RE: Evrovizija (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

*Maki* -> RE: Evrovizija (11.3.2013 12:50:56)

Jako mi se dopala pesma Duga u tvojim očima i izvodjenje Saške Janković, kao i pesma Halo u izvodjenju Marije Mihajlović-secam je se jos kada je pevala prateci vokal Dejanu Cukiću,ima je u njegovim spotovima [sm=smiley1.gif] Oduševila me glasom [sm=smiley1.gif] Ali ko mene pita šta mi se svidja[sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Evrovizija (15.5.2013 9:25:45)

Drugaruce , je l neko gledao sinoc prenos ? Ja zaspala tako da nit sam cula nit videla i pojma nemam kako su prosle i kako su komsije prosle [sm=zmeden.gif]
odoh da vidim novine da se informisem . sta cu kad sam ko kokoska , kako se smrkne ja zaspim

Verolina -> RE: Evrovizija (15.5.2013 9:38:15)

Niko sa Balkana nije prosao. Mislim, ja sam stvarno ogadjena nasim kostimima i izvedbom. izgledale su kao tri domacice koje su krenule da tresu tepihe ili da reklamiraju novi parocistac. Jeftina hausvajf varijanta sa tinejdzerkama. Mislim, nema veze sa mozgom. [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Sanja90 -> RE: Evrovizija (15.5.2013 9:51:33)

Bas niko nije prosao??? Ni nase???[sm=zmeden.gif]

dijana1* -> RE: Evrovizija (15.5.2013 9:54:49)

Bas niko !
Sto bi Maja Nikolic rekla " ma ovo je namestaljka" [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Evrovizija (15.5.2013 10:16:22)

bzvz
ima li negde , verovatno ima da se vidi ?
ja svake godine ( manje - vise ) pogledam a sad je bila i Mirna a one je sugradjanka , matori je isao sa njenom mamom u skolu pa sam htela da navijam
i tako
videla sam Slovence , Hrvate i Crnogorce i zaspala [sm=smiley13.gif]

Sanja90 -> RE: Evrovizija (15.5.2013 10:20:26)

E svasta,trebalo bi da ima na youtube,sad cu da pogledam...

Trcosava -> RE: Evrovizija (15.5.2013 11:34:07)

Ono sinoć je bila Rusovizija. Nije čudo što su samo oni prošli. Naše sz bile loše (nisu no se svidele od starta), Hrvati još gori užas, Slovenka generalno nije loša, ali je loše otpevala, mnogo je kreštala.

Anck Su Nmaun -> RE: Evrovizija (15.5.2013 13:09:26)

Zao mi je sto nisu prosle, bas.... pesma tu i tamo nije losa al bilo je i gorih.... "Moja cipela'-vljda se tako zvala il ona plavusa sto su je poslali Kovaci, dobro peva al pesma do mog.....

nata11 -> RE: Evrovizija (15.5.2013 13:12:15)

Ma sta se cudimo pa i nije neka pesma a tek odeca sto im je bila [sm=smiley36.gif] Lepo ih opisala Verka.

Rosita -> RE: Evrovizija (15.5.2013 13:40:24)

Ja sad pogledah na youtube. Bezveze sto se njima pripisuje odgovornost za los plasman, one su ok odradile posao, a onaj ko im je smisljao nastup bas nije imao inspiraciju... ili lovu... a pesma klasična tralalajka.

tanjica85 -> RE: Evrovizija (15.5.2013 15:57:14)

kostimi, koreografija...zanči prateći elementi su bili ključni faktori za prolaz.

Dada81 -> RE: Evrovizija (15.5.2013 16:13:13)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Niko sa Balkana nije prosao. Mislim, ja sam stvarno ogadjena nasim kostimima i izvedbom. izgledale su kao tri domacice koje su krenule da tresu tepihe ili da reklamiraju novi parocistac. Jeftina hausvajf varijanta sa tinejdzerkama. Mislim, nema veze sa mozgom. [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

e,ovo je moj muz isto rekao. Meni je bas CG bila favorit,od nasih ,pored blesavog nastupa,glas devojke bas ide uz pesmu i neobican je.Mislila defin. proci ce,kad su vec one jedne godine prosli i oni sa kostimima cudovista,sta vec,iz Norveske cini mi se...A,eto ne prodjose.Tako da me malo razocaralo.Ukrajinka ima lep glas.

Verolina -> RE: Evrovizija (15.5.2013 19:34:15)

IZVORNA PORUKA: tanjica85

kostimi, koreografija...zanči prateći elementi su bili ključni faktori za prolaz.

Pa nije bas. Druge pesme su bile bolje od nase. Ruska ekipa je definitivno bila bolja. Inace, evrovizijski nastup izmedju ostalog cine i kostimi i scena. A nasi kostimi su bili neki spoj odevne kombinacije Teletabisa i Jagodice bobice[sm=smiley36.gif], uz scenski nastup americkih domacica 60-tih godina. Devojke su najmanje krive . Napravili su ih retardima.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Evrovizija (15.5.2013 20:12:15)

pesma je realno bila bljaks a sad kad sam videla kako su ih obukli
pa to je bila katastrofa koja ceka da se desi

Leax -> RE: Evrovizija (16.5.2013 14:51:32)

IZVORNA PORUKA: Verolina

. A nasi kostimi su bili neki spoj odevne kombinacije Teletabisa i Jagodice bobice[sm=smiley36.gif] , uz scenski nastup americkih domacica 60-tih godina. Devojke su najmanje krive . Napravili su ih retardima.[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]skroz se slazem[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Steta sto tako mlade devojke sa prilicno dobrim glasovnim sposobnostima nisu imale drugu pesmu a o scenskom nastupu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley35.gif[/image]

Verolina -> RE: Evrovizija (16.5.2013 15:52:53)

IZVORNA PORUKA: Leax RR

Steta sto tako mlade devojke sa prilicno dobrim glasovnim sposobnostima nisu imale drugu pesmu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley35.gif[/image]

E, ovo je skroz tacno. Pesma je ocajna. Marini Tucakovic za pesmu i Ani Ljubinkovic za kostime nek je vecna sarma i prebranac. Pesma je za pevusenje u narodnoj kuhinji, a kostimi su dobri umesto kecelja.

Sanchy -> RE: Evrovizija (16.5.2013 16:07:15)

Slazem se,pesma mi se ne dopada a kostimi...ja ne znam da li je ono ikome lepo?![sm=smiley22.gif]

Verolina -> RE: Evrovizija (16.5.2013 22:12:31)

Pesme veceras su neuporedivo bolje nego u utorak.

Trcosava -> RE: Evrovizija (17.5.2013 8:35:14)

Zeznuli su jer su bivšu SSSR stavili skoro celu u jednu grupu, mislim mene ne čudi. Isto je kao i sa SFRJ s tim da je ona neuporedivo manja ahahaha

Sinoć sam kao propratila, ali ništa mi nije privuklo pažnju. Jedino mi u sećanju ostala iz prve večeri ona bosonoga [sm=smiley36.gif] toliko o pmaćenju pesama i izvođača....

A da, sinoć sam zapazila samo ne baje koju su trebali da podsećaju na rock grupu (šta bi ja drugo i zapazila)

p.s. i dalje mislim da bi bilo dobro da se uvede pravilo da svi pevaju na engleskom da razumem reči, mada kad je Ruslana onda prošla... uf...

magde -> RE: Evrovizija (17.5.2013 8:56:51)

ja mogu da z=kazem naravno za MK znaci..Vlatko je super i pesna mi se dopala ali...Esma NE i NE tako ja bar mislim ...ali i da nije bila ona nista to je politika i tako ce da bude gd eje evrovizija tako ce d as e glasa

Trcosava -> RE: Evrovizija (17.5.2013 9:32:25)

E ja sad odslušah Makedoniju, pa meni nije loša. Taman malo Esma da razbije onu baladu. Meni je to sasvim ok. Šteta što nije prošla dalje. Bolje pesma stop puta od one gologuze ukrajinke :D

Verolina -> RE: Evrovizija (17.5.2013 11:07:32)

Gologuza je Beloruskinja[sm=smiley36.gif]
Ukrajinka je smerna[sm=smiley36.gif]

viking -> RE: Evrovizija (17.5.2013 14:52:49)

Sve je to u redu, nego da li ste videle koliko je lep onaj dečkonja s Islanda? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/love.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Verolina -> RE: Evrovizija (17.5.2013 15:29:56)

Prelep je i prelepa mi je pesma.[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>