RE: Evrovizija (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Maraj -> RE: Evrovizija (2.3.2013 23:09:14)

Vikiveki,nisi nista progustla samo bi se razocarala.

Leax -> RE: Evrovizija (3.3.2013 0:48:46)

Dok sam par puta uleta-izletala iz dnevne u jednom momentu zapitam stariju cerku, koja je inace pratila prenos od pocetka, jel to ista pesma ili sta ?! A dete razocarano -ma sve kao da su iste samo drugi likovi ih pevaju, bolje su nam pesme u tv reklamama nego ove -. Zastala malo i ja, poslusala , bas razocarenje [sm=smiley22.gif] sve su katastrofa,ostaje nam da se nadamo da necemo biti zadnji na Evroviziji [sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Evrovizija (3.3.2013 9:28:02)

Meni je Saska bila odlicna i pesma je prelepa, ali ja ne znam zasto nasi izvodjaci nikada nece da izvode pesme na engleskom. Ova balada bi se bas lepo procula.

Sanja90 -> RE: Evrovizija (3.3.2013 9:37:58)

Sinoc sam gledala beosong,ono je majke mi,blago receno uzas.Svake godine su pesme sve gore i gore.
Verka moje misljenje je da bi svaka zelja trebala da peva na svom jeziku,lepse bi zvucalo,a i to je neki vid,aj da kazem,promovisanje zemlje (mada se nisam bas dobro izrazila).

Ako ove godine na evroviziji bude neka kvalitetna pesma,evo gde sam,jer zaista svake godine pesme su sve gore i gore.Svi pokusavaju nekako da imitiraju jedni druge,barem sam ja takav utisak stekla.

Verolina -> RE: Evrovizija (4.3.2013 0:12:54)

Ja sam se smejala od muke. Sto kaze moj muz, ovaj Beosong je zvucao kao radio prenos sa Zadusnica[sm=smiley36.gif] A vala sve same narikace kod nas, sto jest jeste.[sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Evrovizija (4.3.2013 0:23:11)

Meni se  iskreno  nije  nista  nije  svidelo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Verka  slazem  se  da  bi  mnogo  bilo  bolje  da  izvode  na    engleskom

vikiveki -> RE: Evrovizija (4.3.2013 0:59:53)

Devojke , bile ste upravu...[sm=smiley36.gif] zaista nisanm ništa propustila jer nema nijedne lepe pesme i sve su mi nekako slične....videćemo kako će naš trio proći u Švedskoj?

Leax -> RE: Evrovizija (4.3.2013 0:59:54)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja sam se smejala od muke. Sto kaze moj muz, ovaj Beosong je zvucao kao radio prenos sa Zadusnica[sm=smiley36.gif] A vala sve same narikace kod nas, sto jest jeste.[sm=smiley36.gif]

Ha, ha, ha bravo za tvog muza [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] covek je skroz u pravu.

tanjica85 -> RE: Evrovizija (4.3.2013 9:05:56)

mi smo se pitali da li je Beosong ili Ja imam talenat i Prvi glas

Verolina -> RE: Evrovizija (5.3.2013 12:13:25)

Ja sam slusala pesmu nekoliko puta i mogu samo da kazem- Zeljko, vrati se, sve ti je oprosteno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Evrovizija (5.3.2013 12:24:48)

Ja nemam nista protiv toga sto su devojke iz PGS ili JIT... to su sve talenti, draze mi je nego izlizani Z.Joksimovic ali pesma je
O C A J N A [sm=smiley21.gif] i bzvz skroz !

tanjica85 -> RE: Evrovizija (5.3.2013 13:09:15)

da se razumemo_ nije u pitanju Milanska skala vec Evrovizija, tako da koga god posaljemo bitno je da su lepi, kulturni i da lepo pevaju, a kakva im je pesma...hm sad nije vazno. cini mi se da ove tri imaju sve to, osim dobre pesme, ali verujem da ce se sad malo poraditi na stajlingu, pesmi itd.

Torbica -> RE: Evrovizija (5.3.2013 13:18:11)

Mozda sam ja luda zena ili nemam ukusa, ali meni se dopada pesma, vesela, ziva, skroz je ok. Tekst ionako niko nece razumeti [sm=jezicek.gif], a melodija i njihovi glasovi mi bas pasu.[sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Evrovizija (5.3.2013 13:21:34)

Tekst je jedino sto je ocajno, ali ocajano!!!! Molim vas, pogledajte ovo. Ja sam dozivela katarzu. Ha ha ha...Boze mili, od smeha su mi se noge ukocile. Brakus je takav car!!! Sto neko rece, ovo je cist haiku. Ja bih Brakusa poslala umesto cica u Malme. Ha ha ha ha

http://youtu.be/kvSYTZPbxBQ

adulence -> RE: Evrovizija (5.3.2013 13:30:30)

svako ima svoj ukus i ono sto mu prija ali sa mojim 15godisnjim muzickim obrazovanjem mogu slobodno da kazem da je pesma krs...mislim dajte molim vas sve je to lepo ,lepe su ,mlade su ,ali jeli to dovoljno?nije milanska skala slazem se ali mogli su se vise potruditi oko pesme i ovako se mesecima unapred znalo ko ide na evroviziju...

Verolina -> RE: Evrovizija (5.3.2013 13:33:30)

Lala la la la la alalalallalla...Vazi...Ti!
Ha ha ha...Ja ne znam kako M. Tucakovic nije sramota[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Evrovizija (5.3.2013 13:40:47)

Ijao, [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], recital je haos!!! Bas sam se nasmejala, slazem se da je tekst blago receno katastrofa... Ali melodija je nekakovesela i njihovi glasovi su mi skroz upali u nju..ne znam... Ja sam uvek mimo sveta [sm=jezicek.gif]

Verolina -> RE: Evrovizija (5.3.2013 13:44:27)

Ma i meni su ok, a s obzirom na cinjenicu da su i ostale pesme poprilican shit, ove nase ce se dobro i plasirati. Meni se bar svidelo to sto sam se smejala kao manita. Pogotovo onoj grupi SKY's. Covece, treba imati hrabrosti i izaci pred milionski auditorijum da otpevas onakvo djubre od pesme. Svaka im cast..Holivud moze to da sanja[sm=smiley36.gif] A magija iz njihove pesme je verovatno od aflatoksina iz mleka[sm=smiley36.gif]
Sve u svemu, ja navijam za nase, a bogami cu i u kladionicu, jer svake godine zaradim po stotinak evra na Eurosongu. I od njega neka vajda.[sm=smiley36.gif]

tanjica85 -> RE: Evrovizija (5.3.2013 13:56:58)

stvarno? o mogla bih i ja u kladionicu, lepo bogami. ce zaradimo. [sm=smiley36.gif]

slazem se da su mogli malo vise da se potrude. ceo tim je malo zakazao. koreografija krs, tekst opa la la la, ne razumem sta je pisac hteo da kaze. sve u svemu, navijacu za njih, ipak su nase. nekako verujem da ce da privuku paznju medija, jer su mlade,lepe, ambiciozne, narocito sto sve tri dolaze iz tri razlicita grada. Mala Nevena ce tek privuci paznju jer dolazi sa Kosova. malo patetike i tako.....

jance -> RE: Evrovizija (5.3.2013 14:54:29)

ja sam znala da ce proci. tri cice u kratkim suknjicama i visokim stiklicama koje pevaju tralala pesmicu su garant za uspeh. slusala sam pesmu najmanje 4 puta, da me pitas kako se zove ili o cemu je - pojma nemam!

adulence -> RE: Evrovizija (5.3.2013 15:01:36)

jao verka nasmeja me skroz recital je fenomenala...kad nisam pala sa stolice...

Verolina -> RE: Evrovizija (5.3.2013 16:27:34)

Ma brakus je genij. Ali najbolji deo teksta je Vazi..ti! Veze sa zivotom nema. I ono lalalalalala ima bar neko melodijsko znacenje. Ja se kidam. I sad cu da ispadnem neki Tou tube frik, a nisam, ali tako se potrefilo. Ne znam da li ste videli ovo? Mene danas muzika prosto fascinira[sm=smiley36.gif]
Pazite samo koliko nas recnicki fond sacinjavaju iskljucivo psovke, da ljudi vise nesvesno ne mogu da se kontrolisu[sm=smiley36.gif]

http://youtu.be/Uzn6Zo6B28E

Sanja90 -> RE: Evrovizija (5.3.2013 16:35:14)

ahahahahahahahhahahaha jao Veki bas sam se nasmejala,jos joj se svi u studiju smeju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Verolina -> RE: Evrovizija (5.3.2013 16:37:31)

A sto je najbolje, ona ponavlja sta je rekla...pre*eba, hihi, u fazonu sala mala[sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Evrovizija (5.3.2013 21:46:12)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  a  uzas   stomak  me   boli[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>