Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.4.2011 13:35:14
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 mene zanima u cemu je bio problem pa ja nisam mogla na forum To već ne znam. Znam samo da je sređeno.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.4.2011 13:55:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Preporucila sam Dadi81 da instalira Opera Browser jer ja s njim imam poziivno iskustvo, vrlo retko mi izbaci poruku da ne mogu da objavim nesto, a bezmalo se nikad ne "zakucava". Videcu sta je uradila i nadam se da ce to resiti problem.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.4.2011 14:21:59
|
|
|
|
Dada81
|
Izgleda da je u redu sada! Ako stigne poruka ,a da me ne izbaci ,u redu je Hvala dragoj Magi i ažurnoj Alexx
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.4.2011 14:23:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Izgleda da je u redu sada! Ako stigne poruka ,a da me ne izbaci ,u redu je Hvala dragoj Magi i ažurnoj Alexx Nema na cemu! Opera se meni pokazala malo sporijom od Chrome, ali gotovo nikad se ne blokira i laksa je za moj komp od npr Mozile. Kuckaj nam Dado!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.4.2011 14:26:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bravo za Magi!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 12:19:41
|
|
|
|
Snelle
|
Imam problem da postavim pitanje na temi Prava radnika. Kada kliknem na karticu "odgovori" dobijam sledeće obaveštenje: Ova opcija je onemogućena ili nemate dovoljno prava na njeno korišćenje, odnosno sesija je istekla (pokušajte se ponovo prijaviti.
< Poruku je uredio Snelle -- 15.4.2011 12:20:12 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 12:30:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Imam problem da postavim pitanje na temi Prava radnika. Kada kliknem na karticu "odgovori" dobijam sledeće obaveštenje: Ova opcija je onemogućena ili nemate dovoljno prava na njeno korišćenje, odnosno sesija je istekla (pokušajte se ponovo prijaviti. Snelle, možeš odgovoriti ako odgovaraš direktno na nečiji post, a kad klikneš samo na Odgovori ispod ili iznad teme, onda izbacuje tu poruku. Neka moderatori pokušaju da zaključaju i ponovo otključaju tu temu, možda se nešto zbrljalo bzvz, da ne cimam programere oko toga (mislim da i admin može ovo rešiti).
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 12:31:58
|
|
|
|
Snelle
|
Alexx, probaću tako, pa ako nema mog posta, znači ne može ni na taj način
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 12:34:07
|
|
|
|
jelenadunja
|
ja sam uspela!
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 12:34:49
|
|
|
|
Snelle
|
Rešeno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 12:39:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam je zaključala i otključala i rekla bih da sada radi.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 13:16:50
|
|
|
|
isidora88
|
ja opet malopre nisam mogla na rr,stalno mi izbacuje da rr ima neki problem i da ne mogu da se konektujem na sajt a sve ostalo mi normalno radi(yahoo,face...)
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 13:17:54
|
|
|
|
lanajelena
|
Isto Isi i kod mene malo pisem malo greska itd
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 13:37:28
|
|
|
|
isidora88
|
ja uopste ne mogu da nadjem na rr,ako da ne postoji sajt i onda odjednom proradi na par minuta i opet nece da me konektuje a na sve ostale sajtove normalno mogu,znaci nije net u pitanju nego nesto do rr moderatori sta se dogadja?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 13:40:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Isi, to mi ne znamo. Proslediće Alex problem programerima pa će valjda to rešiti. Kod mene je sve ok. Je l'' se još nekome dešava isto što i Isidori?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 13:41:24
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Isto Isi i kod mene malo pisem malo greska itd mozes li ti da budes na sajtu a samo da nece da postuje ili uopste ne mozes da udjes na rr?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 14:09:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
Dajte mi tačno grešku koju vam izbaci i koje pretraživače koristite.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 14:40:00
|
|
|
|
isidora88
|
Oops! Google Chrome could not find www.ringeraja.rs i This webpage is not available stalno mi ovo izbacuje,ne mogu da udjem na sajt :( moze li neko ovaj komentar da prosledi na forum u odgovarajucu temu? nece da me konektuje ni preko mozille,IE,opere
< Poruku je uredio isidora88 -- 15.4.2011 14:41:24 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 14:57:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
Javlja li se isidorina poruka još nekome?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 15:03:31
|
|
|
|
Ana007
|
Meni i to mogu reći dosta često.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 16:35:43
|
|
|
|
marijajo
|
Isidora pita da li ste pokusali da resite njen problem?Jos uvek ne moze da pristupi na RR
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 16:37:32
|
|
|
|
Ana RR
|
To nije do nas već do programera, Alex je prosledila tako da je sada na njima.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 17:08:44
|
|
|
|
New Mom
|
Alex, oooopet imam problem sa pp i slovom š u njima. I na Chrome-u i ina IE.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 17:25:22
|
|
|
|
marijajo
|
Hvala,unapred u Isidorino ime
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2011 22:05:59
|
|
|
|
jelenadunja
|
Pitala sam neki dan,al nista,pa cu opet.Zasto ne mogu vec para dana da vidim nijednu sliku,u temama slike nase decice i sl.......?Hvala unapred
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?