RE: Evrovizija (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Ana RR -> RE: Evrovizija (27.5.2012 9:59:55)

Eto koliko sam ja slušala, bila sam ubeđena da šveđanka peva o nekom ratniku [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Meni je nemačka bila ok, dopala mi se pesmica. Ostalo sam slabo čula, bio nam je prilično utišan tv a nisam htela da zatvaram vrata od sobe gde spava Marko. Iskreno, meni sve te pesme liče jedna na drugu i sve mi to liči kao takmičenje za najgoru pesmu, koreografiju i stajling. Svi glume neko ludilo.

pandina -> RE: Evrovizija (27.5.2012 10:05:05)

Zeljko zasluzeno drugi, Svedska zasluzeno prva.

Samo ne znam kako su se ona vristalina Albanka i ruski bakutaneri tako visoko plasirali.

Hocu reci da je trebalo da Zeljko bude drugi, malo sam [sm=smiley29.gif]

nina26 -> RE: Evrovizija (27.5.2012 10:06:43)

Iskreno, meni sve te pesme liče jedna na drugu i sve mi to liči kao takmičenje za najgoru pesmu, koreografiju i stajling.

u sustini i jeste tako...

Meni je i Zeljkova isto bila "vec vidjena" ali opet mi je bila kvalitetnija od mnogih pesama, uz koje sam skoro zaspala[sm=smiley22.gif]

marince1 -> RE: Evrovizija (27.5.2012 10:06:45)

Zar nismo mi treci?

nina26 -> RE: Evrovizija (27.5.2012 10:07:54)

Marince jesmo[sm=smiley1.gif]

A sto se tice Albanije, ne bih da komentarisem nista inace cu biti izbacena sa foruma[sm=smiley13.gif]

pandina -> RE: Evrovizija (27.5.2012 10:09:10)

Pusti me, nisam pri sebi [sm=smiley36.gif], samo cekam kad cu da se porodim, ne znam vise ni sta pisem [sm=smiley29.gif]

marince1 -> RE: Evrovizija (27.5.2012 10:10:48)

Pandina [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Albanska pesma je meni katastrofa

Lilla -> RE: Evrovizija (27.5.2012 10:11:11)

Nisam ocekivala da ce Zeljko ovako dobro da prodje a Norveska i Danska lose. Raduju me Svedjani, iduce godine mozda budem gledala uzivo u Stokholmu. Ono cemu se nacuditi ne mogu i sto me navodi da pomislim da je sve ovo samo jos jedna uredjena drama je to sto iz Svedske, Njemacke, Holandije, Danske i sl. apsolutno ni jedan glas nije otisao za BiH. To je prosto nemoguce sa obzirom na to koliko Bosanaca zivi u tim zemljama i koliko su inace svake godine glasova dobijali upravo iz tih zemalja. Da se ne lazemo, bila je smor ali bas ni jedan glas? Nema sanse.

pandina -> RE: Evrovizija (27.5.2012 10:13:36)

Takva je bila rezija, sta ces...

Meni je ipak hit veceri bio onja Lord iz Finske sto se javio i sve nas pozdravio jezikom [sm=smiley36.gif]

Lilla -> RE: Evrovizija (27.5.2012 10:17:00)

IZVORNA PORUKA: pandina

Takva je bila rezija, sta ces...

Meni je ipak hit veceri bio onja Lord iz Finske sto se javio i sve nas pozdravio jezikom [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Definitivno osvjezenje poslije onako smornih pjesama. Sto se Albanije tice, meni nikako nije jasno kako je ona prosla dalje, ali i to je valjda dio drame.

lanajelena -> RE: Evrovizija (27.5.2012 12:24:56)

Ja sam navijala za Svedsku,pesma je bila malo drugacija od ostalih,Zeljko je odlicno prosao [sm=smiley20.gif]

branki* -> RE: Evrovizija (27.5.2012 12:32:09)

nisam cula sve pesme,ali pobednicka je ok.drugacija od ostalih,a i njen nastup je bio odlican i upecatljiv.zeljko je fino prosao,neka,nas je[sm=smiley1.gif]iznenadila me rusija.
mada,ja malo,malo,pa zapevam onaj rambov refren euro-neuro,euroooo-neurooo[sm=smiley36.gif]

mihi -> RE: Evrovizija (27.5.2012 12:37:31)

Branki[sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Evrovizija (27.5.2012 12:42:52)

mihi,lepo da te vidim[sm=smiley31.gif]

magnetic -> RE: Evrovizija (27.5.2012 22:10:55)

Extra mi je pobednicka pesma,svidela mi se na prvo slusanje.Evo ceo dan je pevusim[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Evrovizija (27.5.2012 22:16:35)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Jeste culi Antonija ? klik
kako nije pobedio ? [sm=smiley36.gif]

Silvi TD -> RE: Evrovizija (27.5.2012 22:19:38)

IZVORNA PORUKA: nina26
Meni je i Zeljkova isto bila "vec vidjena" ali opet mi je bila kvalitetnija od mnogih pesama, uz koje sam skoro zaspala[sm=smiley22.gif]

sto se svedske pesme tice... svesna sam da se to sad slusa, licno ne volim te techno-trance tuc muc varijante...pa ni kada se radi o dobro vokalnom performansu...dobra je za diskoteke...sto znaci i za one koji posecuju iste.

Anoniman -> RE: Evrovizija (27.5.2012 22:21:33)

Antonije je CAR!

Lu -> RE: Evrovizija (27.5.2012 22:25:56)

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Džizis Krajst[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]
Peva da ga bre ceo svet razume[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Silvi TD -> RE: Evrovizija (27.5.2012 23:30:03)

intrigantan je,satirican ali i vrlo duhovit. Iako je pesma ako je uopste mogu tako nazvati blagi ocaj, ja mu odajem RESPECT na iskrenosti. Jasno je pokazao sta misli o takmicenju ili bolje receno vecini takmicara Eurosonga.

vukosava -> RE: Evrovizija (28.5.2012 4:47:13)

IZVORNA PORUKA: magde

evo makedonkuuu ovde se pricalo i pricalo.....kako ste mi..kako vam se svidela Kaliopi..odavno ovakav uspeh nismo imali

Ja njen glas ka cujem trnci me spopadnu. Ona i njena pesma Uuu batooo. Ima i dalje isti savrsen promukao glas. A boga mi i lepa je ko i pre. Meni se samo nije svideo momenat kad vrisne i kad predje pesma u totalni hevi metal. Ja bi malo smanjila one gitare i smanjila taj vrisak. A ona kao pevac, odlicna, fenomenalna. Meni bi se samo svidela pesma mnogo vise da je drugaciji aranzman instrumenata.

Ana RR: totalno je takmicenje za najgoru pesmu. Pazi sta samo Velika Britanija koja npr. ima jednu Adele i da ne nabrajam vise jednu od najvecih muzickih sila svetskih salje. Nekog dedu koji se fura da je Elvis. Eto sta misle o Evroviziji...

Meni je Albanka ko vanzemaljac. A ja ne volim ta urlikanja tipa Maraja Keri, ona Selin Dijon i ekipa. Proderi se, pocepaj mikrofon a ko prezivi - pricace.

pandina: jeste Lordi bio pish a pogotovu sta je pricao...

branki: meni je to eurooo neurooo bas i lajtmotiv celog takmicenja

IZVORNA PORUKA: Silvi TD

sto se svedske pesme tice... svesna sam da se to sad slusa, licno ne volim te techno-trance tuc muc varijante...pa ni kada se radi o dobro vokalnom performansu...dobra je za diskoteke...sto znaci i za one koji posecuju iste.

I ja ne kapiram uopste sta ima u toj tuc tuc bum bum pesmi... Ne cujem ni pevanje niti kontam o cemu se radi sa tim borilacka vestina plesom... Ljubav je taj chi, sta li? Mene je ljubav prema trensu/tehno/minimal/nazovi-kako-hoces-meni-je-kanta-pada-niz-stepenice...

jance -> RE: Evrovizija (28.5.2012 7:56:38)

ja pobednicku pesmu nisam ni zapamtila, nije mi bila nesto sada upadljiva jako. a i cula sam sa vise strana da je bukvalno bila "predodredjena" da bude pobednik...
za mene su pobednici ovog Eurosonga babuske i tacka! to je tacno to sto moderna eurovizija trazi...
za Zeljka nisam imala nekih posebnih afiniteta sada, meni je to vec vidjeno, pa se nekako tu nisam puno bacala.
da, Bosna mi se jaako svidela moram da priznam...

anuksunamun -> RE: Evrovizija (28.5.2012 14:14:43)

Euro neurooooo pobednik euroshizije,babushke naravno novi idoli,!a jeste videli sto Rambo dao intervju?genijalno..Zeljko Joksimovic je pAteticni pevach,kao neki petao u penziji,tuga jedna ,a pesme takve da mi samo lopata fali da se zakopam kada ih cujem.,sva sreca ,to nije cesto..moram da pohvalim svetlece efekte..uvek se izbezumim dokle je stigla ta rasveta!

tanjica85 -> RE: Evrovizija (28.5.2012 14:41:57)

euro nero je toliko zarazna pesma[sm=jezicek.gif]

peca -> RE: Evrovizija (28.5.2012 14:45:24)

Meni se dopala danska pesma koja je do pred kraj glasanja bila sa nulom, nemam nimalo ukusa [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>