|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
21.9.2011 17:22:51   
moja ciklama
grga, odlično je što si dobila, 2dc i počinju pregledi..samo napred!

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 2276
21.9.2011 17:23:39   
moja ciklama
moja ciklama

grga, odlično je što si dobila, mislim odlično bi bilo da siuser posted image ali kad već nisiuser posted image , , 2dc i počinju pregledi..samo napred!

< Poruku je uredio moja ciklama -- 21.9.2011 17:31:38 >

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 2277
21.9.2011 17:36:36   
GRGA
Joj ja sams e uplasila da nisam zakasnila.....:((((A sto je endometrijum toliko veliki s obzirom da sam dobila da li mi to moze predstavljati problem!!!?

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 2278
21.9.2011 18:53:41   
ljubilica
Nema to veze. On se inace istanjuje od klomifena (nista o cemu treba posebno brinuti), ali ja sam recimo za to jela ananas svakog dana dok sam pila klomifen (kazu da ga on i indijski orah jacaju). Ja sam inace od onih koji probaju sve sto moze ikako da koristi.user posted image Samo, ne znam kako to kod nas rade, ali ja sam ovde 3dc isla kod ginekologa na proveru hormona i na uz, cisto da vidi da li uopste ima novih folikula za taj mesec i pocela sam da pijem od 5dc. I naravno 12dc su mi izmerili folikule i rekli da sam spremna za injekciju. Sve je proslo, a sad osecam i bol u stomaku. verovatno pucajuuser posted image

Sreća je kao leptir. Što je više juriš, više će ti bežati. Ali, ako se okrenes drugim stvarima, ona će nežno doći i sleteti na tvoje rame.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 2279
21.9.2011 19:38:36   
GRGA
Ljubilice user posted image meni je dr rekla da dojem pre user posted image da mi pogleda uz i da mi odredi terapiju.........Medjutim mozda ce mi pogledati kroz prste jer sam danas radila UZ vaginalnom sondom,,,,,i imam izvestaj.......Ja bihs amo da me ne posalje kuci,jer nisam ja kriva sto mi je toliko poranilo user posted image ...........I to gde bas sada kada trebam na IUI......Ali dajete mi nadu kada kazete da se koristi 2-3 dana ciklusa...........

............................Posto ovo i nije ciklus nesto braon,ko ce ga znati.........Ako mi sutra jurne user posted image ,hoce li me gledati na uz!!!

(odgovor članu ljubilica)
Direktna veza do poruke: 2280
21.9.2011 20:11:50   
ljubilica
Meni je receno da se prvi dc racuna od dana kad krene stvarno, mada i bez toga nema sanse da si zakasnila. Ako imas na 28 dana, klomifen mozes i od 5 dc dana da pijes (bar je meni tako receno i bilo je dobro). Samo napreduser posted image
A pokusavas prirodno ili insemenacija?

Sreća je kao leptir. Što je više juriš, više će ti bežati. Ali, ako se okrenes drugim stvarima, ona će nežno doći i sleteti na tvoje rame.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 2281
21.9.2011 21:37:05   
GRGA
user posted image IMAM NA 30DANA.......................I svaki put je tako,,a danas nesto svetlo braon,,flekica-nije krv...........

Mi bi trebali raditi inseminaciju,,naravno nakon stimulacije,,i ako sve bude ok.Dr iz Visegradske mi je rekla da dodjem pre cikusa,da mi odradi UZ i da mi da terapiju,,medjutim izvucice me to sto sam ja danas kod moje dr radilaUZ..........samod a mi odredi terapiju........

Iskreno srozacu se skroz ako me otera kuci i odlozi za sledeci mesec.Prvo jer briseve radimo privatno svaki mesec,,,i hocu iskoristiti analize.......Bas si me sada utesila,,ako je zaista tako bas cu sutra biti srecna!!

Direktna veza do poruke: 2282
21.9.2011 22:26:26   
Dok cekam...
Da li zna neka u kojim slucajevima se daje klomifen od treceg a u kojim slucajevima od petog dana ciklusa?

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 2283
21.9.2011 22:28:29   
Ana RR
Ne znam, koliko vidim to samo zavisi od mišljenja ginekologa. Ja sam svaki put pila od trećeg dana, jednu ujutru i jednu uveče.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Dok cekam...)
Direktna veza do poruke: 2284
21.9.2011 22:33:19   
Dok cekam...
Dve doktorke koje me prate nijednog trenutka nisu pomenule vecu tj duplu dozu.... pijem samo 50 mg , znaci jednu tabletu dnevno.... Cini mi se da mi je dr rekla da krenem sledeci  mesec od petog dana kako bi tacno tempirala vreme rasta i pucanja folikula... iako sam ja bila za to da probamo sa 100 mg dnevno.... medjutim, dr se boji hiperstimulacije, sto je donekle i opravdano....
Aj sad, ko ce ga znati..... Hvala na odgovoru Ana

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2285
21.9.2011 22:36:15   
Ana RR
Svaki doktor ima neku svoju šemu. Ja sam odlično reagovala na klomifen, nisam imala nikakvih problema. A zatrudnela sam ciklus posle klomifena, on ima produženo dejstvo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 2286
22.9.2011 5:59:34   
ljubilica
Ja mislim da sam bas na ovom forumu procitala da se daje od petog dana jer se folikuli tada bolje razviju. Ali mislim da nema nikakve veze kada se pije, ako radi radi, (osim ako je posle 5dc, to je kasno), vaznije je da se primi injekcija nakon toga da bi folikuli zasigurno pukli.

Grga, mlada si, bice to sve u redu. Nemoj samo unapred negativno da ocenjujes situaciju. Stvorices sebi bespotrebnu nervozu, a to samo odmaze. A pitala sam te to jer citala sam tvoje postove i cini mi se da sam videla tako nesto i da si vec pila klomifen. Ja sam kao voajer, mrzi me da pisem a sve citam, jer svasta se i saznauser posted image . Muka me naterala, jer nisam u nasoj zemlji pa na svakom koraku ocekujem neki zajebuser posted image .
Inace, zasto radis briseve stalno? Dok meni niko nikad nikakav nije uradio. Tri lekara sam promenila i svi su mi isto rekli kada sam im trazila da mi urade briseve: "Mi vidimo treba li ili ne treba"user posted image
Ej, samo hrabro. Ocekujem sutra da nam se javis dopingovana klomifenomuser posted image

Dok cekam.. I ja sam na najmanjoj dozi, ali sam cula obrazlozenje doktorke pa da ti prenesem, mozda ti pomogne. Moj muz i ja, zvanicno nemamo nikakvih problema. Spermogram, hormoni, prohodnost kanala...sve je odlicno. Zato mi je data najmanja doza a  Klomifen je tu cisto da potpomogne. Receno mi je da ga necu piti duze od tri meseca. Moja doktorka smatra da ako tada ne pomogne nece nikadauser posted image . Uz to nam je predlozena insemenacija, ali mi smo se odlucili da prvi put probamo prirodno.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2287
22.9.2011 8:43:13   
meyo
meni dr reproduktivac kod kojeg sam bila juce i ne pomislja na klomifen dok ne budemo prbali jos pola godine ynaci sveukupno bi bio vise od godinu i po dana pokusavanja... pa da uradim potom HSG i spremogram

tek sam od njega dosla bijesna i ljuta...da nastavim sa terapijom kao i do sada pa da razmislim sto cu jer cu na kraju ja to platiti pa da vidim kako god hocu
u samu sebe da znam sto cu ne bih kod tebe dosla

Direktna veza do poruke: 2288
22.9.2011 15:47:21   
Dok cekam...
Ljubilice, i meni je to dr rekla...da se daje od petog dana da bi se folikuli bolje razvili. Srecno!

Sada me zanima, mozda ima negde na forumu, trazih ali nisam uspela da nadjem, nesto u vezi dve ovulacije u jednom ciklusu...? Da li neko zna nesto vise o tome?

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 2289
22.9.2011 16:41:32   
daliborka1
Veliki pozdrav svim trudilicama...
Nova sam na forumu i čitam Vas osam mjeseci, razne teme zavisno od mojih simptomauser posted image , naime pokušavam ostati u drugom stanju već dugih dugih osam mjseci! Upravo čekam vješticu da dođe pa da mogu krenuti na folikulometriju da dr. utvrdi ovulaciju i pucanje fol. tj ne ucanje pa onda na klomofin... nadam se uspjehu i ostalima šaljem puno sreće u zatrudnjivanju,user posted image

Direktna veza do poruke: 2290
22.9.2011 21:10:10   
GRGA
user posted image Ljubilice,,da da vec sam primala pregnil,,ali bez klomifena..pa smo pokusavali prirodo.............Za IUI mi trebaju svezi cervikalni i vaginalni,,mog supruga bris uretre i spermokultura.......Radila sam i mikoplazmu..........ali imam malu kolicinu ureoplazme pa tako sada pijem terapiju i moram ponoviti brisuser posted image user posted image

Naravno dr mi je rekla da bi sve bilo kako treba pre IUI...................Inace danas nista od klomifena user posted image user posted image

Kaze dr da sam stigla u pravi cas jer bi mi treci dan ciklusa dala da pijem,,ali kaze kada pada da radis IUI.......ona kaze moramo da odlozimo za sledeci mesecuser posted image user posted image

Zamislite sto,laboratorija ne radi do 6?????????A meni ce padati IUI 3-4.oktobra!!

Direktna veza do poruke: 2291
22.9.2011 21:38:27   
GRGA
Daliborka dobro nam dosla user posted image ......user posted image user posted image user posted image Bravo sto si tako brzo krenula na analzie,i otkrili u cemu je problem,svaka cast.............Ko je uporen ,taj doceka svoje user posted image ,i mi cemo.moramo.............

(odgovor članu daliborka1)
Direktna veza do poruke: 2292
22.9.2011 21:46:01   
Anoniman
Grgo, ne sekiraj se! Dobro je da su ti rekli, gore bi bilo da si se spremala, a onda da ti kažu ne radi lab! Brzo će doći sledeći ciklus! Sve je to jako blizu! Biće sve ok ne sekiraj se!

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 2293
22.9.2011 21:49:34   
ljubilica
E to me je najvise nerviralo kod nas. Za sve moras da cekas! Bas mi je zao, jer videla sam koliko ti je stalo da pocnes da pijes. Znam kako je, iako nista ne garantuje, bar uliva nadu. Ja sam bila ubedjena da ces dobiti klom.user posted image user posted image
E, ali glavu gore. Bitno je da se nesto dogadjauser posted image . Veruj mi, iz sopstvenog iskustva znam kako je kada mesecima cekas i jedino sto imas je nada, a nisi u situaciji ni da pomislis na doktora i pretrage.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 2294
22.9.2011 22:02:33   
GRGA
Lola ne sikiram se vazno da je krenulo,alis am pmislila e bre taman sam dosla do ove faze,,,,,,,,,,a sada mi odlazu ne radi laboratorija.mislim!!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2295
22.9.2011 22:03:53   
GRGA
Ma brzo ce proci i doci drugi mesec ali abs sto akzem,pa gde sada jedva sam dosla do IUI,i da bude jos gore ,ajde da je odlozeno zbog mene ili,ne nego ne radi laboratorija,,samo da ti se smuci!

Direktna veza do poruke: 2296
24.9.2011 15:45:03   
Dok cekam...
Eeee drage moje, sve sve ali da mi se od klomifena dese dve ovulacije u jednom ciklusu, ne mogu da verujem.... tj da jednom puknu svi folikuli a jedan osatne pa za nedelju dana pukne i on..... sva sta je kod mene izgleda moguce....

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 2297
24.9.2011 16:02:12   
GRGA
user posted image user posted image Dok cekam...super stvar,,imas dve sanse da osrtanes trudna:))

Direktna veza do poruke: 2298
25.9.2011 10:21:55   
plačljiva
Dok čekaš...Pa to je super.Sada navijamo user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 2299
25.9.2011 20:53:38   
Dok cekam...
Hvala devojke! user posted image user posted image
Ipak, zbunjuje me to sto mi je dr rekla "steta, sve ce to otici sa novom user posted image " ..... sto meni nista nije bilo jasno.... uglavnom, ona misli, da i pored dve ovulacije, da cu ja dobiti.... nista ne kontam....sta mislite?

Srecno svima!

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 neobičnih činjenica o spermi
Istražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here