|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo
16.4.2011 9:14:45   
Anoniman
Isidora i dalje ne moze da pristupi.user posted image

(odgovor članu jelenadunja)
  Direktna veza do poruke: 201
16.4.2011 9:17:23   
*Alexx*
Prijavicu u ponedeljak da se problem opet pojavio.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
17.4.2011 12:49:21   
New Mom
JMPM mi isto javlja jutros da od sinoć ne može da pristupi RR. Kaže da je izbacilo (bila je ulogovana) da se ponovo prijavi, unese nick i lozinku, klikne prijavu, a ono je ponovo vrati na ta polja koja budu prazna. I sve tako ukrug.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 203
17.4.2011 12:50:44   
Ana RR
Ne znam šta se dešava. Alex će to prijaviti i nadam se da će programeri brzo rešiti problem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 204
17.4.2011 12:54:01   
jelenadunja
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ne znam šta se dešava. Alex će to prijaviti i nadam se da će programeri brzo rešiti problem.

Nisam citala da li sam dobila odgovor juce,al imam pitanjce,ne mogu da vidim slike na temama,ni jednu,a mogla sam?!user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 205
17.4.2011 12:55:58   
Ana RR
Jelenadunja, dešavalo se da slikomat ima problem pa nam se slike ne vide. Ali pošto niko više to nije prijavio, moguće da je do tvog kompa. Jesi li probala da se uloguješ sa nekog drugog pretraživača?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 206
17.4.2011 12:57:30   
jelenadunja
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jelenadunja, dešavalo se da slikomat ima problem pa nam se slike ne vide. Ali pošto niko više to nije prijavio, moguće da je do tvog kompa. Jesi li probala da se uloguješ sa nekog drugog pretraživača?

Nisam ,probacu,hvala user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 207
17.4.2011 12:59:38   
Ana RR
Ajde pa javi šta se dešava.user posted image

Direktna veza do poruke: 208
17.4.2011 13:01:14   
jelenadunja
Na slikomatu ne mogu da vidim ni jednu sliku,cak ni one koje sam ja postavila

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 209
17.4.2011 13:10:13   
Ana RR
Jesi li probala sa drugog pretraživača? Sa Mozille, npr. Šta trenutno koristiš?

Direktna veza do poruke: 210
17.4.2011 21:58:48   
JMPM

IZVORNA PORUKA: New Mom

JMPM mi isto javlja jutros da od sinoć ne može da pristupi RR. Kaže da je izbacilo (bila je ulogovana) da se ponovo prijavi, unese nick i lozinku, klikne prijavu, a ono je ponovo vrati na ta polja koja budu prazna. I sve tako ukrug.

Uspela sam posle milion puta da se ulogujem preko Chrome-a.Inace sam non stop prijavljena na Mozilla-i.Ne znam u cemu je problem...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 211
17.4.2011 22:02:28   
Anoniman
Ej to se i meni pre neki dan desilo, kucam  prijavu, i ponovo vraca na prazna polja, pa smo restartovali mozillu, i onda sam normalno usla, a skontala sam da je u pitanju mozilla jer sam preko lap topa usla sasvim normalno, isto preko mozille

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 212
17.4.2011 22:06:33   
JMPM
A ja koristim Mozilla-u uvek.Evo i sad mi je mail i FB na njoj otvoren.Tako da funkcionise sve tu normalno osim RR.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
17.4.2011 22:08:11   
Anoniman
I meni je tako, probaj da je restartujes ili upd_ate ili skini novu mozillu , nesto mora da upali user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 214
17.4.2011 22:14:55   
isidora88
prijavite i onaj moj problem,ja malo mogu na rr malo uopste ne mogu na sajt,stalno izbacuje kao da sajt ima problem i da ne mogu da se konektujem,sa svih pretrazivca sam probala da se konektujem i ne vredi. sve ostalo sto se tice neta mi normalno radi,znaci mogu da iodem na FB,yahoo... ali na rr nece user posted image
ni ja nekad ne vidim sve slike user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 215
17.4.2011 22:17:35   
jelenadunja
ja sam uspela preko google chrome ,mozilla mi nesto poludela user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 216
18.4.2011 13:42:19   
*Alexx*
Isidorin problem sam prijavila.
Da li se još neko žali na nemogućnost logovanja u RR.rs, možda se popravilo samo od sebe? user posted image
I šta je sa slikomatom? Da li se javlja još nekome problem nemogućnosti gledanja slika osim jelenadunji?

Da niste možda skinule novu Mozillu, pa vam luduje zbog toga? (pokušavam da nađem uzrok problemu user posted image )

< Poruku je uredio *Alexx* -- 18.4.2011 13:43:01 >

Direktna veza do poruke: 217
18.4.2011 14:58:52   
*Alexx*
Isidora, citiram odgovor koji sam dobila:
Ova pogreska moze da bude radi 2 razloga: 1. Korisnici nemaju internet 2. Ima problem sa internetom na server
Kažu da im se niko drugi nije žalio, pa zaključuju da nije do RR.
Vrlo je moguće da je do internet provajdera. Na žalost, tu RR ne može pomoći user posted image

< Poruku je uredio *Alexx* -- 18.4.2011 15:02:20 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 218
18.4.2011 18:59:40   
marijajo
Isidora opet ne moze na RR,sada mi je javilauser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 219
18.4.2011 19:05:00   
marijajo
Kaze da joj je internet super i da je stalno konektovana,na sve sajtove moze da ide,samo ne moze na RR user posted image
Iskreno,ja kao informaticar mislim da nije do provajderauser posted image

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 220
18.4.2011 19:07:45   
Ana007

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ova pogreska moze da bude radi 2 razloga: 1. Korisnici nemaju internet 2. Ima problem sa internetom na server
Vrlo je moguće da je do internet provajdera. Na žalost, tu RR ne može pomoći user posted image

Ja rekoh da se i meni dešava i to često da neće da otvori stranicu.Internet mi u tom momentu radi,sve mi drugo otvara kao od šale.Mislim da nema to veze sa internet provajderom,nešto je do vas.

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 221
18.4.2011 22:17:34   
JMPM

IZVORNA PORUKA: Ana007

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja rekoh da se i meni dešava i to često da neće da otvori stranicu.Internet mi u tom momentu radi,sve mi drugo otvara kao od šale.Mislim da nema to veze sa internet provajderom,nešto je do vas.

I meni se ovo desava i na poslu i kod kuce.Identicno pise kao sto je Isidora napisala da se kod nje pojavljuje.S tim sto sam ja evo sada uspela opet da se prikacim preko Chroma,a ne Mozille na kojoj mi je aktivno uvek i mailovi i FB.Chrome ne volim,komplikovan mi je,a uvek me prevodi sa kojekakvih jezika user posted image ,tako da bih volela da mogu opet da se ulogujem sa Mozille.Pisala sam sta je moj problem (upisem ime i lozinku,kliknem da me zapamti i prijavi i vrati me na ta ista prazna polja)

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 222
19.4.2011 9:24:32   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: marijajo

Kaze da joj je internet super i da je stalno konektovana,na sve sajtove moze da ide,samo ne moze na RR user posted image
Iskreno,ja kao informaticar mislim da nije do provajderauser posted image

I ja sam informatičar, marijajo user posted image Svakako ću prijaviti problem. Koliko mogu da vidim, svi korisnici koji prijavljuju problem su iz Vojvodine ili nisu? Pokušavam da vidim da li je Vojvodina problem.

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 223
19.4.2011 9:26:07   
lanajelena
user posted image user posted image ...ja nemam problema sem ako mozete da mi kazete kako da vratim startni meni dole stoji mi sa strane

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 224
19.4.2011 9:29:15   
*Alexx*
JMPM, imam glupo pitanje, ali samo zato što sam i ja imala "problem". Naime, jednom sam pokušala da se ulogujem, upisala pogrešnu lozinku, on mi je vratio prazna polja. Onda sam se opet ulogovala, opet mi je prikazao prazna polja, ali me je ipak ulogovao, na vrhu strane mi je napisao moje korisničko ime. I tako sam se logovala par puta dok nisam provalila da sam odavno ulogovana user posted image
Da li još neko prijavljuje problem kao JMPM (to je različit problem u odnosu na onaj da ne može da učita RR uopšte)?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here