Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 10:02:27
|
|
|
|
jance
|
IE ima taj problem, moj je verzija 8. nije hteo da mi loaduje stranicu do kraja na prvom tromesecju... prebacila sam se na Mozzilu i ovde radi, samo je jedan post tacno u sredini stranice pomeren malo ulevo, tako da se ne vidi avatar.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 10:28:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
Hajde probajte opet. Ja iz IE vidim sve kako treba. Ali isto tako vidim da je dodat još jedan oglas sa desne strane, pa je moguće da ste u trenutku postavljanja oglasa gledale tu stranu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 10:31:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IE i dalje cvika stranicu..Mozzila radi ok..
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 10:41:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ja koristim explorer. Jeste 32 strana crtica, ali sad mi trokira i poslednja strana na prvom tromesecju. sece stranu u obe teme tamo gde pocinje post od vonavoj
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 10:47:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
OK, samo mi recite generalno da li je u pitanju vonavoj? Imali smo te probleme ranije, i uglavnom su to bili loše iskopirani tickeri
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 10:53:08
|
|
|
|
lanajelena
|
E ja sad udjem u frizure i vidim to... Vonavoj je bila u pitanju
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 10:55:43
|
|
|
|
jance
|
jeste, i meni je bilo pomoreno kod njenog posta u prvom tromesecju..ne vidi se njen avatar, samo nick i ceo njen post je bio pomeren malo ulevo... ali Firefox nema taj problem kolko vidim...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 11:02:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
OK, zamolićemo vonavoj da izmeni ticker, možda će pomoći Šaljem joj pp. Ako ni to ne pomogne, onda ćemo da alarmiramo programere.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 11:08:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Vonavoj ce da obori neki satelit kako je krenula
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 13:35:08
|
|
|
|
lanajelena
|
Mnogo sporo mi otvara stranice bila sam u temi slike decice i ispod Andreinog posta nisam dalje uspela da odem(nije Vonavoj bila na stranici) kad mi se to desi izgube mi se sa strane aktivne debate...danas nekoliko puta
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 13:50:32
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Vonavoj ce da obori neki satelit kako je krenula mislim da je problem bio jer sam imala 4 tickera.. bitno da je problem resen!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.4.2011 13:50:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
Je li to samo na temi Slike dečice ili i na nekoj drugoj temi? Ako je samo u slikama dečice, pošto ima mnogo slika, koje su velike, sporo se učitavaju, a ako ti internet trokira malo, onda pretraživač ume da "pukne"i ne učita stranicu kako treba. I meni se sporo učitava, a net mi je i više nego dobar. Nego, je li Vonavoj sredila ticker? Vidi li se sad kako treba? Rekla mi je da će srediti.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 12:55:39
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je opet poremecena stranica bilo gde da sam, onaj gornji deo strane nije dobar - ono sto pise ringeraja rr, porodica poklanja porodici, porodicno zdravlje - sve je to jedno ispod drugog, a ne jedno pored drugog. koristim explorer.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 12:57:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ksena meni je opet poremecena stranica bilo gde da sam, onaj gornji deo strane nije dobar - ono sto pise ringeraja rr, porodica poklanja porodici, porodicno zdravlje - sve je to jedno ispod drugog, a ne jedno pored drugog. koristim explorer. Isto . Ja koristim Durex . Šalim se , Mozila .
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 12:58:09
|
|
|
|
Anoniman
|
evo, sad se vratilo na normalno.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 14:23:55
|
|
|
|
lenaa
|
Moderatori - neko je stvarno napravio anketu o Mini i Verolino, bilo bi lepo da tu anketu obrisete i onemogucite i JAVNO napisete KO je otvorio anketu. Ja se nasalila pre neki dan a neka budala je ocito to ozbiljno shvatila i stvarno napravila anketu o njima. Nije lepo praviti takve ankete, mislim da modovi treba da odmah odreaguju i OBRISU.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 14:45:09
|
|
|
|
lenaa
|
Moderatori ???
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 14:47:49
|
|
|
|
Brana
|
A gde je ta anketa ja je nisam videla?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 14:52:22
|
|
|
|
Anoniman
|
PRoblem (za anketu) je prosleđen, ja ne mogu da uređujem ankete, a sasvim sigurno ne mogu da vidim ko je napravio.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 14:53:58
|
|
|
|
lenaa
|
Hvala Nedja, mene je iziritiralo zato sto sam ja "dala predlog" da neko otvori anketu i eto nasla se i ta budala.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 16:12:06
|
|
|
|
isidora88
|
meni vec dva,tri dana nece da ucita RR,na sve sajtove mogu normalno da udjem,jedino na ovaj ne mogu,to traje neko vreme i onda mi tek ucita stranicu. koristim windows 7, google chrome
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 17:12:06
|
|
|
|
jelenadunja
|
meni na kojem god postu ima slika,ne otvara ni jednu,samo prazno polje ....koristim mozillu
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 17:16:23
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: lenaa Moderatori - neko je stvarno napravio anketu o Mini i Verolino, bilo bi lepo da tu anketu obrisete i onemogucite i JAVNO napisete KO je otvorio anketu. Ja se nasalila pre neki dan a neka budala je ocito to ozbiljno shvatila i stvarno napravila anketu o njima. Nije lepo praviti takve ankete, mislim da modovi treba da odmah odreaguju i OBRISU. Lena, moderatori ne mogu da brišu ankete niti mogu da vide ko ih je postavio. Prosleđeno je administratoru, pa kako bude.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 17:23:00
|
|
|
|
minna
|
Ja normalno udjem na RR, ali vidim samo pocetnu stranicu a nista drugo ne mogu da otvorim, koristim google chrome. A evo iz Mozille sve normalno funkcionise, mozda je do mog kompa?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2011 17:24:19
|
|
|
|
Ana RR
|
To je do pretraživača, meni je stalno problem pravio IE. Na Mozilli nemam tih problema.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?