Verus -> RE: Ishrana dece starije od dve godine (29.3.2012 20:22:51)
|
Zaista imam srece sa Helenom, sve jede i to odavno, kao velika. Cak vise voli hranu u komadima i da sama grize-sve od kada sam joj prvi put dala hranu sa "teksturom" nije htela nista od kasica ni "bljutavo", mada sam i ja sama takva, mozda tu ima i nesto nasledno. Dorucak je cesto kajgana sa slaninom, sir, hleb, cureca virsla, sirni namaz na hlebu i uz to jako voli cherry paradajz i svez krastavac. Ruca sve sto kuvamo, nista joj vise posebno ne spremam, pa od nekih 15tak meseci starosti, naravno ne sluzim joj ljuto, jako slano, i sl, mada i sama kuvam za nas "blagu" hranu bez zaprske , pa i nije problem. Poslednje je probala svez kupus dinstan na malo ulja, ne secam se kako se to kaze, mama nam je pravila od kada je tu. I JAKO voli domacu supu od govedine: pojede CEO komad mesa, koliko bih i ja pojela, i uz to sargarepu, krompir i rezance... Mada ima dana kad slabije jede, a nekad kao mecava, pa je eto, opet sitna...ko zna, mozda ce imati srece da ima brz metabolizam Slatko hoce po nekada, mada nije neki ljubitelj...
|
|
|
|