|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
23.11.2009 19:27:54   
cipiripi
klomifen ne moze da ti skodi u svakom slucaju ako je pod nadzorom lekara, tako da sa te strane nemoj da brines..a beba ce doci kad se najmanje nadas. user posted image
zelim ti uspeh, i tu sam ako imas pitanja jer sam kroz sve prosla a po prirodi sam jako radoznala tako da sam svasta pitala u toku mojih terapija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 376
23.11.2009 19:29:11   
zvezdica009
hvala cipiripiuser posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 377
23.11.2009 21:08:01   
pdada
hej zvezdice ja sad sa posla pa odmah na net da vidim sta je bilo,i ja se jos ne razumijem dobro u to,meni je folikulometrija zakazana za 2.12,jer sam danas na poslu dobila i od sutra treba da pijem klomifen.ali i ja mislim da bi dokrtorica vise trebala da ti objasni,moja doktorica je bas temeljna u svemu,jako je draga.mada i ja svasta citam pa je svasta pitam kad odem kod nje. a dejana cura koja mi se obratila zbog moje nervoze i lupanja srca htjela bih da te pitam,jel svi smiju piti te tablete ili to samo doktor propisuje? E moje cure al se mi patimo a neko ostaje trudan kad se sjeti,ali neka hvala Bogu,ja nisam zavidna,neka djece,nek su ziva i zdrava,a dace valjda Bog i nama

Direktna veza do poruke: 378
23.11.2009 21:13:13   
pdada
Dejana jel ti doktorica propisala te tablete,kako bih znala jel i ja to smijem piti,da mi nebi jos vise smetalo,kad mi je mama umrla i kad mi je srce titralo,ja sam pila propranolol cetvrtinu jednu 10 dana i onda mi je doktorica rekla da prestanem,jer mi se srce bilo smirilo,ja mislila zvati tu doktoricu da je pitam,opet sta da radim,ali sve bih da ne pijem kojekakve tablete a molim boga da ostanem trudna,ali nije lijep osjecaj kad srce treperi ili preskoci pa ostanem bez daha,pa se jos vise uplasim,kontam sta mi je sad to opet trebalo,a inace sam i pusac,pa i od toga mi je jer cim sam nervozna jos vise pusim

Direktna veza do poruke: 379
23.11.2009 22:52:07   
dejana007
ako mislis na bedoxin, moj doktor ginekolog mi je to preporucio kad rekla da imam ubrzani rad srca i kad osetim uznemirenje. neko ga pije samo uvece, a meni je extra kad pijem i uvece i ujutru. to je vise vitamin sa jako malo antidepresiva ili kako se vec to kaze user posted image nisam ni dr ni farmaceut user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 380
23.11.2009 23:05:15   
cipiripi
a sta ti kaze kardiolog?

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 381
23.11.2009 23:12:26   
dejana007
kardiolog kaze da je sve na nervnoj bazi.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 382
24.11.2009 9:55:45   
pdada
citala ja sinoc o tim tabletama to je vitamin dal b6 ili neki drugi od vitamina B ali je uglavnom vitamin,ja sam prije pola sata popila prvu tabletu klomifena pa veceras u 9 opet drugu trebam popiti,srce mi i dalje preskace i mislim da cu ici posjetiti doktora jer 5 dan vec za redom i nije mi vise bas do cekanja,sve sam mislila smirit ce se ali evo nece,pa icu da vidim sta da radim.cure pozdrav

Direktna veza do poruke: 383
24.11.2009 13:32:24   
cipiripi
to ti je najbolje user posted image

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 384
24.11.2009 13:39:20   
sladjaaaa
IZVORNA PORUKA: cipiripi

klomifen ne moze da ti skodi u svakom slucaju ako je pod nadzorom lekara, tako da sa te strane nemoj da brines..a beba ce doci kad se najmanje nadas. user posted image
zelim ti uspeh, i tu sam ako imas pitanja jer sam kroz sve prosla a po prirodi sam jako radoznala tako da sam svasta pitala u toku mojih terapija user posted image user posted image user posted image

Cipiripi (ili bilo ko) da li možda znaš da li je moguće naglo se ugojiti zbog Klomifena?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 385
24.11.2009 13:41:35   
cipiripi
sve je moguce jer su to ipak hormoni, koliko ga pijes?

(odgovor članu sladjaaaa)
Direktna veza do poruke: 386
24.11.2009 14:02:28   
sladjaaaa
IZVORNA PORUKA: cipiripi

sve je moguce jer su to ipak hormoni, koliko ga pijes?

Evo sad drugi mesec

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 387
24.11.2009 14:05:49   
cipiripi
ja nisam imala tih problema...
neznam... user posted image

Direktna veza do poruke: 388
24.11.2009 14:09:35   
zvezdica009

IZVORNA PORUKA: sladjaaaa

Cipiripi (ili bilo ko) da li možda znaš da li je moguće naglo se ugojiti zbog Klomifena?

moguce je sladjo citala sam za to, a jesi se ti ugojila?

Direktna veza do poruke: 389
24.11.2009 14:50:00   
sladjaaaa
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

IZVORNA PORUKA: sladjaaaa

moguce je sladjo citala sam za to, a jesi se ti ugojila?

Jesam 7 kg, ne znam da li je od toga?

Direktna veza do poruke: 390
24.11.2009 15:25:37   
melania
Sladjo ne verujem da ti je to od klomifena,ja sam ga pila tri meseca i nista se nisam ugojila.Mislim da ti malo vise ruckas dragauser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 391
24.11.2009 15:47:36   
sladjaaaa
IZVORNA PORUKA: melania

Sladjo ne verujem da ti je to od klomifena,ja sam ga pila tri meseca i nista se nisam ugojila.Mislim da ti malo vise ruckas dragauser posted image user posted image user posted image

Moguće, moraću da se bacim na dijetu, ubiše me slave, hormoni, živci i ostalo...

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 392
24.11.2009 22:12:56   
Kleopatra
Sladjo i ja mislim da se nisi ugojila od klomifena ,ja sam ga pila 3 meseca i nisam se ugojila ni gram,draga slave slaveuser posted image

Sreca prati hrabre!!!

Direktna veza do poruke: 393
24.11.2009 22:26:50   
melania
Mozda bi trebalo da iskombinujes neke vezbe i neku malo normalniju dijetu,dovoljno je da probusis kasiku na polauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kleopatra)
Direktna veza do poruke: 394
25.11.2009 8:55:32   
dejana007
kupila klomifen tablete i cekam da dobijem pa da krenem s terapijom.
ali nerviram se, ne znam dal mogu pitati u okviru ove teme ali pila orgamertil 3x1 cetiri dana i kao trebala da dobijem drugi dan, a meni se juce ujutru ( drugog dana)  pojavilo malo krvi i vise nista. imam sve simptome za ciklus, ali nema ciklusa. takodje merim bazalnu T i ona je konstantno povisena ( preko 37 ) zato i mislim da ni danas necu dobiti. moram da zovem doktora. odnose nisam imala tako da iskljucujem trudnocu.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 395
25.11.2009 15:54:09   
zvezdica009
ja sam bila kod dr, folikul je puko, i dr kaze da je dobro, na levom jajniku imam jos neke sitne ali onaj vodeci koji je bio 25 mm je puko. videcemo...

Direktna veza do poruke: 396
25.11.2009 20:44:37   
dejana007
zvezdice, volela bih da uspe user posted image

Direktna veza do poruke: 397
25.11.2009 22:10:08   
pdada
user posted image HEJ ZVEZDICE BAS MI JE DRAGO,JEDVA CEKAM JOS NOVOSTI. JA SAM TOLIKO SMUSENA DA SAM SE JUTROS PITALA A BOZE JESAM LI POPILA TABLETU JUTROS,PA IH UZELA BROJATI,BILA NA POSLU,TREBALA POPITI OKO POLA 9,A SJETILA IH SE U POLA 11,I NISAM BILA POPILA,PA TAD PILA,BAS SAM BLESAVA,AKO DA IH PIJEM NE ZNAM KOLIKO A ONO TEK DRUGI DAN,ZA SAD NE OSJECAM NEKAKVE NUS POJAVE,MALO OSJETIM JAJNIKE,I MALO GRUDI,ALI NISTA STRASNO,APETIT MI SE NIJE POVECAO,CAK SAM DANAS JELA SAMO JEDNOM,ALI SUTRA IDEM U KUMOVE NA SLAVU,HAHA PA CU DA NADOKNADIM,GORE JE JEDNA CURA VEC SPOMINJALA SLAVE,MA JA SAM INACE MALO PUNIJA,NISAM PUNO DEBELA ALI MENI SE NAJVISE LIJEPI NA STOMAK, RUKE NOGE NISTA,NORMALNO,SAMO STOMAK,I STO MI INACE FAMILIJARNO IMAMO JAKE GRUDI

Direktna veza do poruke: 398
26.11.2009 6:18:29   
tixy1
Zvezdiceeeee dragaaaaaa  navijaaaaaam iz sve snageeeee user posted image

ljubbbbbbb

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 399
26.11.2009 9:31:06   
zvezdica009
hvala vam devojke na podrsci, divne ste user posted image

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here