|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
26.11.2009 9:47:16   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

ja sam bila kod dr, folikul je puko, i dr kaze da je dobro, na levom jajniku imam jos neke sitne ali onaj vodeci koji je bio 25 mm je puko. videcemo...

draga moja super

navijam za tebe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 401
26.11.2009 12:29:31   
cipiripi
ako je 25 mm onda je extra zreo...user posted image

sad znas sta  ti je ciniti...i nemoj da sam te videla da kucas na forumu..iskoristi to najbolje sto mozes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 402
26.11.2009 12:52:53   
zvezdica009
cipiripi, ali on je juce puko, mi smo mutili juce ujutruuser posted image i preksinoc, danas ne mozemo user posted image , nego tek sutra uvece user posted image oce biti kasno to sutra uvece ili je mozda dovoljno ono od juce i prekjuce user posted image meni dr rekla da mutimo do kraja vikenda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 403
26.11.2009 12:54:56   
cipiripi
samo ti muti...poslusaj doktorku user posted image
muti muti...docekaj i one sitne... user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 404
26.11.2009 13:24:43   
zvezdica009
meni nista nije jasno user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 405
26.11.2009 13:28:37   
dejana007
izgleda da ipak necu poceti sa klomifenom ovog meseca. imam mikoplazmu i ureaplazmu. verovatno cu to najpre morati da izlecim... ako nije nesto opasno...

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

Direktna veza do poruke: 406
26.11.2009 13:29:12   
cipiripi
vidi...ako ti je juce pukao...a ti si mutila juce i prekjuce...spermici mogu unutar vagine da opstanu 3 dana..znaci docekali su je i izvrsili napad kao tigar na antilopu. user posted image user posted image user posted image
bolje je i to nego da ti je juce pukla a da danas mutis... user posted image
a ti muti i dalje za svaki slucaj..mozda i one malene narastu pa da i one odmah budu u klopci...user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 26.11.2009 13:30:23 >

Direktna veza do poruke: 407
26.11.2009 13:29:56   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: dejana007

izgleda da ipak necu poceti sa klomifenom ovog meseca. imam mikoplazmu i ureaplazmu. verovatno cu to najpre morati da izlecim... ako nije nesto opasno...

nije opasno leci se za 10 dana, pa posle ponavljas bris radi kontole.. user posted image

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 408
26.11.2009 13:33:50   
dejana007
Hvala cipiripi user posted image ovo je bio za me sok kad uzela nalaze. i to radila samoinicijativno, dr mi nije preporucio.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 409
26.11.2009 13:35:55   
cipiripi
takav sam problem imala i ja...navaljivala sam da radim te analize i rekli su mi da nema potrebe i onda kada e dosla na veme vto receno mi je da moramo da uradimo..ja sam imala hlamidiju muz ureoplazmu, resili smo se toga za 10 dana.
jel ti i muz isao na briseve?

Direktna veza do poruke: 410
26.11.2009 15:52:44   
zvezdica009
IZVORNA PORUKA: cipiripi

vidi...ako ti je juce pukao...a ti si mutila juce i prekjuce...spermici mogu unutar vagine da opstanu 3 dana..znaci docekali su je i izvrsili napad kao tigar na antilopu. user posted image user posted image user posted image
bolje je i to nego da ti je juce pukla a da danas mutis... user posted image
a ti muti i dalje za svaki slucaj..mozda i one malene narastu pa da i one odmah budu u klopci...user posted image

cipiripi muticu ceo vikend onda user posted image  

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 411
26.11.2009 16:01:54   
cipiripi
navali draga user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 412
26.11.2009 16:03:51   
zvezdica009

navali draga user posted image user posted image user posted image user posted image

ko tigar na antilopu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 413
26.11.2009 16:05:20   
cipiripi
jedino tako user posted image user posted image user posted image user posted image nikako drugacije u urodice plodom tj user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 414
26.11.2009 17:13:42   
dejana007
jel ti i muz isao na briseve?

malopre mi muz doneo nalaze, nije dobro video imam samo ureplazmu. ne, on nije radio briseve. sad zvala doktora, do nedelje je na simpozijumu a ja ne znam dal i sta da pijem tj koje antibiotike i dal da pocinjem uopste za dva dana sa klomifenom. ooooo kakav haos...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 415
26.11.2009 18:23:42   
cipiripi
ne moj da pocinjes sa klomifenom, ni slucajno kad si vec ustanovila ovo zasto bi se igrala.
desava se zenama da zakace pa izgube plod usled tih bakterija.
reci muzu da i on mora to da uradi iz razloga sto mozda oboje imate a ti se izlecis imate posle odnose i opet je zarazis..a opet s druge strane ne mora da znaci da ima istu bakteriju kao i ti kao sto je bilo u mom slcaju a moze se desiti da mu  je imunitet extra kao i sam ogranizam i da je negativan na sve.
zbog "rada na bebi" vidi sa njim da i on to uradi... user posted image
desavalo se cak da neke zene usled tih bakterija ne moze da zabebe..izlece se i sledeci mesec ostanu trudne. user posted image
nijedan doktor ti nece reci da uzmes klomifen dok ne izlecis bakterijice.. user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 416
26.11.2009 18:25:05   
cipiripi
a ako ti je vec izolovana bakterija trebala si da dobijes i biogram.
mm je za ureoplazmu pio hemomicin i viziren 10 dana ukupno.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 417
26.11.2009 21:23:57   
dejana007
cipiripi puno hvala na ovim informacijama. najgore je sto mi dr na seminaru a ja ne znam kakav bi bio njegov stav.... ne znam. videcu mozda uspem da ga kontaktiram do subote... puno puno  hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 418
26.11.2009 21:44:55   
cipiripi
ako je dobar doktor sigurno ti nece reci da pocnes sa klomfenom, a takodje ako je dobar dr naredice ti da i muzic da briseve na analizu . kiss user posted image

Direktna veza do poruke: 419
27.11.2009 8:17:35   
dejana007
muzu cu reci da ode sam da trazi da uradi te briseve i analize. znam da nije za ovu temu, ali zalosno je sto meni ne jedan, ni moj drzavni ni privatni lekar nisu preporucili da radim te briseve, vec odmah klomifen i hormoni. inace samoinicijativno trzila uput jer mi rekla trudna drugarica da su te bakterije jako bitne i da je jako nezgodno leciti ih u trudnoci. ona imala hlamidiju u trudnoci ali izlecila je.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 420
27.11.2009 18:14:50   
dejana007
ako je dobar doktor sigurno ti nece reci da pocnes sa klomfenom

reko mi da su u pitanju bezopasne bakterije i da reagujem na dobre lekove, tako da od sutra pocnem sa klomifenom.... ne znam...

Direktna veza do poruke: 421
27.11.2009 18:16:13   
cipiripi
nek uradi: bris uretre, hlamidiju, mikro i ureo. user posted image

Direktna veza do poruke: 422
27.11.2009 18:19:47   
dejana007
uradila cervikalni bris, kandidu, hlamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu. imam ureaplazmu vrednost 10 i bar pakterija u vaginalnom brisu. ostalo mi o.k. juce uzela nalaz. cak i pise na koje lekove sam osetljiva a na koje rezistentna. zato moj ginekolog misli da nije nista opasno i da pocnem od sutra klomifen. pa videcu...

< Poruku je uredio dejana007 -- 27.11.2009 18:20:44 >

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 423
27.11.2009 18:21:57   
cipiripi
vidi..neznam sta da ti kazem...user posted image

Direktna veza do poruke: 424
27.11.2009 18:28:10   
dejana007

vidi..neznam sta da ti kazem...user posted image

nasmejala si me user posted image o.k, hvala i na ovome user posted image slusacu dr pa videcu  ako kojim slucajem ostanem trudna kako ce mi izleciti ureaplazmu...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here