju A.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.7.2011 9:40:21
|
|
|
|
marija andrijana
|
hvala devojke!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.7.2011 11:44:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Glas za Mariju Andrijanu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.7.2011 12:16:58
|
|
|
|
marija andrijana
|
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.7.2011 22:26:55
|
|
|
|
moja ciklama
|
glasam za mariju andrijanu!
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.7.2011 22:34:00
|
|
|
|
GRGA
|
Glasam za mariju andrijanu!!!!!Da se spermogram popravi i da a septembar bude spremna za nove pobede!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.7.2011 23:28:31
|
|
|
|
marija andrijana
|
Ciklamice, Grgo
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.7.2011 16:16:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam ovih dana dosta razmišljala kome da dam svoj glas. Pa pošto Marija A. ima dovoljan broj glasova za svoju kutiju, ja ću glasati da druga kutija ide Kseniji. Jer ima dve kutije na poklon, jel tako?
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 6.7.2011 16:23:11
|
|
|
|
gugutka
|
glas za Neron:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.7.2011 17:58:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko je pobedio? Kad će drugi krug?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?