Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.4.2011 9:14:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Isidora i dalje ne moze da pristupi.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.4.2011 9:17:23
|
|
|
|
*Alexx*
|
Prijavicu u ponedeljak da se problem opet pojavio.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 12:49:21
|
|
|
|
New Mom
|
JMPM mi isto javlja jutros da od sinoć ne može da pristupi RR. Kaže da je izbacilo (bila je ulogovana) da se ponovo prijavi, unese nick i lozinku, klikne prijavu, a ono je ponovo vrati na ta polja koja budu prazna. I sve tako ukrug.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 12:50:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam šta se dešava. Alex će to prijaviti i nadam se da će programeri brzo rešiti problem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 12:54:01
|
|
|
|
jelenadunja
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ne znam šta se dešava. Alex će to prijaviti i nadam se da će programeri brzo rešiti problem. Nisam citala da li sam dobila odgovor juce,al imam pitanjce,ne mogu da vidim slike na temama,ni jednu,a mogla sam?!
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 12:55:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Jelenadunja, dešavalo se da slikomat ima problem pa nam se slike ne vide. Ali pošto niko više to nije prijavio, moguće da je do tvog kompa. Jesi li probala da se uloguješ sa nekog drugog pretraživača?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 12:57:30
|
|
|
|
jelenadunja
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jelenadunja, dešavalo se da slikomat ima problem pa nam se slike ne vide. Ali pošto niko više to nije prijavio, moguće da je do tvog kompa. Jesi li probala da se uloguješ sa nekog drugog pretraživača? Nisam ,probacu,hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 12:59:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Ajde pa javi šta se dešava.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 13:01:14
|
|
|
|
jelenadunja
|
Na slikomatu ne mogu da vidim ni jednu sliku,cak ni one koje sam ja postavila
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 13:10:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Jesi li probala sa drugog pretraživača? Sa Mozille, npr. Šta trenutno koristiš?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 21:58:48
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: New Mom JMPM mi isto javlja jutros da od sinoć ne može da pristupi RR. Kaže da je izbacilo (bila je ulogovana) da se ponovo prijavi, unese nick i lozinku, klikne prijavu, a ono je ponovo vrati na ta polja koja budu prazna. I sve tako ukrug. Uspela sam posle milion puta da se ulogujem preko Chrome-a.Inace sam non stop prijavljena na Mozilla-i.Ne znam u cemu je problem...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 22:02:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ej to se i meni pre neki dan desilo, kucam prijavu, i ponovo vraca na prazna polja, pa smo restartovali mozillu, i onda sam normalno usla, a skontala sam da je u pitanju mozilla jer sam preko lap topa usla sasvim normalno, isto preko mozille
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 22:06:33
|
|
|
|
JMPM
|
A ja koristim Mozilla-u uvek.Evo i sad mi je mail i FB na njoj otvoren.Tako da funkcionise sve tu normalno osim RR.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 22:08:11
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni je tako, probaj da je restartujes ili upd_ate ili skini novu mozillu , nesto mora da upali
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 22:14:55
|
|
|
|
isidora88
|
prijavite i onaj moj problem,ja malo mogu na rr malo uopste ne mogu na sajt,stalno izbacuje kao da sajt ima problem i da ne mogu da se konektujem,sa svih pretrazivca sam probala da se konektujem i ne vredi. sve ostalo sto se tice neta mi normalno radi,znaci mogu da iodem na FB,yahoo... ali na rr nece ni ja nekad ne vidim sve slike
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.4.2011 22:17:35
|
|
|
|
jelenadunja
|
ja sam uspela preko google chrome ,mozilla mi nesto poludela
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.4.2011 13:42:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
Isidorin problem sam prijavila. Da li se još neko žali na nemogućnost logovanja u RR.rs, možda se popravilo samo od sebe? I šta je sa slikomatom? Da li se javlja još nekome problem nemogućnosti gledanja slika osim jelenadunji? Da niste možda skinule novu Mozillu, pa vam luduje zbog toga? (pokušavam da nađem uzrok problemu )
< Poruku je uredio *Alexx* -- 18.4.2011 13:43:01 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.4.2011 14:58:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
Isidora, citiram odgovor koji sam dobila: Ova pogreska moze da bude radi 2 razloga: 1. Korisnici nemaju internet 2. Ima problem sa internetom na server Kažu da im se niko drugi nije žalio, pa zaključuju da nije do RR. Vrlo je moguće da je do internet provajdera. Na žalost, tu RR ne može pomoći
< Poruku je uredio *Alexx* -- 18.4.2011 15:02:20 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.4.2011 18:59:40
|
|
|
|
marijajo
|
Isidora opet ne moze na RR,sada mi je javila
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.4.2011 19:05:00
|
|
|
|
marijajo
|
Kaze da joj je internet super i da je stalno konektovana,na sve sajtove moze da ide,samo ne moze na RR Iskreno,ja kao informaticar mislim da nije do provajdera
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.4.2011 19:07:45
|
|
|
|
Ana007
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Isidora, citiram odgovor koji sam dobila: Ova pogreska moze da bude radi 2 razloga: 1. Korisnici nemaju internet 2. Ima problem sa internetom na server Kažu da im se niko drugi nije žalio, pa zaključuju da nije do RR. Vrlo je moguće da je do internet provajdera. Na žalost, tu RR ne može pomoći Ja rekoh da se i meni dešava i to često da neće da otvori stranicu.Internet mi u tom momentu radi,sve mi drugo otvara kao od šale.Mislim da nema to veze sa internet provajderom,nešto je do vas.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.4.2011 22:17:34
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Ana007 IZVORNA PORUKA: *Alexx* Isidora, citiram odgovor koji sam dobila: Ova pogreska moze da bude radi 2 razloga: 1. Korisnici nemaju internet 2. Ima problem sa internetom na server Kažu da im se niko drugi nije žalio, pa zaključuju da nije do RR. Vrlo je moguće da je do internet provajdera. Na žalost, tu RR ne može pomoći Ja rekoh da se i meni dešava i to često da neće da otvori stranicu.Internet mi u tom momentu radi,sve mi drugo otvara kao od šale.Mislim da nema to veze sa internet provajderom,nešto je do vas. I meni se ovo desava i na poslu i kod kuce.Identicno pise kao sto je Isidora napisala da se kod nje pojavljuje.S tim sto sam ja evo sada uspela opet da se prikacim preko Chroma,a ne Mozille na kojoj mi je aktivno uvek i mailovi i FB.Chrome ne volim,komplikovan mi je,a uvek me prevodi sa kojekakvih jezika ,tako da bih volela da mogu opet da se ulogujem sa Mozille.Pisala sam sta je moj problem (upisem ime i lozinku,kliknem da me zapamti i prijavi i vrati me na ta ista prazna polja)
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.4.2011 9:24:32
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: marijajo Kaze da joj je internet super i da je stalno konektovana,na sve sajtove moze da ide,samo ne moze na RR Iskreno,ja kao informaticar mislim da nije do provajdera I ja sam informatičar, marijajo Svakako ću prijaviti problem. Koliko mogu da vidim, svi korisnici koji prijavljuju problem su iz Vojvodine ili nisu? Pokušavam da vidim da li je Vojvodina problem.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.4.2011 9:26:07
|
|
|
|
lanajelena
|
...ja nemam problema sem ako mozete da mi kazete kako da vratim startni meni dole stoji mi sa strane
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.4.2011 9:29:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
JMPM, imam glupo pitanje, ali samo zato što sam i ja imala "problem". Naime, jednom sam pokušala da se ulogujem, upisala pogrešnu lozinku, on mi je vratio prazna polja. Onda sam se opet ulogovala, opet mi je prikazao prazna polja, ali me je ipak ulogovao, na vrhu strane mi je napisao moje korisničko ime. I tako sam se logovala par puta dok nisam provalila da sam odavno ulogovana Da li još neko prijavljuje problem kao JMPM (to je različit problem u odnosu na onaj da ne može da učita RR uopšte)?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?