RE: Evrovizija (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

dunja RR -> RE: Evrovizija (12.5.2024 18:09:14)

Baš to Iv.

Kad god se pomene Evrovizija, ja se set_im kako baba i ja gledamo i navijamo za Danijela Popovića i Džuli, tačno se do detalja sećam na kom mestu u sobi smo bile, gde je tada bio TV (prvi u boji), kako sam skakala i pevala, imala sam nepunih 7 godina. Ali to više nije to, mojoj deci sada ne bih pustila TV da gledaju ovo što se sada zove Evrovizija.

dunja RR -> RE: Evrovizija (12.5.2024 18:20:37)

I naravno da pevamo sada [sm=smiley36.gif], pustila sam im DŽULI

dunja RR -> RE: Evrovizija (12.5.2024 18:26:01)

A evo ga od pre mesec dana u Beogradu, i dalje mnogo volim da ga vidim i čujem (i da, znam da su mu kalemili neku aferu sa ženom, ali ne znam koiko je sve to istina) DŽULI 2024

Ivanka 75 -> RE: Evrovizija (12.5.2024 18:58:32)

Ma cela generacija bila zaljubljena u Danijela ❤️
Kao muzicar je neprevazidjen! Na Evroviziji "dobar dečko iz krajaf, uzor, neko o kome se pričalo sa poštovanjem. Bar u trenutku kad se takmičio. Šta je posle radio u životu... Pa, nema savršenstva bez mane 😊

Ivanka 75 -> RE: Evrovizija (12.5.2024 19:04:24)

Kao dete sam iščekivala Evroviziju samo dačujem britansle i irsle pesme. Johhny Logan se sad zgražavana ono što ih predstavlja.

1987.
Hold me now

dunja RR -> RE: Evrovizija (12.5.2024 19:40:33)

Jao kako je lepo [sm=smiley27.gif]

Ivanka 75 -> RE: Evrovizija (12.5.2024 20:20:21)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jao kako je lepo [sm=smiley27.gif]

❤️ Muzika za dušu. 

Samo on lično kao pevač i kantautor je Irskoj doneo pobedu na Evroviziji dva puta i još jednom dvedeset_ih, neko je pevao njegovu pesmu. (sećam se da sam bila tužna jer zbog sankcija nije bilo prenosa) Mr Eurovision mu je nadimak. 

dunja RR -> RE: Evrovizija (14.5.2024 16:11:10)

Što više slušam ovog Bejbi Lazanju sve mi se više sviđa 😅  Nekako mi je fascinatno kod njega što je onako tih i miran kada ga intervjuišu a na sceni je mašina. A i ono što je sam napravio pesmu i aranžman. 

Duškić -> RE: Evrovizija (14.5.2024 17:39:55)

Što više slušam ovog Bejbi Lazanju sve mi se više sviđa 😅  Nekako mi je fascinatno kod njega što je onako tih i miran kada ga intervjuišu a na sceni je mašina. A i ono što je sam napravio pesmu i aranžman. 

Dobar je..

flamingos -> RE: Evrovizija (14.5.2024 18:03:17)

IZVORNA PORUKA: Duškić

Dobar je..
Slažem se.Dobar je.

dunja RR -> RE: Evrovizija (14.5.2024 19:35:54)

Dečko tako dobro pleše, i ima sjajan osećaj za pokret uz muziku, a da pritom to ne izgleda ni sekund feminizirano (dobro, ne računam ovo kada imitira Maltežanku, vidi se da namerno vrcka [sm=smiley36.gif]) KLIK, a tek onaj snimak kada je na trgu Bana Jelačića na dočeku digao Zagreb na noge.

Ivanka 75 -> RE: Evrovizija (14.5.2024 23:07:05)

Nisam znala da je Baby bio drugi pick Hrvata. Iskreno, bas mi je drago sto su se toliko dobro kotirali. 

Ana RR -> RE: Evrovizija (15.5.2024 10:24:34)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kao dete sam iščekivala Evroviziju samo dačujem britansle i irsle pesme. Johhny Logan se sad zgražavana ono što ih predstavlja.

1987.
Hold me now

Johnny je pevao u revijalnom delu, ne znam da li si videla.

Ivanka 75 -> RE: Evrovizija (15.5.2024 14:20:09)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

1987.
Hold me now

Johnny je pevao u revijalnom delu, ne znam da li si videla.

To me i podset_ilo na njegove uspehe. 🙂
Dobro se drzi. 

Ivanka 75 -> RE: Evrovizija (16.5.2024 9:19:10)

Zadnjih da a samo slusam francusku oesmu, reci su predivne... 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 58 59 [60]